G4Media.ro

Consilierul pentru securitate naţională al lui Trump: Dacă Biden va fi declarat…

Consilierul pentru securitate naţională al lui Trump: Dacă Biden va fi declarat câştigător, şi în mod evident se pare că aşa este, vom avea o tranziţie foarte profesionistă în Consiliul pentru Securitate Naţională, nu există nicio îndoială

Consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, Robert O’Brien, a declarat luni că va asigura o tranziţie profesionistă către echipa condusă de democratul Joe Biden, dacă acesta va fi declarat câştigător al alegerilor prezidenţiale din 2020, şi că ”în mod evident se pare că aşa este”, transmite Reuters, citată de News.ro.

Republicanul Trump a insistat că alegerile din 3 noiembrie au fost ”fraudate” şi că el va fi declarat câştigător după o serie de contestaţii făcute în justiţie în mai multe state.

Vorbind la Global Security Forum, O’Brien a spus că, în timp ce speră că Trump va câştiga al doilea mandat, va lucra cu o nouă administraţie condusă de Biden şi vicepreşedinta Kamala Harris.

”Uitaţi, dacă va fi o nouă administraţie, au dreptul să vină un timp şi să îşi implementeze politicile. Dacă biletul Biden-Harris va fi declarat câştigător, şi în mod evident se pare că aşa este, vom avea o tranziţie foarte profesionistă în Consiliul pentru Securitate Naţională, nu există nicio îndoială”, a spus O’Brien.

Trump nu a reuşit să prezinte până acum dovezi care să poată răsturna victoria lui Biden cu 306 electori la 232 în faţa lui Trump, în Colegiul Electoral.

Statele federale au termen până pe 8 decembrie să îşi certifice alegerile şi să îşi selecteze electorii, care vor alege în mod oficial noul preşedinte pe 14 decembrie.

O’Brien a spus că se pare că Biden este pregătit să aducă o echipă pentru securitate naţională profesionistă.

“Lucrul extraordinar este că acestea sunt Statele Unite ale Americii. Am transmis ştafeta şi am avut tranziţii paşnice, de succes, chiar şi în cele mai conflictuale perioade”, a adăugat acesta.

sursa: News.ro

sursa foto: Twitter\ Robert O`Brien

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Incredibil,statul paralEl lucreaza la greu.Cretinul asta, in ziua in care presedintele Americii spune ca Biden nu va castiga alegerile,contrazice flagrant declaratia.Daca in America Predintele nu mai are cuvant atunci inseamna ca acoloe E tara bananiera.

    • dorinta este bine a nu fi confundata cu putiinta .

    • Presedintele are cuvant doar pentru cei care fac abstractie ca este un mitoman.
      Americanii care plang dupa Trump sunt precum rusii care plangeau dupa Stalin: onesti in felul lor dar saraci cu duhul si prost informati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.