G4Media.ro

Conspiraționistul, anti-vaccinistul și militantul anti-mască Iulian Capsali s-a infectat a doua oară…

Sursa Foto: Facebook

Conspiraționistul, anti-vaccinistul și militantul anti-mască Iulian Capsali s-a infectat a doua oară cu virusul Covid 19. Ce scria pe Facebook: Rahat de pandemie, Jos masca!, Dictatura politico-medicală, Spitalele trebuie evitate

Un susținător de teorii conspiraționiste, anti-mască și anti-vaccin s-a infectat cu Covid de două ori în nouă luni. Pe 20 decembrie, Iulian Capsali a relatat pe contul de Facebook efectul bolii și cum s-a tratat după reinfectare: acasă, cu tratament homeopat, având, în plus, ”șansa unui medicament chinezesc”.

Capsali a povestit că ”sunt restabilit fizic 90%, practic sunt în convalescență. În câteva zile voi fi complet restabilit.” și că ”La mine a fost mai virulent decât la prima infectare (din martie).” El a susținut că reinfectarea ”Nu are nicio legătură cu masca – cine spune că te protejează ori e tâmpit, ori minte deliberat. Peste 90% din măști sunt neconforme, deci masca e o simplă iluzie.”

Capsali a precizat că virusul a fost adus în casă de unul dintre copii ”care poartă mască și nici nu prea a fost foarte activ social, doar l-am trimis pe la cumpărături și nu se văzuse cu colegii/prietenii de multă vreme.” Ulterior, s-au infectat el, soția și alt copil.

”Eu nu m-am putut ridica din pat decât pentru necesități (…) Pierdere gust și miros după 4 zile, revenire totală în 13 zile. Noaptea, insomnie. Recomand exerciții de respirație imediat după ce simțiți probleme la plămâni și începe tusea.”

Capsali a detaliat, apoi, tratamentul pe care și l-a administrat: ”homeopat care e specific gripei, deci nu e ceva ieșit din comun”, având, în plus, ”șansa unui medicament chinezesc (…), pe care-l aveam în casă, dăruit de un prieten prin septembrie, dar în care nu aveam mare încredere. Am zis hai să-l încerc, dacă tot îl am. A mers excelent, mult peste așteptări, în combaterea problemelor la plămâni. Chinezul care-l aduce e căsătorit cu o româncă și a trecut la ortodoxie, ca fapt divers. (…)”

În final, Capsali a scris că ”Tratamentele sunt, în anumite spitale, de o cruzime fără margini, total obtuze. NU POȚI TRATA UN BOLNAV CONFORM UNUI PROTOCOL! Este un OM, diferit de celălalt, care reacționează diferit la boală.”

Tot pe Facebook, el mai scrisese, anterior, că ”Spitalele trebuie evitate, mai ales când cazul nu este dramatic. Multe tratamente făcute pe pacienți fals pozitivi duc la decese, din cauza durității medicamentației, care dă efecte adverse ce deteriorează ireversibil starea pacientului, sau a unei scheme de tratament greșite.”

După apariția cazurilor de Covid în România, Iulian Capsali (55 de ani) s-a afirmat ca unul dintre ”vârfurile de lance” ale taberei care contestă măsurile luate de autorități, minimalizând impactul bolii și promovând teorii conspiraționiste.

Fost jurnalist de presă scrisă, realizator și producător de televiziune și director al cotidianului România Liberă, Capsali este cunoscut, de mai mult timp, în special în cercurile online ”conservatoare”, pentru tonul rusofil și anti-occidental.

Folosind deseori insulte și jigniri la adresa celor pe care îi consideră parte a ”Dictaturii politico-medicale” – ”teroristul medical Streinu-Cercel”, ”psihopatul Arafat”, ”Demenții de la guvernare”, ”fiul de securist bolșevic Orban”, ”Triada demonică Arafat – Johannis – Orban este cea mai mare plagă”, Capsali întreabă: ”Despre ce rahat de pandemie vorbim când decesele din acest an, la nivel național, sunt cam la aceleași cote cu anul precedent, conform INS! Asistăm cu toții la ridicarea unui nou cult simoniac-progresist, în care vaccinul, idolul elitelor corporatocrate, folosit în suprimarea Libertății, trebuie să se substituie, fiind noul cult soteriologic (salvaționist), trebuie prin urmare să-L înlocuiască pe adevăratul Mesia.”

El a militat intens contra interzicerii accesului la pelerinajele din toamna anului trecut și a scris că ”Mă rog la Dumnezeu ca ierarhia noastră să reziste ispitei de a se face preș ca ierarhia greacă în promovarea vaccinului”. Una dintre postările sale are titlul ”JOS MASCA!”

Crede cu ardoare în diferite scenarii globale – ”Suntem la un pas de Marea Resetare, dictatura biomemetrică și medicală mondială, care se folosește de falsa pandemie Covid ca să arunce umanitatea în groapa tiraniei” și se întreabă cum de ”o mână de oameni ultra-bogați conduc guvernele, conduc UE, schimbă președintele SUA prin fraudă electorală, fac dintr-o viroză cu mortalitate de sub 1% un instrument prin care sărăcesc populația liberă a globului și induc o criză globală, în timp ce fac afaceri cu vaccinuri de miliarde de euro? Iar covidul va fi folosit pentru limitarea (completă a) libertății cetățeanului. Până și dreptul de a respira liber pe stradă sau în parc, fiind singur, este suprimat.”

Deseori, Capsali prezice cursuri catastrofale ale evenimentelor care, apoi, nu se confirmă: ”vaccinarea va fi obligatorie”, ”Obișnuiți-vă cu ideea că veți fi arestați la domiciliu cu voia voastră. Că vor închide iar bisericile și toate lăcașele de cult. Că veți rămâne, mulți, șomeri.”

În timpul pandemiei, a semnat un ”Apel” către români în care se susținea că ”Pe zi ce trece, în întreaga lume apar îndoieli tot mai mari cu privire la contagiozitatea, pericolul și rezistența acestui virus. Tot mai multe voci cu autoritate din lumea științei și medicinei internaționale confirmă faptul că isteria mediatică în legătură cu Covid-19 este nejustificată.

Avem motive să credem, pe baza datelor oficiale privind incidența bolii în raport cu numărul de decese, că această pandemie este în fapt instrumentalizată pentru a impune, pe termen lung, forme inacceptabile de control social și de îngrădire a drepturilor și libertăților democratice.”

În același registru, a participat la mai multe proteste în care se contestau măsurile autorităților din această perioadă și a distribuit mesajele altor persoane asimilate cu ”tabăra scepticilor/criticilor”: Dan Puric, Gheorghe Piperea, Vasile Astărăstoae, Răzvan Constantinescu, IPS Teodosie, Cristi Puiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

56 comentarii

 1. Lăsați-l să se trateze cu chinezării. Nu irosiți un anti-virus în care nu crede pe acest idiot.

 2. hai c-a treia oară e cu noroc…

  • deci anticorpii rezultati in urma infectarii din martie 2019 nu au mai fost prezenti in decembrie 2019.
   do the math!

  • A treia oară? Speranța (la răul altuia) moare ultima.
   Păi dacă „s-a infectat” de două ori fără nicio consecință, nu v-ați gândit că s-ar putea să aibe (măcar parțial) dreptate în legătură cu „pandemia”?

  • Dacă ar fi să studiez puțin, m-aș gândi, în primul rând că s-ar putea să nu aibă dreptate și că se joacă cu focul.

   Personal n-am nicio speranță în ce-l privește pe individ, nici într-o direcție, nici în alta. Omul e asumat în ceea ce face.

   Când te joci cu focul, te mai și arzi. La fel și el, nu se știe ce se întâmplă la a treia oară.

   Corect spus e ‘să aibă dreptate’ și nu ‘să aibe dreptate’.

 3. Clar omul este un învingător! Dar… dacă avea nevoie de stat 9 zile cu oxigen pe figură, putea să ia esența medicamentului chinezesc ca fără oxigen era mort! A avut noroc de o formă ușoară. Că dacă era necesar de oxigen să-l vezi cum vorbea cu chinezu de o butelie…Că la noi e greu de ele!

 4. chinezul ortodox .. clar de asta a mers medicamentul .. ca fapt divers ..

  • sanatate (si la cap)

  • Daca leacul a fost chinezesc, probabil ca e bazat pe esenta de tzusca de ratzusca, ca sa nu se lipeasca virusul de el, asa cum nu se lipeste apa de rata.
   Ca fapt divers, mai Capsali, sa crezi ca leacurile babesti care cred ca forma determina utilitatea (daca are forma de Denis, e bun pentru $enis) denota un primitivism demn de vechiul testament. Si faptul ca combini cu seninatate leacuri chinezesti cu homeopate (alta sarlatanie bazata pe placebo) dovedeste o data in plus ca prostia poate tinde spre infinit.

 5. Problema nu este ca apar astfel de personaje care neaga existenta pandemiei sau a acestei boli, ci problema este ca increderea in institutiile si guvernele noastre se prabuseste. De exemplu, suedezii nu mai au deloc incredere in guvern dupa ce au vazut ca unii politicieni si-au petrecut vacanta de iarna fara sa respecte regulile de distantare. Asta este o realitate cruda. Apoi, problema vaccinurilor care acum sunt dozate mai putin pentru a imuniza cat mai multi oameni este la fel de reala. Se pare ca noua tulpina din Africa de Sud este chiar periculoasa, iar guvernele sunt disperate sa imunizeze cat mai multi oameni prin renuntarea la a doua doza de vaccin. Apoi, unele state au inceput in forta campania de vaccinare, iar altele deloc. Altele au vaccinat doar cateva sute (Franta), iar altele cateva milioane (Israel, UK, SUA). Ce incredere sa mai ai in institutii, medici sau guverne care ar trebui sa reprezinte cei care ne dau speranta?

  • Nu sunt dozate mai puțin. Scrie clar în prospect că un flacon are 2 ml, din care se extrag 5 doze de 0,3 ml fiecare.

   Matematica de clasa a 2-a zice că 5*0,3 ml = 1,5 ml. Pentru că majoritatea tipurilor de seringi nu pot extrage tot lichidul, diferența e pusă acolo pentru siguranța că vor fi scoase cele 5 doze plătite.

   Sunt țări care vor să folosească 6 doze * 0,3 ml = 1,8 ml și atunci au cerut personalului medical să folosească seringile potrivite care pot scoate mai mult din flacon.

  • @Alina, ai citit prospectul? flaconul de 2 ml contine 0,45ml solutie activa, la care se adauga 1,8 ml ser fiziologic (cum naiba incap 0,45ml+1,8ml in 2ml) apoi flaconul contine 5 doze a cate 0,3ml vaccin. „do the math”, cum ar zice producatorul 🙂
   Dar prospectul de SUA nu pomeneste ca flaconul ar fi de 2ml si spune ca din 0,45+1,8 se pot extrage „up to 6 doses of 0,3ml”

  • @ Dan: „ai citit prospectul?”

   Da, eu l-am citit.
   Scrie așa, și citez:
   „2. COMPOZIȚIA CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ
   Acesta este un flacon multidoză și trebuie diluat înainte de utilizare.
   După diluare, un flacon (0,45 ml) conține 5 doze a câte 0,3 ml”

   „Instrucțiuni de manipulare
   Vaccinul decongelat trebuie diluat în flaconul său original cu 1,8 ml soluție injectabilă de
   clorură de sodiu 9 mg/ml (0,9%), utilizând un ac de calibrul 21 Gauge sau mai subțire și tehnici aseptice.
   După diluare, flaconul conține 2,25 ml, ceea ce corespunde la 5 doze a câte 0,3 ml. Doza
   necesară de 0,3 ml de vaccin diluat trebuie extrasă cu un ac steril.”

   Link: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf

   Și da, nu scrie nicăieri că flaconul ar fi fix de 2 ml. Flaconul e un pic mai mare, ceea ce se înțelege și din „după diluare, flaconul conține 2,25 ml”.

 6. Una e sa fii prost si la un moment dat sa recunosti ca esti prost, alta e sa fii prost, sa stii ca esti prost, dar sa sustii contrariul. Asta e din categoria celor care s-au nascut prosti si or sa moara (de) prosti.

 7. Nu am niciun fel de empatie pentru astfel de specimene. Din punctul meu de vedere este mult mai penal sa nu respecti regulile de distantare socila si sa mai si facci propaganda la nerespectarea lor decat atunci cand te sui beat la volan. In final omori niste oameni nevinovati. Doar ca antivaccinistii oamoara mult mai multi, deci pericolul social e mult mai mare. Ar trebui sa fie pedepsiti penal macar la fel ca cei care se urca bauti la volan.

  • Premierul Suediei, de el ce zici? Sau alti ministri suedezi care s-au dat pe partiile de schi fara sa respecte regulile? Acum un an erau laudati de toata lumea pentru ca au tinut deschisa tara, o decizie care a facut prapad in toata Suedia.

  • @Jay: oficialii suedezi NU au incalcat legea, intrucat la ei sunt doar recomandari! Tu nu faci distinctie intre astea si de aceea esti confuz.

   Ce au facut ei a fost sa distruga reputatia guvernului si sa prabuseasca increderea in guvern. Nimic ilegal, dar ar putea sa duca la demisie (asa e prin alte parti).

   La noi, putea sa se sarbatoreasca Orban in biroul guvernamental si cu tarfe si lautari, tot nu se punea problema de vreo consecinta importanta.

   Pentru ca in Romania lui Capsali, singurul lucru care te face nefrecventabil publicului este sa te declari si ateu si homosexual IN ACELASI TIMP! Doar una nu merge: daca esti doar homosexual dar si preot, nu ai nicio problema – ba mai mult, urci in ierarhie. Daca esti doar ateu, dar minti si mituiesti la greu, te aleg presedinte de 2,5 ori … 🙂

  • @Jay
   boss, „prapadul din Suedia”? raportul nr decese / nr de locuitori e identic cu cel din Romania!
   de petrecerea de la guvernul Romaniei ce parere ai? :)))

 8. Jos masca, jos dictatura!
  Cine nu face Covid-19 măcar de două ori pe an fie e fraier, fie e vândut străinilor!
  Și cum infectările repetate se știe că fac bine organismului, eu zic că un săpun și o funie rezolvă mai rapid problema.

  • Aveti dreptate. Nimeni nu si-a pus problema ca cetatenul poate bate campii ca sa para mai interesant.

  • Problema e ca reuseste sa adune adepti.
   De unde mama dracului tot apar sarlatani dintr-astia care vor sa-si faca popularitate batand campii, fiindca nu-s capabili de ceva inteligent.
   Auzi la el: a luat covidul de la copil, care a purtat masca, (cand? cand a intrat la buda dupa el?) dar se stie ca masca nu protejeaza… deci fara masca nu poti sa iei covid.
   El umbla brambura fara masca si se expune, dar covidul l-a luat de la copil care, fiindca a purtat masca a prins covid. Prbabil l-a adus in masca.
   Macar se demonstreaza ca prostia nu doare, ca dac-ar durea omul asta ar paraliza de durere.
   Mai mai, cum a stabilit el , care nu s-a preocupat deloc despre cum se transmite virusul (care virus nici nu exista, sa fim seriosi, e o inventie a …) ca virusul s-a transmis de la copil la el si nu invers?!
   Ca sa nu mai spunem ca copilul „a purtat masca” (cand, unde?) … dupa ce luni de zile, chiar el is-a straduit sa-i bage in cap ca nu e nevoie de masca.
   Culmea e ca asemenea idiotenii prind, dar daca cineva competent si documentat explica cu dovezi si masuatori, „publicul” se plictiseste si intoarce spatele:
   „Ce ba’, o sa-mi spui de-o mie de ori ca unu si cu unu fac doi? ‘te ba d-acilea! Ce daca stii tu asta de la Pitagora, vezi ca stie capsatu’ ca nu-i asa!”

 9. Suedia, fără masuri, e de-abia pe locul 25 în lume în ce privește problemele covid. E vrăjeală bolsevica ca e prăpăd acolo, cauta și te documentează. Televizorul manipulează!

  • @AI
   Olanda

   Ai ramas in urma. Olanda e la moda acum.

  • numeric, nu procentual. Daca o iei numeric..da, sunt tari..ca doar populatia Suediei e cat cea a Londrei. Verifica si procentul raportat la populatie

  • un exemplu concret cunoscut direct: Covid a eliberat vreo trei etaje dintr-un azil de batrani din Stockholm, daca intelegi ce zic

 10. Ba dar nebun rau e asta !

 11. Cine face a treia oara dobandeste imunitate pe viata. Bine..cand patesti a treia oara ceva negativ esti si prost de dudui. Asa spune lumea..

 12. N-a mai suportat covrigul atita bataie de joc si s-a razbunat. Asta trebuie sa fie.

 13. nu ma indoiesc , probabil cand il mai uita lumea se mai „reinfecteaza” odata! ce gogomani !

 14. CINE PLM MAI E SI CAPSA ASTA??

 15. Am fost infectat la sfarsitul lunii ianuarie 2020 inceputul lui februarie de la un grup de patru studenti italieni care reveneau din Italia si cu care am stat la aceeasi masa la cantina universitatii noastre. Simptomele au aparut dupa 4 zile si sunt cele relatate de alti bolnavi, insa la vremea aceea in Romania nu se stia nimic de noul coronavirus, desi in Italia era prapad din luna decembrie 2019. A fost ca o gripa foarte severa cea mai grea pe care am avut-o in viata mea si pe care am tratat-o cu medicamentele standard ale gripei fara sa merg la medic. Ulterior, dupa 2 saptamani cand m-am inzdravenit, am fost la medicul de familie. Nici medicul de familie nu stia atunci de noul corona virus. In luna iunie 2020 am verificat prezenta anticorpilor in sange era aproape zero (Virusul SARS-COV-2 – anticorpi IgG 0.03). Ieri, am simtit aceleasi simptome ca atunci, am banuit ca este posibil sa ma fi reinfectat, desi port masca de protectie si fac dezinfectia mainilor, inclusiv in masina, cu alcool etilic de 96%. Stiind ce ma asteapta, din prima experienta, imediat am luat medicamentatia folosite la prima infectie care probabil cu ,,resturile” de anticorpi ramasi de atunci si au facut treaba, iar azi organismul meu este OK. Acest virus poate reinfecta oricate vaccinari se vor face, organismul trebuie antrenat sa-i faca fata.

  • Vaccinarea stopeaza raspandirea accentuata. Atat. Ea termina pandemia, nu virusul! Ceea ce nu-i tot un drac.

   Nu ne scapa veci-pururi de virus si nici nu ne face imuni pe viata.

  • Nebun-te-ai testat de covid? Poate ca nu ai avut acest virus. Sau, daca te testai de gripa obisnuita(sezoniera, ca se feaceau si in anii trecuti teste), de ce crezi ca testul nu ar fi iesit pozitiv? Adica, testele chiar fac diferenta intre tipurile de gripa? Faptul ca e prezent un tip de virus, nu inseamna ca este singurul prezent sau ca el este ucigasul. Cind cei care au murit sint persoane in virsta cu alte boli grave, cum e posibil sa spui ca au murit de covid? Specialistii spuneau: copiii au sistemul imunitar mai slab decit adultii si racesc de 4-5 ori pe an. Minunea asta de covid a dat toate regulile peste cap, copiii nu au facut boala. Dictatura medicala ne minte, pe banii nostri, un organism tinar, fara alte probleme, nu are probleme cu virusul. Daca mecansimul de actiune al virusului este ca patrunde in celula si o obliga sa fabrice alti virusi, de ce nu e asa si la copii? Mai sint si alte semne de intrebare, dar stiu, din experienta, ca nimeni nu vrea sa renunte la parerea lui.

  • Poti te rog sa imi dai planul tau de antrenament? Suna fabulos de simplu.
   Hai sa incercam totusi si alta varianta. Aceasta mutatie de SARS e noua si neadaptata la organismele umane. De aici rezulta spectrul larg de reactii la el. Am avut cunostinte care au murit in cateva zile, si altii care doar si-au pierdut gust/miros 3 zile, fara macar sa le curga mucul sau sa se simta rau. La fel cum spectrul de reactii e atat de larg, prezenta anticorpilor ulterior e la fel de variabila.
   Cand coreenii au declarat in primavara ca au cazuri de reinfectari, firmele de farmaceutice au cam sarit de cur ca nu e adevarat. E clar motivul: era posibil ca vaccinarea sa nu functioneze cum trebuie.
   Dar treaba sta cam asa: faci un vaccin si e posibil sa te imunizeze si sa scapi de grija, sau il faci si tot iei boala dupa 3-4 luni. Ceva imi zice ca daca pici in a 2-a categorie, fara vaccin oricum faceai COVID de mai multe ori pt ca nu ai produs anticorpi. Dar spre deosebire de cazul cand nimeni nu face vaccinul, e o sansa sa scapi fara sa treci prin COVID.
   Stiu persoana care la a 2-a infectare a avut simptome mult mai nasoale decat prima data, deci cazul tau a fost unul fericit.
   Cu timpul, probabil va deveni la fel de banal ca gripa, desi si de la gripa se moare.

  • Toata lumea spune „am luat medicamente” nimeni nu spune care sunt acelea.

  • Să folosească Avast sau bitdefender! Isr tu la cât mai multe infectari ca sa fii antrenat

  • Bună seara, ce medicamente ați luat?

 16. Cum isi permite sa vorbeasca asa despre Sfantul Covid? Ce stie el despre pandemeala? El doar a facut boala si i-au curs mucii o saptamana, dar salariatii Europei „Libere” au studii de epidemiologeala si virusologeala?

 17. Vă ofticați că există oameni liberi, nu? Vă ofticați, păi cum să existe oameni liberi când voi sunteți niște slugi ordinare?! Nu-i așa?

 18. Conform Institutului National De Statistica in primele 8 luni ale anului 2020 au fost mai putine decese comparativ cu anul 2019……atunci unde este pericolul cu Covidul ca nu se leaga..?

  • @muresan – LOL, si asta dovedeste ce? Ia foloseste-ti si tu putin materia aia cenusie (daca o ai)

 19. Bravo lui !!!!!!

  • „bravo” pt ce? A realizat ceva tipul ăsta cu aceasta „informare”?
   S-a terminat pandemia de coronavirus prin postarea lui? A ajutat o bunicuța contaminată sa respire?!

 20. Inainte de a publica acest articol ati verificat cumva veridicitatea celor scrise de domnul respectiv ? Recunosc ca ar fi fost foarte dificil dar tinand seama de mesajul transmis de acest articol ar fi trebuit. Exista dovezi foarte putine privind reinfectarea precum si despre imunitatea data de prima infectare. Mai mult , in contextul campaniei de vaccinare exemplul acestui domn care s a infectat de doua ori si nu a avut probleme poate duce , pentru unii la ideea ca vaccinul este inutil. Daca maine scriu si eu pe facebook ca m am infectata a doua oara ( prima a fost in august) o sa scrieti un articol ?
  O zi buna

 21. Atitudinea corecta fata de acest infectat ar fi sa fie tinut in izolare pana se vindeca singur. Daca el considera ca e dictatura medicala, atunci medicii nu au nici un motiv sa intervina. Sa stea acasa pana-i trece gripa. Sa ia paracetamol si bioenergie prin telefon de la bioterapeuti.

 22. Aha … si ? O sa se infecteze si a 3 si a 4 oara. Ca poate iar virusul nu e mai rau decat o gripa. Altfel era mort deja. Asta arata ca are dreptate.

 23. Am câteva vecine la țară care poartă aceeași mască de la începutul pandemiei. Sunt atât de murdare… În mod sigur colcăie de viruși în masca lor. Rog Instanta Supremă să ia act de respectarea purtării obligatorie a măștii de către vecinele mele :)).! Cornel Udrea

 24. Toată lumea e „gangsta” cu virusul asta și probabil pe buna dreptate în cazul lor, dar toți uita ca ne protejam ca să-i protejam pe părinții și bunicii noștri, care s-ar putea sa nu poată lupta atât de bine cu virusul asta

 25. Bună seara, ce medicamente ați luat?

 26. N-avem scăpare! Virusul somnuluirațiuniicarenaștemonștri e mult mai ucigător. Și-l văd la majoritatea elitelor care comentează pe aici. Sănătate!

 27. RESPECT Domnului Capsali!
  Stiam eu de ce nu va urmaresc „stirile”. Presa miluita, bine zice domnul Cristoiu.

 28. Nici propriul fiu nu crede in ce zice tatal atata timp cat intelege sa poarte masca.
  Dar cat poti sa crezi din ce zice un asa atotstiutor??!!
  De unde stie el ca virusul a fost adus de copilul care poarta masca??
  Ce analize epidemiologice a facut.
  Nu are pic de logica.