G4Media.ro

Consiliul Elevilor le cere olimpicilor să facă ateliere online pentru a-și ajuta…

Consiliul Elevilor le cere olimpicilor să facă ateliere online pentru a-și ajuta colegii, după ce olimpiadele și concursurile școlare au fost anulate din cauza pandemiei

Consiliul Național al Elevilor face apel la olimpici să demareze ateliere online pentru colegii lor, după ce olimpiadele și concursurile școlare au fost anulate din cauza pandemiei COVID-19. “Nimic nu mai poate răscumpăra zecile de ore pe care le-ai petrecut învățând, parcurgând subiecte, exerciții cu un grad ridicat de dificultate menite să te pregătească pentru obținerea unui premiu la olimpiada națională”, spune CNE într-o scrisoare publică adresată olimpicilor.

“Când educația pare să stagneze, blocată într-un sistem caracterizat prin coordonate inechitabile, într-un sistem în care zeci de mii de elevi nu au acces la Internet, știm că tu poți fii olimpic la solidaritate”, continuă Consiliul Național al Elevilor (CNE).

Antonia Pup, liderul elevilor, spune că “având în vedere gestionarea deficitară a sistemului educațional din România din ultima perioadă, facem apel la elevii olimpici, avem nevoie de solidaritatea lor și suntem de părere că educația tip peer to peer se încadrează în peisajul învățământului preuniversitar, în contextul actual”.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. politrucii astia mici si nesimtiti cer nationalizarea elitelor.
  comunismu’ n’o sa crape niiodata in tarisoara asta.
  consiliul elevilor ar trebui sa se cheme consiliul stefan gheorghiu.

 2. Foarte frumos din partea lor că se gândesc să-i ajute pe colegi. Felicitări, sunteți mai buni decât generația mea!

 3. Serios, tovarasa Antonia Pop?
  La campaniile mizerabile de bullying la care au fost supusi in ultimii ani olimpicii din partea asa-zisilor ïnfluencer”-i din online si de colegii lor in clase (ce-i drept, mai ales de parintii colegilor lor) nu ati reactionat, acum nu mai aveti ce comunicate sa produceti si v-ati adus aminte de ei….
  Acum cateva luni, tot acest zis Consiliu behaia despre cum sunt olimpicii favorizati de invatamantul romanesc, desi ei saracii la scoala au parte de enorm de multe rautati, iar acum o dati pe ateliere 🙂
  Tovarasa Antonia, sa stiti ca multi dintre olimpici au fost si sunt implicati in voluntariat, nu stau sa conceapa comunicate de toata jena.
  Sunt sigur ca o sa va invartiti bine in societatea romaneasca, olimpicii nu vor avea loc de dumneavoastra si altii ca dumneavoastra si vor pleca, ca atatia altii inaintea lor.