G4Media.ro

Consilierul lui Cîțu, despre documentul semnat de Andreea Moldovan privind constituirea grupului…

Consilierul lui Cîțu, despre documentul semnat de Andreea Moldovan privind constituirea grupului de lucru: Are valoarea juridică a unui grup de Whatsapp

Alin Ignat, unul dintre consilierii premierului Florin Cîțu, a reacționat duminică după ce Liviu Iolu (USRPLUS) a scris pe Facebook că Florin Cîțu este consiliat prost și îndemnat să mintă:
”Nu știu cine îl consiliază pe domnul Cîțu, dar îi îngroapă zilnic orice urmă de onorabilitate și îl îndeamnă să mintă. Cîțu azi: Nu există grup de lucru pentru cercetarea a ce a zis domnul Voiculescu, i-am cerut lui Baciu să facă unul”, a scris Liviu Iolu pe Facebook publicând un document care atesta că s-a format un grup de lucru la nivelul Ministerului Sănătății, sub semnătura fostului secretar de stat Andreea Moldovan, chiar cu două zile înainte ca aceasta să fie demisă de Cîțu.
Consilierul lui Cîțu i-a replicat lui Iolu că ministrul poate emite doar ordine sau instrucțiuni și că documentul publicat are valoarea juridică a unui grup de Whatsapp:
”Nu știu cine îl consiliază pe domnul Iolu, dar îi ofer un sfat pro bono: înainte de a posta o enormitate, e indicat să consulte legislația, mai exact, codul administrativ. Pentru a-l scuti de efortul căutării, lămuresc aici: ministrul emite ordine sau instrucțiuni, iar secretarul de stat, aceleași acte cu caracter normativ sau individual, dacă ministrul îi deleagă această atribuție. Adevărul: Documentul prezentat de domnia sa are valoarea juridică a unui grup de whatsapp. Poate la asta s-a referit și fostul ministru, când afirma că a constituit un grup. S-a blocat, și de această dată, în online”.
sursa foto: Facebook/ Alin Ignat

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

59 comentarii

 1. MAI BAIETI, VOI VA JUCATI DE-A CAFTUL POLITIC IN TIMP CE TOV GRADU dancu ANUNTA CA ASTEAPTA REINTOARCERE CELUI CARE II SERVEA MILIOANE DE LA guvern SA-SI FACA STADION.

  REFORME ZERO !
  UMFLATI IN CONTINUARE NUMARUL DE CUMULARZI, DE SINECURI SI PRIVILEGII.
  NU MAI VORBIM DE TUNURI.

 2. USR ar trebui sa treaca peste sabotajele PNListe si sa numeasca un ministru.

  Nu putem ramane in cearta asta infantila precipitata de complexatul Citu.

  • Trebuie să plece Câțu…este un mincinos populist…

  • Cu numirea unui M8nistru la MS USRPLUS va pierde din electorat. Pot chiar eu sa confirm. Accept si in câteva saptamani cade si capul lui Drula. PNL iese jupân in coalitie, iar USRPLUS devine un partid ridicol, fáră niciun fel de forta decizionala, un fel de agarici cu electorat redus.

  • Ne-ajunge cu șantajul, sabotajul și ifosele de primadonă a usereilor lui Bârnă și pluseilor lui Julien.
   E momentul să plece lângă hauristii Sosoaicei și infractorii lui Ciolanu. Nu poți face parte dintr-un guvern pe care-l critici și sabotezi mai abitir decât ăștia.

  • Pai li s-a spus, dar n-au pe cine. Li s-au terminat cei 15000 de specialisti! Poate preia Drula, ca se pricep si la asta tot cat la Transporturi!

 3. Adica un secretar de stat NU mai este secretar de stat daca ministrul i-a delegat atributii? Nu poate organiza grupuri de lucru, nu mai poate face nimic?

 4. Ignat este un neica nimeni, repet! Finul populistului Florin Roman, posesor al unei carciumi in Alba, cantaret!!!! Pe asta si l-a pus Catu-Matu consilier!

  • Pai, „omul potrivit la locul potrivit”! L-a recomandat „vocea si talentul”! Plin de competenti, PNL?USL-ul asta: manechini=sectretari de stat MS, cantareti/patroni de carciumi=consilieri PM , ceva numiri dubioase (parca la Apele Romane), anul trecut maaarele Nelu Tataru, rostogolindu-se in toate directiile (din cauza rotunjimilor capatate in mandat…) face intr-o saptamana niste SRL-uri pentru „famelie”, ca na, era liber la masti chinezesti platite de…”turcu”, si nu numai, ca Unifarmul….prietenii stiu de ce! Stati linistiti, gestioneaza Ludovic Orban tot, sub obladuirea celui ce apara statul de drept (sau „drepti”?), chestia care a luat cu chirie Cotroceniul!

 5. Trebuie să plece Câțu…este un mincinos populist…

 6. Prostii! Actul prezentat de Voiculescu are caracter individual (se refera strict la niste persoane precis nominalizate) iar ministrul sau secretarii delegati au dreptul sa emita acte administrative individuale. (Art. 57 din Codul Aministrativ).

  Iar daca vorbim de acte normative, ministrul sanatatii poate emite si alte acte in afara de ordine si instructiuni: Art. 7 alin. 4 din HG 144/2010: În exercitarea atribuţiilor sale, ministrul sănătăţii emite ordine, instrucţiuni şi ALTE ACTE cu caracter normativ, prevăzute de lege.

  Prin urmare, Alin Ignat, consilierul lui Catu, nu are deloc dreptate si se face de ras cu lipsa de cunostinte jurdice.

 7. Ce nelinisti ontologice au domnii consilieri …

  – daca grupul exista sau nu fizic,
  – daca cumva faptul ca documentul de infiintare al grupului nu are putere juridica atunci asta face grupul inexistent,
  – daca atunci cand Codul Administrativ nu prevede dar tu il consulti pe Iohannis cu privire la carantinarea Bucurestiului il face sau nu asta inexistent pe presedinte …

  Opriti-va, domnilor, ca astea sunt genul de probleme cu care se chinuie minti luminate de sute de ani. Voi – nu mai sus de sanda!

  Si acu’ inapoi la Programul de Guvernare, ca acu’ se suna! 😈

 8. Iolule, daca tu esti consilierul lui Cîtu, nu ne mai miram ca e prastie organizarea guvernului!:)))
  Tu vorbesti despre ordine/instructiuni cu caracter normativ, in aplicarea legilor si hg, care se si publica in Mof. Aici este vorba despre o decizie administrativa interna, permisa de acelasi cod administrativ oricarui conducator al unei institutii de stat. Cum crezi ca se fac comisiile de inventariere in minister, se da ordin si se publica in monitor?
  Oricum, baza legala este in preambulul deciziei, inclusiv delegarea.

  • Corect. Si, toata lumea s-a repezit in gasirea a tot soiului de chichite (a citi „talpi”) de forma nu de fond: hartia a fost transmisa de urgenta spre informare nu spre aprobare (ca n-avea de ce, nici macar legal). Se vor face de tot r…tul daca apeleaza la justitie, desi, asta ar fi rezolvarea ca toata lumea sa afle cine a mintit si manipulat. Una peste alta (toate proiectele incepute de VV si oamenii lui, inclusiv concursurile care trebuiau sa demareze), cred ca si acest grup constituit de AM a contribuit la tot tavalugul asta, in fond aflarea numarului mortilor de Covid 19, raportat corect arata ca romanul de rand este masa de manevra, „victima colaterala”, in razboiul asta cinic, in care sunt implicate institutii publice ce ar trebui sa fie in slujba noastra nu impotriva noastra. Scapa cine poate si are neuronul/constiinta la el.

 9. Bine că nu l au constituit pe badoo 🤣

 10. Dacă USR-PLUS accepta sa fie piua a doua în coaliție, va fi bătaia de joc a lui Florin Citu.
  Afara cu Florin Citu, e singura soluție!
  Acest individ a demonstrat ca este șantajabil, va fi oricind la dispoziția corupților din Sănătate care e clar ca îl au la mina cu ceva, prea repede le-a făcut pe plac!
  Dacă nu pleacă Citu, atunci sa cada guvernul Citu, cu el nu se poate!

  • Exact. 👏👏👏👏

  • Dacă în USR toți sunt la fel de senini și la fel de idioți locul vostru este în cu totul altă parte.
   Electoratul v-a stabilit locul în coaliție, regulile jocului sunt stabilite de Constituție. Dacă vă jucați cu fentarea Constituției de dragul puterii sunteți deja penali. Orice premier trebuie să facă exact ceea ce trebuie să facă dacă respectă Constituția și nu contează cum îl cheamă.
   Ceea ce clamați voi este echivalent cu: „nu avem încredere într-un premier care respectă Constituția”

  • Cu medicamente ai încercat?

  • @ BarnauSR Don Pârțu, potrivit Constituției, poate sa de un ministru afara cum i se scoala lui intr-o dimineață, de pe o zi pe alta, fară o evaluare facută public, fara o discuție in coaliție, pe nepusă masă. Să vină alt ministru, iar ceilalti parteneri de coalitie sa accepte demiterile ca papagalii, că sunt de decor. Poate vrea sa si populimea, daca nu vor „partenerii” de coaliție, sa afle care sunt toate motivele care au condus la demitere şi cum caracterizeaza scurtul mandat al ministrului sanatatii. Nu suntem in Coreea de Nord sau Belarus.
   Daca nu e Câțu pe făraş va insemna ca orice ministru de la „parteneri” se poate astepta cu o demitere nemotivată. Constitutia nu îi interzice sa fie un tiran ca PM.

  • @Ulise
   Cu drag ajut pe oricine nu înțelege.
   Pentru cine vrei medicamente?

  • @Ulise
   P.S.
   Voiculescu este netratabil
   Barna poate lua rețeta de la Sosoaca

  • Nu te mai chinui sa ii faci sa inteleaga pe usseristi, sunt mai prosti decat idolul lor Voiculescu.
   A bunch of nerds.

  • La cum a fost luat cu asalt Citu in ultima vreme, as zice ca el este personajul incomod pentru mafie, nu Voiculescu. „Reformele” care s-au facut in ultima vreme nu au avut loc doar in sanatate, ci si in educatie si transporturi, numitorul comun este premierul.
   Voiculescu a fost martirizat gratuit iar Drula facut erou chiar de postacii pesedisti, desi a dezamagit multa lume cu termenele sale extrem de relaxate pentru autostrazi.

  • Ce sclavv și ignat asta , numai nonvalori puse un posturi bune .
   Dar prostimea susține asa ceva chiar dacă n au o chifla în stomac.
   Ei găsesc vinovatul în/culmea/ cei care nu au o fapta de hoție .
   Concluzia = România predominanta de hoți și iddioti.

 11. Deci grupul nu există, există dar nu avea voie să-l înființeze ministrul pentru că, există dar documentul nu are valoare juridică pentru că? Ce urmează, există și documentul e ok dar nu l-a semnat de fapt Cîțu deci nu se pune sau există și documentul e ok și e semnat de Cîțu dar a uitat Cîțu și nu se pune?

  • Nu are valoare juridică pentru că:
   „Articolul 11
   (1) În exercitarea atribuţiilor sale, ministrul sănătăţii poate constitui organisme consultative după cum urmează: comitete şi comisii de specialitate, precum şi Comitetul naţional de vaccinologie şi Comitetul naţional de verificare a eliminării rujeolei şi rubeolei, monitorizarea planului de implementare în România a Strategiei naţionale pentru eliminarea rujeolei şi rubeolei.
   (2) Componenţa, atribuţiile, modul de organizare şi funcţionare ale comitetelor şi comisiilor consultative se stabilesc prin ordin al ministrului sănătăţii.” (HG 144/2010 prvind organizarea și funcționarea MS).
   De asemenea, art. 57 din Codul administrativ prevede că miniștrii emit ordine și instrucțiuni ( nu decizii) iar secretarii de stat emit același lucru în domeniile pentru care sunt împuterniciți.
   Ambele articole sunt invocate în temeiul legal al deciziei doamnei Moldovan, decizie care contravine deci propriului temei legal invocat chiar în textul său. Din ambele rezultă că trebuia ordin de ministru, nicidecum o decizie cu antetul cabinetului doamnei Moldovan. Ea putea semna ordinul, dacă era împuternicită, în locul ministrului, dar trebuia avizul juriștilor MS, pe care mă îndoiesc să-l aibă decizia respectivă.
   Dar organizarea și funcționarea MS sau Codul administrativ nu-s pe facebook, și atunci de unde să le știe echipa Voiculescu?

  • Cîțu sau cine-l consiliază e dibace: i-a momit pe ciumpalacii lui Voiculescu să dea ei singuri la presă tâmpenia aia de decizie, care dezvăluie cât îi duce capul și câtă administrație publică știu.

  • @cineva: Aici este vorba de un act administrativ individual, nu de unul normativ asa cum sunt ordinele si intrutiunile la are se fae referire. Art. 57 din C Adminitsrati prevede ca ministrul poate emite acte individuale, iar aici este libertate deplina.
   Prevedrile art. 11 din HG 144/2010 nu se aplica in cazul de fata, deoarece nu a fost creat un comitet sau o comisie, ci doar un grup de lucru.

  • @cineva e un idiot şi încearca să manipuleze, băgându-ne in desişurile birocratice: e vorba de un grup de lucru, nu de comitete si comisii.

  • evident ca nu, documentul se bucura de prezumptia de legalitate pana cand este contestat in administrativ contencios (daca este asa cum abereaza nenea asta, posibil nu zic nu). deci grupul putea functiona bine mersi pana la momentul respectiv.

   doi la mana, daca procedura este gresita, de ce l-a semnat Citu? buna intrebare.

   dar atacurile politice vin de la latrai, lu’ Citu ii era rusine sa zica asa o enormitate…

  • @ Carmen I
   „Actele miniştrilor
   (1) În exercitarea atribuţiilor ce îi revin, ministrul emite ordine şi instrucţiuni cu caracter
   normativ sau individual.” – OUG 57/2019
   Așadar ordinele pot fi și individuale și de fapt marea majoritate chiar sunt.
   Inclusiv angajarea și promovarea personalului se face prin ordin de ministru.
   În plus, și cel mai important, în acest caz există și art. 11 din HG 144/2010 care prevede în mod expres ordin de ministru, articolul acesta fiind invocat – culmea! – chiar în decizie.

  • deci toata supozitia ta se bazeaza pe faptul ca tu te indoiesti ca actul avea avizul juristilor. ma amuza cum din specialisti infectionisti romanasii nostri s-au transformat in specialisti in acte oficiale. sigur, poate unora ca tine le place sa se lege mai degraba de lucruri de genul, daca grupul de lucru de lucru era constituit legal. Pentru mine, mai degraba ma intereseaza mai degraba daca Catu a mintit, daca stia de constituirea grupului

  • In aceeasi HG avem si „Art 7 – (4) În exercitarea atribuțiilor sale, ministrul sănătății emite ordine, instrucțiuni și alte acte cu caracter normativ, prevăzute de lege.”. Nu este limitat deci la a emite orice fel de act prin ordin de ministru.

 12. Secretarii de stat pot emite dispoziții. A spune că nu există un grup de lucru, când de fapt ai luat la cunoștință de existența lui, e minciuna sau proasta informare. Poate că documentul ăla are o problema de forma, se numește decizie în loc de dispoziție…. Dar totuși, pe el scrie că i-a fost adus la cunoștință lui Citu ai cineva a și semnat ptr. asta…

 13. Ca act administrativ, decizia data de doamna Caston este valabila juridic, pana la anulare, revocare sau abrogare. Numai un putoi analfabet juridic nu cunoaste forta de care se bucura un act administrativ pana la desfiintarea lui, pe motiv ca are o denumire gresita ori din alta cauza.

 14. Ne-ajunge cu șantajul, sabotajul și ifosele de primadonă a usereilor lui Bârnă și pluseilor lui Julien.
  E momentul să plece lângă hauristii Sosoaicei și infractorii lui Ciolanu. Nu poți face parte dintr-un guvern pe care-l critici și sabotezi mai abitir decât ăștia.

 15. Repet pentru ca nu reti sa dati comentariul: Ignat e un neica nimeni, finul lui Florin Roman, un populist grobian. Dar Ignat are carciuma in alba si e cantaret! Deci numai bun de consilier al lui Catu_Matu!

 16. De rahaturile astea infantile.
  Vreau un guvern care s afaca proiecte si o administrație coerenta.
  Asta ni s a promis! Si asta vrem.
  Nu cacaturile astea intre usr si pnl.
  In 2024 o savotez numai independent

 17. Fuziunea USR Plus e bestiala. Rar am vazut un partid care sa se sinucida in halul asta. Poate al lui DD.

 18. W dafaq cares???? Ce contează ce valoare are? In ministerele astea nu poți sa tragi un vânt dacă nu treci pe la secretariat si sa il pui într-un dosar cu sina.
  Adica daca nu avea valoare juridica nu puteau lucra? Problema a dispărut pt ca actul nu avea valoare juridica? Astia se birocratizeaza la lucru între ei, ce sa faca atunci cu amaratii de rând?

  • Problema nu a existat niciodată.
   Vlăduț avea nevoie de un grup de studiu ca să-l învețe să numere

  • Ai citit ce atribuții avea grupul ăla? Avea atribuții de „verificare” a sistemului de raportare COVID, la mai multe instituții. Deci de control ( nu știu de ce nu și-o fi trimis corpul de control sau auditul, sunt structuri specializate pentru așa ceva ).
   Cum să facă control un grup constituit ilegal, niște persoane învestite cu niște atribuții de control printr-un act nelegal?

  • Tu citesti ce scrii ? Ai habar cum functioneaza un minister sau ai primit fituica de la partid sa scrii ce trebuie? Auzi nene, un ministru creaza un grup de lucru ilegal. Ce lege interzice ministrului sa lucreze, sa faca investigatii in propriul minister, sa verifice datele si rapoartele venite la minister prin mai multe surse ?

 19. Individul acesta îi cântăreț și singurul lui talent este faptul că l a cununat marele Florin Roman… Cum putem vorbi de competență și corupție

 20. usr ar trebui sa faca totul transaparent. de la licitatii, cine le cistiga, cine sint cei care ocupa functii, cu citi sint platiti, absolut totul. nu ne putem reseta decit daca incepem de la 0.

 21. daca stampila, antetul si semnatura unui ministru secretar de stat nu inseamna nimic atunci e timpul sa inchidem afacerea.altii noi.

 22. Putin conteaza daca are sau nu are valoare juridica grupul acela. Important e ca el a existat, Citu stia de el dar a declarat intregii tari contrariul. Deci a mintit populatia ca prim ministru cu buna stiinta, in interes electoral propriu. La fel cum a procedat si cu demisia lui Vlad Voiculescu. Citu e cel care trebuie sa isi dea demisia de fapt.

 23. Mai trebuie un element indiscutabil : membrii numiti ai comisiei trebuie sa ateste prin propria semnatura ca au luat la cunostinta noile atributii care li se impun, iar aceste semnaturi trebuie sa se constituie ca anexa/anexe la exemplarul trimis ” confidential”.
  In plus, in cate exemplare s-a editat decizia, pentru cine , locul in care se desfasoara activitatea comuna, termenul de predare al referatului, defalcarea programului pe ore/zile in caz de coexistenta a celorlalte indatoriri profesionale cu cele noi sau nu, cui i se predau lucrarile curente in cazul in care se lucreaza doar la noile atributii.
  Mai mult decat atat: toata suflarea spitaliceasca trebuie sa cunoasca activitatea comisiei, sa permita efectuarea controalelor , compararea datelor centralizate cu datele de evidenta pe unitatea spitaliceasca etc, de asemenea date de logistica, de transport.Verificarea pe platforme it nu prezinta siguranta cu privire la corectitudinea datelor incarcate.
  Imi pare rau de d-na doctor, i s-a repartizat o actiune care excede domeniul de specialitate medicala si pe scurt, este o lucrare monumentala, care daca nu se realizeaza cu strictete , este dar o actiune de bifat.
  Colac peste pupaza, angajatii ministerului declara ca nici nu cunosc o asemenea lucrare/ decizie, asta inseamna ca ne aflam intr-o situatie diminuata fata de un grup Whatsapp.
  Ministrul sanatatii nu e vizat pe nicaieri, nu i se comunica, este ca si cum nu il intereseaza, nu trebuie sa stie acesta initiativa.
  Nu stim ce reprezinta situatia in cauza, dar degaja o atitudine/ gandire copilareasca, iarasi nu stim a cui.

  • Nu are nici măcar valoarea juridică a unui grup de WhatsApp pentru că în acest caz ar fi existat o dovadă că membrii grupului au luat la cunoștință.

 24. Dezveliți tot adevărul…

 25. Inca un analfabet functional care a ajuns consigliere la prim ministru. Pai daca nu stii sa citesti antetul si sa intelegi ca acolo scrie ca documentul a fost emis de secretarul de stat in minister si nu de ministrul sanatatii…. Restul e can-can politic!

  PS. Mi-a placut Alinutza „Canapea” Gorghiu care a spus ca nu-i cunoaste pe cei din comitetul de anal-iza! Pai daca n-au trecut prin canapeaua ei….. Si mai este si blonda….

 26. Pai, bai ametitilor, daca are valoarea de Whatsapp , DE CE pe Pagina destinata Premierului Romaniei Vasilica Florin Catu vedem NUMAR de Inregistrare la PRIMIRE, adica la Cancelaria Premierului si mentiunea „Am primit”???!!!
  De ce ati PRIMIT la Cancelaria Premierului acest document „fara valaore””, cum spui tu?!
  Nici voi la Guvern NU cunoasteti Legea?!
  Si-apoi, din 12 Aprilie 2021 cand ati PRIMIT Documentul la Cancelarie pana Ieri, cand a aparut documentul PUBLIC in G4media, NU ati avut timp sa SPUNETI celor de la Minsiterul Sanatatii ca documentul NU e valabil?!
  Dumnezeule, in ce Tara guvernati, ametitilor?!

  Pa pagina destinata Premierului Vasilica SCRIE clar: „Am primit” si exista Semnatura de PRIMIRE si exista Nr de Inregistrare!!!
  Deci documentul a fost PRIMIT la Cancelaria lui Vasilica, ba mai mult i-ati dat Numar de inregistrare, tot dichisul!
  Vai de mama voastra, vai de Consilierii lui Catu!
  Mincinosilor, cum sa mai aiba romanii incredere in asemenea ametiti, acnd voi va certati intre voi pe CUNOSATEREA Legii?!
  Pai, Sosoaca va da clada, ametitilor iar voi ii dati apa la moara, ei si celor care va contesta cand vad cu ochii lor in ce mizerie de INCOMPETENTA si LIPSA de PROFESIONALISM se scalda Institutiile Statului roman!
  Rusine, Catule cu astia vrei tu sa ne convingi ca vrei sa faci maretele REFORME promise, cand LEGI elementare, de baza, NU cunosc!?
  Sa nu ne miram de ce Johannis s-a retras, adica s-a ASCUNS la Cotroceni si NU mai apare sa sustina maretele reforma promise, maretul Program de guvernare al aliantei de 269 de pagini de minciuni, Programul ala care urma sa ne fericeasca si sa ne scape de orice urma de PSDisme, asa-i Johannis?!
  Ce ne-ai mai mintit, sa-ti fie rusine!!!

 27. Pai, bai ametitilor, daca are valoarea de Whatsapp , DE CE pe Pagina destinata Premierului Romaniei Vasilica Florin Catu vedem NUMAR de Inregistrare la PRIMIRE, adica la Cancelaria Premierului si mentiunea „Am primit”???!!!
  De ce ati PRIMIT la Cancelaria Premierului acest document „fara valaore””, cum spui tu?!
  Nici voi la Guvern NU cunoasteti Legea?!
  Si-apoi, din 12 Aprilie 2021 cand ati PRIMIT Documentul la Cancelarie pana Ieri, cand a aparut documentul PUBLIC in G4media, NU ati avut timp sa SPUNETI celor de la Minsiterul Sanatatii ca documentul NU e valabil?!
  Dumnezeule, in ce Tara guvernati, ametitilor?!

  Pa pagina destinata Premierului Vasilica SCRIE clar: „Am primit” si exista Semnatura de PRIMIRE si exista Nr de Inregistrare!!!
  Deci documentul a fost PRIMIT la Cancelaria lui Vasilica, ba mai mult i-ati dat Numar de inregistrare, tot dichisul!
  Vai de mama voastra, vai de Consilierii lui Catu!
  Mincinosilor, cum sa mai aiba romanii incredere in asemenea ametiti, acnd voi va certati intre voi pe CUNOSATEREA Legii?!
  Pai, Sosoaca va da clasa, ametitilor iar voi ii dati apa la moara, ei si celor care va contesta cand vad cu ochii lor in ce mizerie de INCOMPETENTA si LIPSA de PROFESIONALISM se scalda Institutiile Statului roman!
  Rusine, Catule cu astia vrei tu sa ne convingi ca vrei sa faci maretele REFORME promise, cand LEGI elementare, de baza, NU cunosc!?
  Sa nu ne miram de ce Johannis s-a retras, adica s-a ASCUNS la Cotroceni si NU mai apare sa sustina maretele reforma promise, maretul Program de guvernare al aliantei de 269 de pagini de minciuni, Programul ala care urma sa ne fericeasca si sa ne scape de orice urma de PSDisme, asa-i Johannis?!
  Ce ne-ai mai mintit, sa-ti fie rusine!!!

  • Mai ușor lilisor!
   Toată treaba cu înființarea grupului de lucru este o idioțenie cu care nici nu merita să-ți bați capul.
   1. Grupul de lucru nu s-a întâlnit niciodată, deci nu a lucrat, deci nu exista.
   2. Decizia de înființare a grupului în cadrul ministerului nici nu trebuia comunicată decât membrilor grupului care sigur nu au primit această decizie și oricum o parte sunt demiși.
   3. Acum știm că acest grup de lucru trebuia să analizeze diferențele dintre platformele „Alerte MS” și „Coronaforms” pe care Vlăduț nu le pricepea. Deci era inutilă formarea grupului.

   Existența hârtiei este doar dovada incompetenței ministrului care înainte de demitere vrea sa demonstreze că lucra.

 28. Arunca un nebun o piatra si inteleptii se cearta daca sa o ridice.
  Sa faca bre comisie de cercetare ca oricum imberbu ala a vorbit din burta ca un politician de 2 lei ce e.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.