G4Media.ro

Copilul rănit grav după ce o statuie a căzut pe el în…

Sursa foto: Pixabay

Copilul rănit grav după ce o statuie a căzut pe el în Primăria Capitalei va fi operat miercuri

Copilul în vârstă de 6 ani, rănit grav luni după ce o statuie a căzut pe el în Primăria Capitalei va fi operat miercuri.

Copilul a fost internat luni în Secția ATI a spitalului pentru copii „Grigore Alexandrescu”.

„În cursul zilei de astăzi copilul va fi supus unei intervenții chirurgicale stabilită în urma finalizării investigațiilor”, a anunțat echipa medicală, miercuri, într-un comunicat.

Medicii nu pot oferi mai multe informații, la cererea familiei copilului.

O statuetă a căzut luni peste un copil în vârstă de 6 ani chiar la intrarea principală în Primăria Municipiului București. Municipalitatea a precizat că statuia a căzut după ce copilul s-ar fi urcat pe ea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Nu statueta a căzut peste copil, ci copilul a tras statueta peste el. E o nuanță.

  • Exact! Dacă nu ar fi fost filmările clare și evidente prezentate, poate ai fi crezut ca a trecut și statuia a căzut pur și simplu, dar copilul, căruia ii doresc din tot sufletul sa se facă bine, cu toate ca va rămâne traumatizat, a tras, s-a urcat și in final a dezechilibrat statuia. Vinovat este și adultul care era cu copilul și l-a last sa facă acest lucru, dincolo de faptul ca era un act de lipsa de educație s-a dovedit ca era și periculos!
   Încă o data: țin pumnii și sa fie cât mai repede bine copilul, însă protecția copilului ar trebui sa se sesizeze fata de adultul cu care era!

  • Așa este. Din păcate, copilul a fost atât de rapid, încât adultul nu ar fi avut timp să intervină, chiar dacă ar fi vrut. În nici un caz obiectul nu a căzut din senin peste copil.

  • Indiferent de nuanță, statuia sau coloana aceea trebuia asigurată în vreun fel, astfel ca să nu poată fi trasă cu atâta ușurință de un copil. Putea fi un adult care să se sprijine de ea și să cadă peste altul din cealaltă parte. Trebuia asigurată

 2. Adultul era intr-unul birou… Statuia infatisa o sârmă cum îi plăcea ex primăritei…

 3. Arta ucide!

 4. asa a consolidat oprescu si a receptionat firea…mafia pesede cu banii…oamenii simpli cu nota de plata…😡😡😡😡😡