G4Media.ro

Confuzie maximă la Ministerul Educației, pe tema simulării examenelor naționale: Simulările pentru…

Confuzie maximă la Ministerul Educației, pe tema simulării examenelor naționale: Simulările pentru clasa a VII-a și a XI-a vor organizate “la nivel județean, cu subiect unic”

Contradicții fără precedent în Ministerul Educației, pe tema simulărilor examenelor naționale. Ministerul anunță oficial că “simulările pentru clasa a VII-a și a XI-a vor organizate la nivel județean, cu subiect unic”, după ce ministrul Monica Anisie a declarat pentru Edupedu.ro că simularea de la clasa a VII-a va avea subiecte concepute de Centrul Național de Evaluare și Examinare. Reprezentanții Ministerului îl contrazic, însă, pe ministru și anunță că subiectele “unice” de la a VII-a vor fi concepute de fiecare ISJ – deci vor fi “unice la nivel de județ”, dar diferite la nivel național.

“Simularea pentru clasa a VII-a va avea loc în luna mai și va fi reglementată separat [separat de simularea la clasa a VIII-a și a XII-a – n.red.], după ce vor fi publicate programele de examen și noi modele de subiecte, având în vedere că acești elevi au studiat după alte programe decât cei de clasa a VIII-a”, anunță Ministerul Educației, într-un comunicat de presă.

Comunicatul a fost remis după ce oficialii din Minister au anunțat în ședința Comisiei de Dialog Social că simulările de la clasele a VII-a și a XI-a nu vor fi susținute la nivel național și după ce ministrul Monica Anisie a declarat pentru Edupedu.ro că simulările de la a XI-a vor fi organizate de inspectorate, iar cele de la a VII-a de Ministerul Educației.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Abramburica a II-a cea Mare
    Până și Liviu „Genunche” Pop părea tehnocrat

  2. Pamflet
    Cand am ziș ca madam e o idioata ca abramburica si liviupop au sarit multi sa o apere. Si inca nici nu au 8nceput sa apara rezultatele ministeriatului ei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.