G4Media.ro

Coronavirus în Marea Britanie: 596 de noi decese în spitale. Bilanţul total…

Coronavirus în Marea Britanie: 596 de noi decese în spitale. Bilanţul total al victimelor depăşeşte 16.000

Guvernul britanic a anunţat duminică 596 de noi decese în spitalele cu pacienţi afectaţi de noul tip de coronavirus, un bilanţ care ajunge la mai mult de 16.000 de victime în total din cauza virusului, potrivit AFP, preluată de News.ro.

În total, 16.060 de persoane au murit din cauza Covid-19 în spital şi 120.067 au fost testate pozitiv cu virusul, adică 5.850 în plus faţă de ziua precedentă, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Cifrele publicate zilnic de autorităţile sanitare britanice cuprind doar decesele din spitale, o metodă criticată căci ea nu ţine cont de decesele din centrele de îngrijire sau de la domiciliu.

Guvernul britanic a decis joi să prelungească cu cel puţin trei săptămâni izolarea impusă la 23 martie.

Premierul Boris Johnson, 55 de ani, diagnosticat cu Covid-19 şi externat acum o săptămână, „se reface” la Chequers, reşedinţa de la ţară a şefilor de guvern britanic, şi transmite instrucţiuni ministerelor, a explicat ministrul Michael Gove, duminică, pentru Sky News.

Guvernul lui Johnson este criticat pentru că a întârziat să ia măsurile contra pandemiei şi să mărească numărul de teste şi echipamente pentru cadrele medicale aflate în prima linie contra maladiei.

Sursa foto: Dowing Street 10

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Herd immunity, my arse! Boris e inca unul care a gasit instelepciune in groapa de gunoi numita Rusia. Mai era un jegos care se da la fund acum Nigel Farage. I-ati mai auzit vreunul ganguritul in ultima vreme?
    Scindeaza, destructureaza, divide, abate atentia = politica Rusiei. Mai nou este si herd immunity. Ce idioti!

  2. Unii au coronavirus o viata intrega fara stie . Cica afecteaza creierul

  3. Curind , asa cum mi-am imaginat mereu , vom vedea cit de multa lume este afectata de coronavirus si unii presupusi asimtomatici fiind , dar cu un nivel de stres ultra ridicat .Nu este nevoie sa va dau exemple ,le stiti cu totii ,ultimul tocmai – s-a dat in stamba-