G4Media.ro

Copii din Focșani, implicați în ceremoniile de Ziua Națională. Peste 100 de…

Copii din Focșani, implicați în ceremoniile de Ziua Națională. Peste 100 de elevi vor forma tricolorul din baloane cu heliu

Peste 100 de elevi focşăneni vor forma tricolorul, de Ziua naţională a României, din baloane de heliu pe care ulterior le vor lansa în Piaţa Unirii din Focşani, a anunţat, joi, primarul Cristi Misăilă, potrivit Agerpres.

„După doi ani de restricţii, se reia la Focşani tradiţia defilării cu personal şi tehnică militară, eveniment mult aşteptat de toţi participanţii. Fiind Oraş al Unirii, la Focşani se va cânta şi la 1 Decembrie 2022 ‘Hora Unirii’, în interpretarea artiştilor de la Ansamblul Folcloric ‘Ţara Vrancei’. Totodată, Consiliul Local al Tinerilor Focşani, în parteneriat cu Primăria Municipiului Focşani, va marca Ziua Naţională a României prin proiectul ‘104 baloane tricolore pentru 104 ani de la Marea Unire’. Astfel, 104 liceeni focşăneni vor forma, din baloane umplute cu heliu, tricolorul, iar pe acordurile Imnului Naţional ‘Deşteaptă-te române!’, cele 104 baloane tricolore vor fi înălţate spre cer, de pe treptele Monumentului Unirii, Obeliscul din Focşani”, a declarat primarul.

Joi, 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, focşănenii sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii, de la ora 10,00, unde vor avea loc mai multe evenimente organizate de primărie, Garnizoana Focşani, Instituţia Prefectului Vrancea, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local al Tinerilor Focşani.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ceausescu n-a murit, s-a spart in mii de cioburi……

  2. Și surpriza!!! Pentru diversitate (trei culori sunt prea puține) se vor mai adaugă încă trei tipuri de baloane cu heliu și va rezulta curcubeul șchiop!

    • Degeaba, dacă nu adaugă niște baticuri și poale lungi, căci așa îi place lui dumnezică-pocăială să vadă femeile.