G4Media.ro

Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu a mai câștigat un tronson al drumului expres…

Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu a mai câștigat un tronson al drumului expres Pitești – Craiova. În total, el va construi trei din cele patru tronsoane ale șoselei

Asocierea de firme românești SA&PE CONSTRUCT SRL – SC SPEDITION UMB SRL – SC TEHNOSTRADE SRL, controlate de Dorinel Umbrărescu, a fost desemnată câștigătoare a licitației pentru proiectarea și construcția lotului 4 din expres Pitești – Craiova, a anunțat marți ministrul Transporturilor, Lucian Bode, aflat pe șantierul drumului.

Valoarea lucrării este de 617 milioane de lei, durata contractului este de 36 luni, din care un an proiectarea și doi ani construcția propriu-zisă.

Umbrărescu câștigase săptămâna trecută și licitația pentru proiectarea și construcția lotului 3 al aceluiași drum, contract în valoare de 670 de milioane de lei.

În 2018, constructorul băcăuan câștigase și contractul pentru lotul 2, în timp ce lotul 1 al drumului expres este construit de compania italiană Tirrena Scavi SpA.

Drumul Expres pe traseul Pitești – Slatina – Craiova are o lungime totală de 121 km.

Foto: Lucian Bode (InquamPhotos / George Călin)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Nu mira pe nimeni,de aceea nici comentarii!!!Stie tot poporul că este sub aripa PDL…pardon,PNL!

  2. Pe unii ii roade invidia ca nu a putut Teldrum sa ia lucrarea. Sa nu ne aia pe noi, UMB e cel mai bun constructor roman de autostrazi, lucrarile sunt de calitate si terminate intotdeauna la timp.

  3. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.