G4Media.ro

Coronavirus: Avocatul Poporului suspendă audienţele în perioada 10 – 31 martie

Coronavirus: Avocatul Poporului suspendă audienţele în perioada 10 – 31 martie

Avocatul Poporului anunţă că a decis suspendarea activităţii de audienţe în perioada 10 – 31 martie, din motive de siguranţă medicală.

Potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres, Avocatul Poporului a decis ca activitatea de relaţii cu publicul să se desfăşoare numai prin telefon sau poştă, din motive de siguranţă medicală, legate de epidemia de coronavirus.

Activităţile de audienţe, atât la sediul central, cât şi la birourile teritoriale, vor fi suspendate în perioada 10 – 31 martie, urmând ca, după această dată, să se ia noi decizii, în funcţie de evoluţia situaţiei, precizează sursa citată.

Sursa Foto: graiul.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Nu e ca si cum Avocatul Poporului ar fi facut ceva pentru popor, ci numai pentru mafia de stat.

 2. De virusul asta se imbolnavesc si vitele?

  • Da, chiar si vitele se imbolnavesc numai ca aia de la institutia numita in titlu e o sc..ursura! Vita saraca, isi face treaba pentru care a lasat-o Bunul Dumnezeu! Sa nu mai jignim vitele, n-au nicio vina!

 3. Îi este frica rău babei de păcate! ???

 4. Nu e cinstit.
  Madam weber ar fi putut sa eradicheze coronavirusul numai prin simpla ei prezenta.

 5. Se va autosesiza doar în cazul persecuțiilor înfăptuite de DNA la adresa politicienilor necorupti și nefuraciosi. Și dacă e suma care trebuie, se sesizează și în cazul vreunui pușcăriaș căruia nu îi plac icrele de la cantină.

 6. rasa ma tii,renate weber avocata mafiei psd.alde.udmr…singuru lucru bun pe care ai putea sa l faci pentru poporul asta..,este sa te infectezi cu corona si sa stai in carantina la Târgșor tot restu vietii.. caracter jegos exact dupa chipul si asemanarea ta..urâta drequ…

 7. E bine sa stim ca oficial nu mai avem Avocat al Poporului si trebuie urgent modificata denumirea in Monitorul Oficial in Avocatul Infractorului, ca sa nu mai existe confuzii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.