G4Media.ro

Copiii a trei parlamentari din Republica Moldova sunt vizați într-un dosar de…

Sursa foto: MAI Moldova

Copiii a trei parlamentari din Republica Moldova sunt vizați într-un dosar de corupție în Vamă. Toți sunt angajați ca vameși la Aeroportul Chișinău

Fiica unui parlamentar PAS (Putere) și fiul unui parlamentar BCS (Opoziție) sunt vizați într-un dosar de corupție în Vama din Republica Moldova, potrivit Ziarul de Gardă. Un al treilea personaj vizat e fiul ex-parlamentarului Partidului Democrat, Gheorghe Brașovschi. Toți sunt angajați ca vameși la Aeroportul Chișinău și sunt vizați de procurorii anti-corupție într-un dosar de luare de mită.

Cine sunt cei trei copii de parlamentari

Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu ar fi vizată în acest dosar, după cum a anunțat președintele Parlamentului, Igor Grosu, președinte ale partidului de guvernare – PAS. El a cerut ca acesta să-și depună mandatul. Numele fiicei deputatei PAS ar fi Diana Cazacu.

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Radu Mudreac, a confirmat faptul că fiul său, Ion Mudreac, a fost solicitat să se prezinte pentru audieri la Centrul Național Anticorupție, în cazul dosarului de corupție în care sunt vizați mai mulți angajați de postul vamal de la Aeroportul Internațional Chișinău. Deputatul a mai declarat că fiul său nu a fost reținut.

Un alt vameș vizat în acest dosar este fiul unui fost deputat al Partidului Democrat, Gheorghe Brașovschi. Solicitat de ZdG, fostul deputat nu a putut spune dacă e sau nu vizat sau reținut fiul său, Constantin Brașovschi, în dosarul de corupție de la vama de la aeroport, investigat de CNA. El a confirmat că fiul său este angajat la punctul vamal de la aeroport.

Citește tot articolul pe ZdG.md

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează