G4Media.ro

Concurs de selecție de profesori pentru Școala Europeană de la Bruxelles, anunțată…

Concurs de selecție de profesori pentru Școala Europeană de la Bruxelles, anunțată de Ministerul Educației. Posturile scoase la concurs sunt de Matematică, Chimie-fizică și Consilier educativ, salariile sunt peste 4.000 de euro

Ministerul Educației organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi la Școala Europeană de la Bruxelles. Candidații se pot înscrie până pe 14 mai 2021, prin depunerea dosarelor la Registratura Ministerului Educației. Instituția nu oferă nicio adresă online la care dosarele pot fi depuse, indicând, în schimb, poșta ca metodă alternativă de transmitere a documentelor. Salariile pentru astfel de posturi sunt între 4.000 și 6.000 de euro.

Anunțul concursului este greu vizibil pe site-ul Ministerului, nefiind publicat nici la comunicate, nici în secțiunea „Noutăți”, ci pe pagina specifică „Școlile europene”, fără a apărea și pe prima pagină a site-ului oficial guvernamental edu.ro. Anunțul cu condițiile de concurs și bibliografia au fost publicate aici pe 23 aprilie 2021, potrivit mențiunii de pe edu.ro, iar „dosarele de înscriere, inclusiv cele transmise prin poștă, care nu sunt înregistrate la Registratura ME până în ziua de 14 mai 202, inclusiv, ora 14.00, nu pot intra în concurs”, prevede calendarul de concurs.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ca la noi, totul pe ușa din dos. Nu-i pentru toată lumea, deci nu trebuie să vadă toată lumea. Posturile sunt deja atribuite înaintea concursului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.