G4Media.ro

Consiliul Național al Elevilor, după declarațiile Ralucăi Turcan referitoare la măști: Guvernul…

Consiliul Național al Elevilor, după declarațiile Ralucăi Turcan referitoare la măști: Guvernul României are datoria de a asigura materialele de protecție de care au nevoie elevii în școli

“Elevii din România au nevoie de materiale de protecție în cadrul unității de învățământ, pentru a micșora, pe cât posibil, riscul infectării cu virusul SARS-COV-2. Guvernul României are datoria de a asigura aceste materiale de protecție, așa cum și-a asumat în luna aprilie a acestui an”, arată un comunicat emis duminică de Consiliul Național al Elevilor (CNE).

Acesta răspunde declarațiilor făcute sâmbătă de vicepremierul Raluca Turcan, potrivit căreia ar fi “absolut imposibil ca Guvernul să asigure măști pentru toți copiii din țara asta, pentru toți profesorii”.

CNE apreciază că ”lipsa de coerență și consecvență atât în măsurile dispuse, cât și în discursul public al Guvernului a caracterizat întregul proces de începere a noului an școlar”.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Toată lumea vrea ceva de la ”guvern”. Un mic calcul aproximativ. O mască (= 3 lei) x 5 (zile) x 5.000.000 (elevi) = 75.000.000 lei (săptămânal) x 35 (de săptămâni) = 2.625.000.000 lei: 4,8 euro = 546.875.000 euro aproximativ. Avem acești bani ? E treaba guvernului să-i aibă, dar de unde ?

  • Atata timp cat ii obliga pe elevi sa fie la scoala, e treaba guvernului sa le asigure conditiile!!! Nu pot sa faca lucrul asta, atunci sa plece. Nu-i tine nimeni fortat acolo.

  • Pe cine obliga guvernul sa mearga la scoala mai sfirleaza? Nu vrei, stai acasa , nu va veni politia. Dar tu esti un jeg pesedist asa ca nu am multa asteptare

  • @alex
   Nu-i obliga nimeni. Pe tine in schimb ar fi fost bine sa te oblige, poate intelegeai ceva si nu mai postaceai pesedisme. Auzi, tu esti nevoit sa duci gunoiul? Sper ca da. Suni inainte la guvern pentru saci?

 2. Guvernul are obligatia sa inceapa scoala in conditii de siguranta pentru copii si persoanele cu care locuiesc. Eu zic ca aici au un esec total si la orice standarde europene.

 3. Pe cine obliga guvernul sa mearga la scoala mai sfirleaza? Nu vrei, stai acasa , nu va veni politia. Dar tu esti un jeg pesedist asa ca nu am multa asteptare

 4. Statul mafiot știe doar sa ia taxe, impozite si șpăgi.