G4Media.ro

Cristian Borcea, despre viața în penitenciar: Erau toalete turceşti, toată lumea arunca mâncarea…

Cristian Borcea, despre viața în penitenciar: Erau toalete turceşti, toată lumea arunca mâncarea acolo şi veneau şobolanii. Mergeam la toaletă cu Victor. Mi-era frică/ Am făcut copiii în permisii. Am făcut în patru ani, patru copii

Fostul manager de la Dinamo, Cristian Borcea a făcut dezvăluiri despre viaţa trăită in penitenciar, unde şi-a petrecut aproape cinci ani. Acesta a împărţit o vreme celula cu Victor şi Giovani Becali. Borcea a declarat că se temea să meargă de unul singur la toaleta penitenciarului, motiv pentru care mergea cu Victor Becali, condamnat și el în osarul Transferurilor.

„Visez de două, trei ori pe săptâmână puşcăria, şobolanii şi gândacii care mişunau peste tot. Nu era frigider, nu era apă caldă. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătraţi, dar eram patru. La Poarta Albă eram 12 în cameră. Se spune că e zona VIP, că nu sunt etaje, sunt foste unităţi militare. E verdeaţă multă. La Slobozia, Rahova nu e verdeaţă. Erau toalete turceşti, toată lumea arunca mâncarea acolo şi veneau şobolanii. Mergeam la toaletă cu Victor. Mi-era frică”, a declarat Borcea, citat de click.ro

Borcea a vorbit şi despre femeile care l-au vizitat la închisoare, dar şi despre speculaţiile că ar fi întreţinut relaţii intime cu două asistente. ”În puşcărie, au fost momente când m-am simţit rău. Le cer iertare părinţilor pentru durerile pe care le-am produs. Nu am fost cu nici o asistentă. Au venit şi Alina, şi Valentina. Am făcut copiii în permisii. Am făcut în patru ani, patru copii”, a mai spus fostul manager de la Dinamo.

Context

Cristian Borcea, încarcerat la Penitenciarul Jilava după a doua condamnare pentru corupție (Dosarul plajelor retrocedate ilegal din Mamaia), a fost eliberat, în noiembrie 2019, după o decizie definitivă a instanței. Borcea a beneficiat de prevederile legii recursului compensatoriu, fiind eliberat după doar 9 luni de detenție din pedeapsa de 5 ani.

Pe 8 februarie 2019, Cristian Borcea, fost finanţator al clubului Dinamo, a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză, dosar în care fostul primar Radu Mazăre a primit 9 ani închisoare. De asemenea, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape 1 milion de euro de la Cristian Borcea, el având de plătit şi 957.107 euro. El a plătit sumele dispuse de instanță.

În martie 2019, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a contopit cele două pedepse primite de Cristi Borcea în Dosarul transferurilor (6 ani şi 4 luni) şi în cel privind plajele retrocedate (5 ani). Instanţa a stabilit că faptele din cele două dosare sunt concurente şi a fost adăugat un spor. Prin urmare, Borcea are de executat 7 ani şi 6 luni de închisoare.

În martie 2014, Cristi Borcea fusese condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. El a fost eliberat condiţionat pe 2 iulie 2018, însă s-a reîntors în penitenciar pe 8 februarie 2019, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de terenuri.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Cumpăram o revistă de scandal sau mă uitam la o televiziune de duzină și aflam că pușcăriașul Borcea se c..a de mână cu pușcăriașul Victor.

 2. Când zicea de Victor mă gândeam că a făcut sex cu Ponta, se pare că m-am înșelat.

  PS. Totuși nu înțeleg cum a făcut 4 copii într-o închisoare de bărbați

 3. Frumos demers jurnalistic din partea g4media de reabilitare a unui fost condamnat. Și frumos de asemeni ca indicați și „sursa” : click.ro.
  Așteptăm cu sufletul la gura și mărturisirile vrăjitoarelor condamnate Vanessa și Melissa. Cu link la cancan ro

 4. Când eram pe punctul să îi plâng de mila, mi-am adus aminte că a furat milioane de euro, că împreună cu Mazăre, cu Săvulescu a jefuit litoralul românesc.
  Și mi-a venit să plâng pentru noi, ceilalți, care muncim cinstit în țara asta de căcat, unde una din puținele reviste online mai normale, G4media, încearcă să spele un multiplu infractor

  • De mila trebuie sa-i plingem lui Rifai. Stind de vorba cu Borcea e acum clar gravida, biata femeie.

 5. Când eram pe punctul să îi plâng de mila, mi-am adus aminte că a furat milioane de euro, că împreună cu Mazăre, cu Săvulescu a jefuit litoralul românesc.
  Și mi-a venit să plâng pentru noi, ceilalți, care muncim cinstit în țara asta infectă, unde una din puținele reviste online mai normale, G4media, încearcă să spele un multiplu infractor

 6. Când eram pe punctul să îi plâng de mila, mi-am adus aminte că a furat milioane de euro, că împreună cu Mazăre, cu Săvulescu a jefuit litoralul românesc.
  Și mi-a venit să plâng pentru noi, ceilalți, care muncim cinstit în țara asta infectă, unde una din puținele reviste online mai normale, G4media, încearcă să spele un multiplu infractor.
  Rușine , G4media !

 7. 4 plus 1 cu asistenta de la poarta albă

 8. Asta este media din țară ne prezintă modele ca Borcea ,Bodi, Bianca toate non valorile care au făcut bani prin diferite metode nelegale .

 9. da, chiar eram curios

 10. Doar Dinamo Bucuresti!

 11. Deci urmatoarea pe lista e Denise Rifai, cu care va face atatia copii , cati ani de inchisoare va lua

 12. Denise,
  Ferește-te de căutătura aia de lup la stână, că turcu’ nu te ține in prime-time cu burta la gură..!

 13. Infractoarea Terceanu degeaba a infundat puscaria, sub umbrela SIIJ mascaradele onoratelor golance au continuat cu o vulgaritate de nedescris.

 14. a avut ce a vrut cucul lui la poarta albă , când venea valentina la vizita , seful de schimb pazea agentul din postul 1 sa nu le faca poze când se frecau pe acolo.