G4Media.ro

Contestația lui Dragnea în dosarul angajărilor fictive, termen la Tribunalul Bucureşti

Contestația lui Dragnea în dosarul angajărilor fictive, termen la Tribunalul Bucureşti

Tribunalul Bucureşti s-ar putea pronunţa marţi în procesul în care Liviu Dragnea contestă pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, transmite Agerpres.

La termenele anterioare, avocaţii lui Liviu Dragnea au solicitat recuzarea judecătoarei care se ocupă de acest caz, Manuela Orzaţă, pe motiv că ea ar fi semnat o cerere adresată de Forumul Judecătorilor din România către CSM de apărare a independenţei sistemului judiciar faţă de două categorii de afirmaţii făcute de Liviu Dragnea „într-o manifestaţie publică şi într-o emisiune politică”. Cererea de recuzare a fost respinsă.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea a făcut mai multe încercări de a ieşi din penitenciar, prin introducerea în instanţe a două căi extraordinare de atac, însă cererile sale au fost respinse.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul Direcţiei de Protecţia Copilului Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Plimbarea bine meritata asta se face la pirnaie alti se dau uni pe alti in judecata doar sa iasa la plimbare

  • Nu-i poate explica nimeni acestui infractor recidivist inrait cateva lucruri elementare ?
   1. Daca acele complete nu au fost legal constituite, nu inseamna ca el este nevinovat.
   2. Nu infractorii stabilesc daca sunt nevinovati, ci judecatorii. Judecatorii au decis ca este vinovat.
   3. CCR se poate pronunta doar pe constitutionalitate, nu pe legalitate. Pe legalitate se pronunta ICCJ, iar ICCJ s-a pronuntat. Deciziile CCR privind completurile de 5 si de 3 judecatori sunt aberante, nelegale, netemeinice, neconstitutionale.
   4. Chiar si aberante, deciziile CCR se aplica doar in viitor, nu sunt retroactive.

 2. Forma mentală ILICIesciană a devenit tiparul pe care s-au mulat experimentele Vacaroiu,Năstase,Ponta,Dragnea,Dancila: dispreț pentru statul de drept, samavolnicie, cultul liderului pseudo-carismatic, cinismul paroxistic, corupția endemică. F$N-ismul convertit în P$D-ism este numele unei patologii politice a cărei perpetuare reprezintă blestemul politicii românești.

 3. Băi Livache,
  Dacă tot iți place să te plimbi cu duba prin Bucuresti, măcar i-ai făcut si tu o revizie ca la carte la Atelierul Auto ? Pivotii i-ai verificat? Că doar n-o sa arunci vina tot pe oaspetii hotelului Athenee Palace, dacă ai ghinion si-i sare roata dubei in mers…!

 4. infractorul asta contesta saptamanal o condamnare pentru cea mai nesemnificativa si evidenta fapta de coruptie pe care a facut-o vreodata!!! :D:D:D:D

 5. Nicolicea, Șerban Nicoleie, Iordache, Tudorel …. Mă, faceți urgent ceva!!!

  • Ati rămas in conștiința publică de lingăi jalnici, pupincuriști.
   Cum va sintiti în această postură? Aviz amatorilor de funcții cu dedicație

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.