G4Media.ro

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu a declanşat o anchetă internă…

Sursa Foto: giurgiupesurse.ro

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu a declanşat o anchetă internă după ce un pacient a decedat în salon: S-a constatat ca pacientul prezenta multiple plăgi înjunghiate şi extragerea cateterului venos central, iar asupra pacientului s-a găsit un briceag

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a declanşat o anchetă internă după ce un pacient, în vârstă de 57 de ani, internat pe secţia ATI a spitalului, a decedat în urmă cu câteva zile în urma unor plăgi înjunghiate pe corp, s-a constatat lipsa cateterului venos, iar asupra lui a fost găsit un briceag multifuncţional, transmite Agerpres.

„În cazul morţii suspecte survenite în cadrul secţiei ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, venim cu următoarele menţiuni: Pacientul de sex masculin, în vârstă de 57 ani, este admis în data de 03.03.2023 pe secţia ATI şi izolat conform afecţiunii pentru care a necesitat internarea. Pacientul care a fost conştient şi cooperant pe toată durata spitalizării cu evoluţie favorabilă stării de sănătate, fără a ridica suspiciunea unei labilităţi psihice sau a unor intenţii autovătămătoare, de la momentul internării şi până în cursul dimineţii din data de 9 martie 2023. În dimineaţa respectivă s-a constatat ca pacientul prezenta multiple plăgi înjunghiate şi extragerea cateterului venos central, iar asupra pacientului s-a găsit un obiect tăietor înţepător de tip briceag multifuncţional. În ciuda eforturilor de resuscitare, pacientul nu a răspuns manevrelor”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În această situaţie, conducerea spitalului a declanşat o anchetă internă pentru a stabili conjunctura care a dus la tragicul eveniment, în paralel cu ancheta organelor abilitate şi prezintă sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...