G4Media.ro

Conducerea organizaţiei municipale a PSD Iași a fost dizolvată, după ce i…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Conducerea organizaţiei municipale a PSD Iași a fost dizolvată, după ce i s-au reproșat rezultatele slabe la alegerile din 2020/ Noul președinte este Bogdan Balanișcu, secretar de stat în Ministerul Mediului

Filiala municipală Iaşi a PSD are un nou lider, după ce conducerea organizaţiei a fost dizolvată, din cauza rezultatelor slabe la ultimele alegeri. Preşedinte interimar este Bogdan Balanişcu, secretar de stat în Ministerul Mediului.

Decizia a fost luată, joi seară, în şedinţe succesive, de către Biroul Permanent Judeţean şi de Consiliul Politic Judeţean al PSD Iaşi.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să ajungem aici. Am atenţionat de nenumărate ori responsabilii organizaţiei municipale că oraşul Iaşi ne-a tras în jos la toate seriile de alegeri din ultimii doi-trei ani şi i-am rugat să reformeze structura locală. Ba mai mult, chiar prima întâlnire politică internă din acest an am organizat-o cu Biroul Permanent Municipal tocmai în ideea de a impulsiona lucrurile. Am solicitat prezentarea unei strategii în cel mai scurt timp. Au trecut aproape două luni şi continuăm să stagnăm”, a declarat liderul filialei judeţene PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Potrivit acestuia, mai mulţi preşedinţi de organizaţii din municipiul Iaşi ar fi solicitat fostei conduceri demararea unor discuţii cu privire la unele atacuri lansate de preşedintele executiv al organizaţiei municipale la adresa consilierilor municipali, dar discuţiile respective nu ar fi avut loc.

„Cu regret o spun. Am spus şi în cadrul şedinţei că aşa nu mai putem continua. Dacă nu muncim, în 2024 vom privi lucrurile tot din afara scenei”, a mai afirmat senatorul PSD Maricel Popa.

Astfel, a fost desemnată o conducere interimară a filialei municipale PSD Iaşi, care îl va avea ca preşedinte pe secretarul de stat în Ministerul Mediului, Bogdan Balanişcu. Acesta îl înlocuieşte la şefia organizaţiei pe deputatul Marius Odtaficiuc.

„Sunt onorat să preiau în interimat organizaţia municipală până la organizarea de alegeri. Vrem să reorganizăm din temelii această structură. Sunt convins că în cel mai scurt timp lucrurile se vor schimba radical. Iaşiul merită mult mai mult decât ceea ce a avut până acum: o administraţie coruptă şi fără proiecte majore”, a afirmat noul lider interimar al organizaţiei municipale, Bogdan Balanişcu.

sursa: News.ro, Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. PSD vrea sa fie şi popă şi hoţ.

 2. De ce CENZURAȚI ?.
  Ce am scris așa de grav .
  Pe voi nu va sâcâie macar sărăcia in care a adus România PSD de 32 de ani .
  Adică dacă au dizolvat organizația ,de ce este imediat aruncat în cârca Poporului.
  Plângeți numai de grija unui singur om ?.
  Adică de ceilalți se pot descurca și el că șef de organizație nu ?.
  PSD înseamnă de fapt Popor Sărăcit Distrus ,numai (elita)îmbuibată .

 3. Când spui PSD spui de fapt Poporul in Sclavie la Delicvenți.

 4. Psd încearcă sa își acopere furaciunile făcute cu chirica , Chirica da un 16 puternic acum la DNA .

 5. „Decizia a fost luată, joi seară, în şedinţe succesive, de către Biroul Permanent Judeţean şi de Consiliul Politic Judeţean al PSD Iaşi.”

  Birou permanent județean = baronatul local, baronul/baronii locali
  Consiliu politic județean = toți membrii ai partidului din județ

  Am ghicit bine? Cum e aia cu „trafic de influență”? Că doar membrii nu vor să-l supere pe baron, nu, dacă votau împotrivă?