G4Media.ro

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, scos din arest preventiv şi plasat în…

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, scos din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu / Ceilalţi doi administratori, puşi sub control judiciar

Tribunalul Prahova a admis, joi, contestaţiile celor trei administratori ai complexului turistic Ferma Dacilor la decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lor. Cornel Dinicu, cel care a înfiinţat complexul ridicat fără autorizaţii şi care îl administra, în fapt, a fost scos din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu. Ceilalţi doi administratori au fost plasaţi sub control judiciar, transmite News.ro.

”Admite în parte contestaţiile formulate de contestatorii-inculpaţi Dinicu Cornel, în prezent arestat în CRAP-IPJ Prahova, Ristin Vitomir-Adrian şi Ilie Adelina-Elena împotriva încheierii nr. 10 din data de 29.01.2024 pronunţată de Judecătoria Ploieţti în dosarul nr. 1725/281/2024. Desfiinţează încheierea contestată şi în rejudecare: Respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova în dosarul de urmărire penală nr. 393/P/2023”, este soluţia pronunţată joi de Tribunalul Prahova.

Magistraţii au înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul lui Cornel Dinicu, pe o perioadă de 30 de zile, începând din 1 februarie. El are interdicţia de a comunica, direct sau indirect, cu inculpaţii, cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora şi ale victimelor decedate, cu martorii şi experţii desemnaţi în cauză.

În cazul celorlalţi doi administratori, instanţa a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Decizia Tribunalului Prahova este definitivă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

 1. Lăsați omul în pace să-și facă alta fermă fiindcă are de invitat oameni speciali.
  Oricum, cât a trecut de la incendiu? Deja s-a prescris totul. Mai vorbim peste 10 – 20 de ani.

 2. Ați văzut că în România noastră totul este posibil !!
  Omori oameni și nu faci numai două săptămâni
  Ce înseamnă să dai șpagă
  Și că au mâncat la tine și le-ai adus femei , s-au distrat oamenii la el
  Și l-au scos acum la greu
  Bine îi avea și el puțin la mână
  Asta nu se mai pune
  România țara tuturor posibilităților
  Și încă mai fac grevă judecătorii spăgari
  Toți sunt un rahat și toți sunt interlopii