G4Media.ro

Copilul palestinian salvat din pântecele mamei decedate a murit în spitalul din…

Photo by AFP

Copilul palestinian salvat din pântecele mamei decedate a murit în spitalul din Gaza

Un copil palestinian prematur salvat din pântecele mamei sale la scurt timp după ce femeia a fost ucisă într-un atac aerian israelian a murit, a declarat unchiul copilului, conform The Guardian, transmite News.ro.

Sabreen Jouda a murit joi într-un spital dinGaza, după ce sănătatea ei s-a deteriorat iar echipele medicale nu au reuşit să o salveze, a declarat vineri Rami al-Sheikh.

Casa lui Sabreen din oraşul Rafah din sudul Gazei a fost lovită de un atac aerian israelian cu puţin înainte de miezul nopţii sâmbăta trecută. Părinţii ei şi sora în vârstă de patru ani au fost ucişi.

Ecipele de salvare au dus cadavrele la un spital din apropiere, unde lucrătorii medicali i-au efectuat o operaţie cezariană de urgenţă mamei ei, Sabreen al-Sakani, care era însărcinată în 30 de săptămâni. Bebeluşul a fost ţinut într-un incubator într-o unitate de terapie intensivă neonatală dintr-un alt spital, dar a murit cinci zile mai târziu.    

Sheikh a declarat pentru Associated Press că Sabreen a fost înmormântată joi lângă tatăl ei.

„Am fost ataşaţi de acest copil într-un mod nebunesc”, a spus el, vorbind lângă mormântul lui Sabreen într-un cimitir din Rafah. „Dumnezeu a luat ceva de la noi, dar ne-a dat ceva în schimb”, a spus el, copilul supravieţuind după ce familia ei a murit.

„Dar [acum] le-a luat pe toate. Familia fratelui meu este complet distrusă. A fost şters de la starea civilă. Nu a mai rămas nicio urmă din el”, a adăugat bărbatul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. ❤️

  2. G4m, ati uitat sa mentionati in titlu si sa faceti referire in articol la contextul teroristilor Hamas care au u*is, v*olat, ars bebelusi, si ca se ascund in spitale, folosesc civilii drept scut, etc, etc.

  3. Stire incompleta si falsa. Langa femeia gravida erau teroristi care au participat la invadarea Israelului pe 7 Oct. Si ea, si bebelusul ar fi fost in viata daca, ghici ce, nu erau inconjurate de hamas inarmati si nu era atacat Israelul. Unde e mentionat asta?

  4. Cenzura in floare