G4Media.ro

Consilier al ministrului Transporturilor: Nu mai închideţi Gara Iaşi pe timp de…

Sursa foto: cfrcalatori.ro

Consilier al ministrului Transporturilor: Nu mai închideţi Gara Iaşi pe timp de noapte. Ajung trenurile după ora 22.00, iar gara este închisă. Ruşinică!

Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, cere conducerii Regionalei CFR ca sălile din Gara Iaşi să nu mai fie închise pe timpul nopţii, peroanele să fie iluminate, iar parcarea din faţa gării să nu fie accesibilă doar angajaţilor regionalei.

Urtoi a scris, miercuri seară, pe Facebok, că solicită conducerii Regionalei CFR Iaşi să ia unele măsuri în gara ieşeană, inclusiv ca aceasta să fie menţinută deschisă pe parcursul nopţii.

”Nu mai închideţi Gara Iaşi pe timp de noapte. Ajung trenurile după ora 22.00, iar gara este închisă. Ruşinică! Faceţi mai multă curăţenie în această Gară. Organizaţi trasee pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii. Iluminaţi peroanele pe timp de noapte, cu o lumină care să fie eficientă, nu aşa cum este acum, adică aproape întuneric. Finalizaţi mai repede pasajul subteran, dar la standarde europene!”, afirmă Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Totodată, el solicită conducerii Regionalei CFR ca parcarea din faţa clădirii să fie accesibilă şi ieşenilor, nu doar angajaţilor din cadrul CFR.

”Deschideţi parcările din faţa Gării pentru toţi ieşenii, prin introducerea sistemului de taxare. Faceţi ordine cu staţionarea taxiurilor şi introduceţi un mecanism de sancţionare al celor care nu respectă curăţenia din faţa Gării- clădire monument. Gândiţi din această iarnă o amenajare a spaţiului verde din faţa Gării”, a adăugat Cătălin Urtoi.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. N@t.araul de Urtoi critica ministerul Transporturilor, unde el are putere de decizie – e consilierul mafiotului Grindeanu! 😀 😀 😀
  Inteleg ca Urtoi ar vrea sa fie candidatul PSD la primaria Iasi si vrea sa-si faca imagine.
  Urtoiule, problemele se rezolva institutional, fara scandal, nu prin postari popu.liste!

 2. Cum ar fi …daca r fi….ca printr un vis asa imaginar …numeroasele camere din cladirea garii…sa fie transformate in niste camere de hotel curate si bine intretinute…in care unii oameni veniti de prin alte orase sa se poata odihni o noapte…S ar putea face mult mai mult pentru gara Iasi care arata…jalnic…invechit…neingrijit….urat ….murdar….Asta e imaginea reala a oricarui turist venit de oriunde ….in cel mai mai mare oras din nord estul tarii…Capitala Moldovei…

 3. Este o rușine pentru Iași!
  Păcat de oraș,care arata curat cu o gara așa de mizerabilă.
  Nu ajuta un simplu articol pe f.b!
  Directorul ,puțin îi pasă de ce este în jurul lui.
  Ar trebuit superiori să l. „atenționeze,” dar…sunt la fel că el probabil.
  Sincer ,chiar este o mare,mare rușine gara .
  Bine că a închis parcarea,s a pus bine cu taximetriștii!
  Rușine,rușine,rușine!

 4. Arata fix că pe timpul lui Ceaușescu ….frig, o sala de așteptare ,luminată cu lumânarea …zici că i o gara părăsită !…și angajatele de la ghișeu pline de greata !alții și au cumparat loc de parcare pe luna și noi nu suntem în stare să ne îngrijim de o gara !mai mare rușinea !!!!

 5. Ametitul asta cu toate ca lucreaza in Ministerul transporturilo nu stie ca multe gari din tara asta se inchid pe timpul noptii ( mai exact casieriile se inchid ) pentru ca nu mai sint bani sa plateasca pe timp de noapte casierii .
  Intrebare pentru secretarul lu’ peste : daca ,,nasii de tren ” au tablete si case de marcat de git de ce sa mai stea deschise casieriile ? Pentru scursurile de casieri angajati pe pile ?