G4Media.ro

50% din decese și 60% din infectările COVID-19 din Sibiu au fost…

50% din decese și 60% din infectările COVID-19 din Sibiu au fost înregistrate în luna noiembrie

60% din totalul cazurilor de Covid-19 înregistrate în județul Sibiu de la începutul pandemiei s-au produs în luna noiembrie. De asemenea, 50,35% din totalul deceselor de la începutul pandemiei s-au înregistrat tot în această lună, conform Turnul Sfatului.

În noiembrie au fost identificate 8.521 de cazuri, dintre care 5.124 de persoane s-au vindecat, iar 212 au decedat. Aceste date înseamnă cel puțin jumătate din tot ce s-a întâmplat de la începutul pandemiei, în județul Sibiu: 14.182 de infectări, 7.999 de persoane vindecate și 421 de decese.

Media vârstei persoanelor decedate în această lună în Sibiu a fost de 71,81 de ani și au existat nouă cazuri de persoane decedate sub 45 de ani, o tânără de 19 ani fiind cea mai tânără persoană care a decedat cu acest diagnostic în luna noiembrie.

Județul Sibiu are în acest moment a treia cea mai mare rată de infectare din România – 6,47, după județele Constanța și Ilfov.

Carantina în Municipiul Sibiu  a fost prelungită, vineri, pentru încă șapte zile.

sursa: Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Răsfățați din vremea lui Nicușor.

  2. Cine este de vina pentru acest lucru? PeeeSeeeDeee, bineinteles!!!

    • Scuze, am uitat sa completez lista de vinovati care cuprinde partidele UDMR, ProRomania, fostul ALDE, cat si Avocatul Poporului, CCR-ul, dar nu in ultimul rand, cetatenii care nu se protejeaza.

    • Nu e nimeni de vina, sau, daca vreti, de vina e disciplina care a facut ca sibienii sa „tina virusul sub control” pina ce nu l-au mai putut tine. Carantina e vax albina, statisticile arata ca zonele cu cea mai mare „inflorire” a infectiilor sint si cele cu cea mai rapida scadere a ratei de infectare (dupa ce trec de virf).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.