G4Media.ro

Consilierii locali ai PNL o dau în judecată pe Clotilde Armand pentru…

Foto: Facebook / Clotilde Armand

Consilierii locali ai PNL o dau în judecată pe Clotilde Armand pentru că ar refuza digitalizarea primăriei

Consilierii locali ai PNL Sector 1 anunţă că o acţionează în instanţă pe primarul Clotilde Armand pentru presupus abuz în serviciu, acuzând-o că nu vrea să aplice o hotărâre de consiliu local pentru digitalizarea primăriei, transmite Agepres.

Aceştia susţin că primarul Sectorului 1, printr-un abuz în serviciu săvârşit cu sprijinul funcţionarilor din aparatul de specialitate, refuză cu rea credinţă să pună în aplicare Hotărârile Consiliului Local al Sectorului 1, arătând că acest abuz a fost constatat şi de echipa de control a Instituţiei Prefectului prin raportul din 5 mai, prin care stabileşte şi un plan de măsuri, cu termene şi responsabilităţi concrete. Consilierii locali ai PNL Sector 1 mai susţin că şi acest raport este ignorat de primar.

„Atitudinea primarului este de dispreţ total faţă de cetăţeni şi lege. De doi ani vedem numai circ şi scandal. Singura mare realizare a fost alocarea a 100 de milioane de lei pentru panseluţe la ultima rectificare bugetară, în timp ce sectorul se scufundă în mizerie şi incompetenţă administrativă. În plus, vorbim despre un abuz continuu şi extrem de grav: zeci de hotărâri de consiliu local deja votate şi care, în loc să fie puse în executare, sunt blocate cu bună ştiinţă de primar de luni de zile. Mai mult, ţine în sertar şi proiectele de hotărâri depuse de colegii noştri, pe care refuză să le supună votului consiliului local, deşi ating zone de mare de interes pentru cetăţenii Sectorului 1: şcoli, parcări, locuire, calitatea vieţii, digitalizare”, a declarat preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

26 comentarii

 1. Eu aș da-o-n judecată pentru că poartă tigăi în urechi pe post de cercei! :)))))

 2. Nu vă lasă să furați, bandiților bolșevici USL 😂

  • Pai USL vor digitalizare cu Infractorul Ghita, au si ei de o ciorba, pe fonduri UE nu pica nimic

 3. Culmea culmilor mafia PSD PNL blocheaza digitalizarea si dau vina pe Clotide Armand :))

 4. Greu de crezut, dar veți vota masiv cu PSDNL din nou, fiindcă sunteți o nație de lichele, care vrea subdezvoltare.

 5. ??????? păi nu ei au blocat digitalizarea? What?

  • Edilul sectorului 1 vrea digitalizare cu fonduri europene, consilierii psd-pnl vor digitalizare cu fondurile primăriei.
   Ghici care bani se fură mai ușor? Supărarea e mare pe consilieri, trece mandatul și nu pică nimic consistent?

 6. suparare mare pă 💩💩💩mafia usele ca le distruge contractele trucate dă sifonat bani…felicitari clotilde…💪💪💪💪💪💪👏👏👏👏👏👏👏

 7. Consilierii PNL de la Sectorul 1 mai mișcă ceva , dar
  consilierii PNL din consiliu general al capitalei, sunt trup și suflet cu Nicușor Dan.

 8. Nu văd bine: ce spun consilierii PNL, că Clotilde se opune „penelizării/pesedizării” Primăriei, adică conform Dicționarului de Neologisme se opune „h o ț i e i” ?

 9. PNL și PSD au administrat acest sector 30 de ani, cate scoli și parcari au făcut? E mare suparare pe capul lor ca le inpiedica cineva hotia

 10. Celelalte primarii conduse de PNL au terminat cu digitalizarea?

 11. Ciomârgāii au mâncat soricioaicā si reactioneazā reptilian. Nu e unul cu mintea’ntreagā. Încā n-au aflat cā scheme psiho nu merg cu oameni zdraveni. Ce golani mascati in consiglierii.

  • Ma gandesc la CA-ul de la RAR, ca tot e in S1.
   Au aprobat buget de 1 milion de euro pentru licențe – directorul s-a conformat si a luat de toti banii dr la firma „care trebuie” (*de partid”).
   Acu, dupa 10 ani degeaba il ancheteaza. Am mai luat in fiecare an licente din-alea, nici nu mai stiu care ie care nuie

 12. Marele Burduja! I s-a mai „nascut” un neuron? Acum are doi!!! USL si PSD!!!!

 13. Ei nu voteaza in consiliu si apoi arunca vina pe USR care voteaza.
  Acuma serios mai astia nu sunt cu capul? 😏😏😏😏😏😏

 14. Apropo: am citit, nu mai știu pe ce site, că Procuratura intenționează să le dea celor de la PSD plăcuta suedeză ref. la reclamația cum că USR ar fi fraudat alegerile din 2020… Însă sper că ancheta nu se va închide definitiv, iar procurorii vor continua cercetarea la un păhărel de vin, că tot vine curând toamna cu „Tulburelul” mult iubit…! Cum se face cercetarea la un păhărel de vin? Păi, se invită un milițian de la „Locală 1” pe post de partener de pahar și se …toarnă…
  Dom’ Procuror toarnă în pahare, iar dom’ milițian…toarnă tot ce știe, altfel…

 15. Va bate Clotilde la orice vreti, i se mai spune spaima USL-istilor. 😀

 16. Iar a aparut iapa asta in calduri ca a cam disparut in ultima vreme iar astia de o tot ridicati in slavi pe iapa asta ce beleste fasolea de zici ca e o iapa in calduri mereti de o luati la ciocane poate isi revine