G4Media.ro

Corectare digitalizată la Bacalaureat. Parcursul unei lucrări de la predarea ei către…

Foto: captură – ghidul profesorului asistent

Corectare digitalizată la Bacalaureat. Parcursul unei lucrări de la predarea ei către profesorii asistenți și până la urcarea în platformă

Operațiuni cu text în limba engleză, grija ca pe prima pagină să nu scrie candidații și atenția pentru ștergerea lucrărilor de pe desktopulcomputerului la finalul scanărilor sunt câteva din cerințele pentru profesorii asistenți la Bacalaureat 2023 – sesiunea de toamnă, începând de miercuri, 16 august. Instrucțiunile se regăsesc în „Ghidul profesorului asistent” de la sesiunea de pilotare a corectării digitalizate din iunie 2022. Procesul se realizează și anul acesta pe o platformă aproape identică celei folosite în județele Dâmbovița (EN VIII) și Călărași (BAC), numai că aceasta a fost și cumpărată de Ministerul Educației, scrie Edupedu.ro.

Este pentru prima dată când toate lucrările de la un examen național vor fi evaluate digitalizat, după cum au susținut ministrul Educației, Ligia Deca și secretarii de stat Florian Lixandru și Sorin Ion. Probele scrise din această sesiune se vor desfășura în 137 de centre de examen în toată țara.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...