G4Media.ro

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demarat reinstruirea personalului pentru standardul antimită /…

sursa foto: Unsplash

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demarat reinstruirea personalului pentru standardul antimită / ”Pentru cazurile de corupție toleranța va fi zero” / Șefa secției Oncologie e acuzată că a cerut mită dublă pentru un pacient care avea două tipuri de cancer

Conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” Suceava a demarat reinstruirea întregului personal pentru standardul antimită după ce șefa secției de Oncologie este cercetată pentru luare de mită fiind în arest la domiciliu, anunță Suceava News.

”Am demarat reinstruirea întregului personal. Este vorba de reinstruirea pentru standardul antimită pe care noi îl avem implementat la nivelul spitalului din 2019. Prin directorii medicali și de îngrijiri, șefii de secție, tot personalul va fi instruit cu privire la acest scandal. De la implementarea sistemului antimită din 2019 periodic avem instruiri, dar iată că în această perioadă trebuie să o facem din nou și să reinstruim întregul personal. Încurajăm și spunem fiecărui pacient la internare și fiecărui aparținător că avem la îndemână la fiecare secție, compartiment, la fiecare cabinet de ambulatoriu o căsuță poștală pentru sugestii și reclamații, avem acel chestionar pe care pe parcursul internării unui pacient i le înmânăm și pacientul poate să-și spună acolo absolut toate nevoile și toate problemele cu care s-a confruntat pe parcursul internării. Avem acel număr pentru sugestii și reclamații îl vom afișa”, a spus managerul instituției medicale, Alexandru Calancea, într-o conferință de presă.

El a declarat că va intensifica comunicarea cu cadrele medicale cu toți angajații Spitalului Județean Suceava astfel încât fiecare dintre ei să înțeleagă că aceste practici nu sunt agreate de conducerea Spitalului și că în asemenea cazuri dacă ele vor apărea toleranța va fi zero.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Rar face cineva ce aude la instructaj cand stie ca are de mers in concedii exotice sau sa-si termine de construit o vila, ca asa e la moda…

 2. In „republica mafiotului Flutur” se face instructaj ca sa nu mai fie prinsi, nu ca sa nu mai ia mita! 🙂

 3. tolenranta ZERO inseamna ca dupa ce ii prinde cu mita-n gura se face iar instructaj

  • Hai mai… uite, directorul general de la RAR dupa ultima mita primita de directorul de la Sibiu si-a dat singur demisia fara sa mai angajeze pe altcineva.

 4. Aceasta nesătula ar trebui sa i se ridice dreptul de practica.
  Daca făcea asta unor conationali in mod sigur veneau peste ea la spital, daca se întâmpla ceva cu bulibașa.

 5. Vorbe goale, să zică ca face ceva de ochii lumii. S-a văzut că instruirile sunt fără rezultate!!!
  Spune ceva că îi desfaci contractul de muncă!
  Numai pentru această simulare privind măsurile luate, acest manager trebuie demis urgent.

 6. Rog medicii sa ia șpagă cu atenție, sa nu ne mai dea ăștia la ziare!

 7. Pana nu ajung la puscarie 20% din medici nu ne facem bine!

 8. Sigur că e de condamnat această doctoriță, dar nu am mai auzit ce s-a întâmplat cu cei care au luat mită milioane de euro. Că, până una-alta, se tot prescriu acele fapte.

 9. Nu cred ca doctorii au frica de instructaj, ci mai degraba DNA,DGA ( dar si acolo s-au innemurit, cuscrit, nasit etc.intre ei cu politicul si se fac ca lucreaza in interesul cetateanului ) precum si societatea civila.Doctorii au salarii ca in vest dar obligatiile lor au ramas la nivel balcanic.

 10. Chiar va credem:)

 11. SA SE FACA INSTRUCTAJ SI LA CABINETELE LOR PARTICULARE, SA SE PUNA AFISELE ALEA CU SUPERGLUE PE USILE LOR. Ce vrajeala, cei cu cabinete particulare vor lua spaga in continuare, au copii de intretinut si vacante exclusiviste de facut.

 12. Nu-i prost cine ia, e prost cine dă. Mai dați-le și d-ăia cu praf fosforescent pe ei. Fiți darnici!!