G4Media.ro

Constantin Șerban, fostul învățător liberal acuzat de abuzuri asupra elevilor săi, prezentat…

Constantin Șerban / Foto: reporteris.ro

Constantin Șerban, fostul învățător liberal acuzat de abuzuri asupra elevilor săi, prezentat de oficiali PNL drept unul dintre organizatorii Forumului Educației de la Iași, în care ministrul Cîmpeanu și-a susținut proiectele de legi / Cîmpeanu îi ceruse demisia după scandalul de anul trecut

Fostul învățător ieșean acuzat de abuzuri îndreptate împotriva elevilor săi, Constantin Șerban, membru în Consiliul Județean Iași din partea liberalilor, este prezentat în mai multe postări pe Facebook drept unul dintre organizatorii Forumului Educației de la Iași. Evenimentul organizat de PNL și desfășurat sâmbătă l-a avut în centrul atenției pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care a susținut în fața audienței locale proiectele de legi ale educației. În urmă cu un an, Sorin Cîmpeanu îi cerea demisia profesorului Constantin Șerban, în urma apariției unor înregistrări în care acesta putea fi auzit abuzând elevii.

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, a publicat încă din 3 august, cu câteva zile înaintea conferinței, un set de fotografii cu “specialiști din cadrul PNLIași și Asociația Profesorilor Liberali Iași, în vederea finalizării ultimelor pregătiri organizatorice pentru Forumul Educației La Iași 2022”. Printre persoanele prezentate în fotografii este și Constantin Șerban.

Acesta apare și într-un mesaj publicat de Alexandru Muraru în ajunul conferinței, despre discuțiile la nivel local pe tema “ultimelor amănunte organizatorice” pentru Forumul Educației.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

 1. Si Serban, si fratii Muraru, si Chirica, si Costel „Tabla” Alexe sunt niste j!godii galbene de la Iasi, cu nimic mai bune decat j!godiile rosii sau verzi cu care s-au inhaitat la nivel guvernamental ca sa jefuiasca Romania.

  • Ce fete de animale politice au toti…

  • Educatia e rupta din Ray?

  • Despre cele maro, nimic nimic???

  • Gogu Proctologu vrea mult maro, ca el mananca doar maro, de la Latrina3 si celelalte posturi de propaganda PSDPNLUDMR.

  • Noile legi ale educației sunt făcute pentru a-i da satisfacție lui iohanis și ca să aibă penele ce sa pună pe masa când iohanis îl va susține pe ciuca la prezidențiale.
   Aceste legi sunt total nedrepte și îndreptate împotriva elevilor și a societății.
   Examenul la colegii se bazează pe faptul ca mulți copii fără posibilități materiale, nu vor mai veni sa cheltuiască banii și timp ca să se înscrie la colegii, ci vor rămâne la ei în localitate să susțină Evaluarea Națională.
   Bacalaoreatul în forma noua, este facut pentru a-i da satisfacției nevestei lui iohanis ca să aibă ea mare importanta la bac cu limba engleza. (Vezi și ce zicea câmpeanu în intervenția la TV, cu proba de bac la ,,Literatura engleza”. Cui și la ce ii folosește asa ceva?).
   În rest, noile legi ale educației, demotiveaza elevii capabili și silitori, deoarece bacul fiind ridicol de ușor, va fi trecut de orice analfabet.
   De nu va uitați domnule ministru la bacul și admiterea la liceu din Germania, Franța, Elveția, Coreea de Sud, Spania, Singapore, Japonia sau alte state, care chiar au un sistem de învățământ și chiar au rezultate?

 2. La liberali, Pe lângă un învățător care vorbește ca un birjar, alături sta devalizatorul CFR cel care a vândut agenția CFR la bzi care este mangaiat pe cap de DNA, tot alături stau Bodea și Alexe care fac parte din gruparea infracțională Fenechiu care controlează și partide, fonduri publice, repartiția de fonduri europene.

 3. Priviti imaginea cancerului

 4. Mafia liberală…

 5. Sunt prieteni toti, lasati declaratiile cu demisia. Cand se cere demisia unuia, e doar de fatada, cand se cearta e de fatada. Ei toti sunt prieteni, amici si cunostinte.

 6. Zici că sunt toți din mamă pesedistă și ușor ai putea confunda săgeata cu o tulpină de 3 trandafiri roșii…

 7. Ceva îmi spune că ăștia când comit abuzurile asupra elevilor au deja un ,,spate,, asigurat .Așa ajung din delincvenți propăvăduitori de educație,reformatori.Ce rușine!

  • Pentru orice fel de abuz ca mai sunt niște primari galben roșiatici cu dosare pentru pedofilie.
   În fine, România a ajuns deja o mlaștină.

 8. Dulapu si tampeanu sunt indivizii care abuzeaza cel mai mult copii, elevii si cetatenii acestei tari.

 9. si, in ce consta „stirea”? Ca T ampeanu e imun la personaje controversate? o stire ar fi despre o situatie care arata contrariul.

 10. PNL ostenește să piardă următoarele alegeri!

 11. Tre să remarc că în acest site apar ..așa ca la comadă articole cu ”dusmanii liberali” pentru care trebuie să sară ca arsi trolii USR.
  Nici cu Drulă nu înțeleg de ce sau intepenit la 9% in ntențiile de vot . Simplu : Scuipăndu-i pe alții nu ajungi decât unul cu flegma pe bot nimic altceva !

  • Nea Ilie, bre, mata ți-ar conveni să plătești foncire cât pentru o moșie boierească ?

  • …deși tragi ca b o.u’ in j u g doar pentru câteva pogoane amarate ? Apropo de taxarea muncii part-time la 8 ore…

 12. Este OK.

 13. Asa este la Pnl , sunt numai neica nimeni!

 14. Ăsta e „pedist de doujdi’ani” (FSN->PD->PD-L->PDL->PNL), un „peanpepept” (cum mai e alintat de prieteni) care toată viața lui a trăit doar din politică, altfel zbura de mult din orice școală.