G4Media.ro

Contracte de 5,2 milioane lei, atribute direct de Arcub, fără licitații

Contracte de 5,2 milioane lei, atribute direct de Arcub, fără licitații

Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti (ARCUB), una dintre instituțiile din subordinea Primăriei București, a atribuit în ultimii doi ani 44 de contracte, în valoare de 5,2 milioane de lei, prin achiziții directe, fără licitații.

Datele apare în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP).

Printre cele mai mari contracte se numără unul pentru Servicii de scenotehnica (1,5 milioane de lei, atribuit firmei ASC SYSTEMS COM SRL), altul pentru același gen de servicii (521.000 lei, atribuit firmei SET UP SRL), servicii de pază (1266.00 de lei, atribuit firmei RPG SECURITY CENTER SRL), un al treilea contract pentru scenotehnică (377.000 de lei, atribuit firmei 360 REVOLUTION – apropiată de Sebastian Ghiță).

Unul dintre marile contracte a fost atribuit anul trecut firmei FIVE’S INTERNATIONAL SRL pentru organizarea Zilelor Bucureștiului, în valoare de 687.000 de lei.

Arcub este condus de actorul Lucian Ghimiși, fost director al Teatrului Ion Creangă. Este unul dintre semnatarii scrisorii de susținere a primarului general Gabriela Firea în plin scandal din PSD.

Articolul este publicat în cadrul proiectului ”Capitalismul de stat”, finanțat de Fondul pentru Democrație.

Foto:  Sigla Arcub

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Ce sariti asa, ca doar nu-s aceleasi firme cu care care doama Firea va organiza evenimentele electorale in 2019-20120 :))

 2. Am fost la toate concertele organizate de dna Firea !!!
  Pentru asta ,daca se decide sa candideze pentru un nou mandat, am s o votez !!!

  • O votezi pentru concerte?!?
   Dar pentru locuri noi de parcare, strazi, curatenie, spatii verzi etc. o votezi?

 3. Ia fara numar neamuleeeeee. Care mai da care mai pune? E destul pt toate lichelele ca doar prostii se ingramadesc la ghisee sa-si plateasca impozitele. Luati pesede pana vomitati. Sa stati acasa si la urmatoarele alegeri.

  • Încă din vremea lui Adrian Năstase la Arcub s au oploșit tot felul de personaje care nu au nici în clin nici în mîneca cu cultura. Cum se intra acolo? Prin concurs? Ce competenta au cucoanele alea sa judece proiectele propuse de artiști, de arhitecți? Am cunoscut un fel de gospodină din riepublica muolduova care lucra acolo! Era bata! Nu avea cultura, anvergura intelectuala sa judece niciun proiect! Era doar un intermediar mafiot . Pe viitor: acolo sa fie numai oameni numiți de asociațiile profesioniștilor: OAR, UAP etc. Și dintre aia sa se se aleagă prin concurs.