G4Media.ro

COMUNICAT Secția pentru anchetarea magistraților o acuză pe Kovesi că ar fi…

COMUNICAT Secția pentru anchetarea magistraților o acuză pe Kovesi că ar fi mințit despre relația cu Sebastian Ghiță într-o audiere ca martor din aprilie 2017: Ar fi avut o relație privată cu acesta

Procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) o acuză pe Laura Codruța Kovesi într-un comunicat de presă că ar fi mințit la audieri, ascunzând o presupusă relație privată cu Sebastian Ghiță. Procurorii susțin că într-o audiere ca martor din 10 aprilie 2017, Kovesi ar fi declarat ”în mod nereal că relația pe care a avut-o cu persoana vătămată a fost o relație pur instituțională, negând existenta unei relații private”.

Kovesi a respins acuzațiile din dosarul instrumentat de Adina Florea. Când a ieșit de la audieri, fosta șefă DNA a spus că nu a avut nici o relație privată cu Sebastian Ghiță, cel care este și denunțător în acest dosar.

Procurorii SIIJ anunță în comunicatul de presă că Laura Codruța Kovesi este urmărită penal pentru luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă.

Procurorii susțin în comunicat că Laura Codruța Kovesi ar fi pretins și primit suma de 268.689,36 lei de la persoana vătămată (Sebastian Ghiță) în legătură cu îndeplinirea unor acte contrare îndatoririlor sale de serviciu, acte constând în extrădarea unei persoane condamnate, care fusese localizată în Indonezia — Jakarta.

Comunicatul integral:

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului următoarele:
Procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) au dispus la data de 13 februarie 2019 extinderea urmăririi penale, începerea urmăririi penale in rem și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un fost procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 Cod penal rap. la art. 7 alin. 1 lit. b din Legea nr. 78/2000, abuz în serviciu, prev. de art. 297 alin. 1 Cod penal în cond. art. 35 alin. 1 Cod penal (5 acte materiale) și mărturie mincinoasă, prev. de art. 273 Cod penal.
Din probele administrate până în prezent în această cauză s-a reținut următoarea situație de fapt:
În cursul anului 2011, fostul procuror general al PÎCCJ ar fi pretins și primit suma de 268.689,36 lei de la persoana vătămată în legătură cu îndeplinirea unor acte contrare îndatoririlor sale de serviciu, acte constând în extrădarea unei persoane condamnate, care fusese localizată în Indonezia — Jakarta.

Totodată, în perioada 2010-aprilie 2011, aflându-se în exercitarea funcției de procuror general al PÎCCJ, magistratul ar fi implicat instituția pe care o conducea în procedura extrădării respectivei persoane condamnate, cu încălcarea dispozițiilor art. 10 din Legea 302/2004, care reglementează competența autorităților centrale române în materie penală, a disp. art. 70 și următoarele din Legea 304/2004, care reglementează organizarea și atribuțiile Ministerului Public și ar fi dispus suportarea cheltuielilor de transport pentru persoanele care aveau obligația să asigure aducerea în țară a persoanei condamnate și care făceau parte din Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul IGPR, precum a unei persoane care făcea parte din cadrele active ale SRI. Printre demersurile efectuate în vederea urgentării finalizării procedurii de extrădare ar fi fost organizarea unei vizite a unei delegații de procurori indonezieni în România, la sfârșitul anului 2010, deplasarea efectuată în Indonezia, la Jakarta, cu prilejul organizării unei conferințe, plata biletelor de avion ale persoanelor care au făcut parte din delegația desemnată să procedeze la aducerea în țară a condamnatului din bugetul PÎCCJ. De asemenea, fostul procuror general al PÎCCJ ar fi determinat, prin autoritatea de care dispunea, ca Ministerul de Interne să pună la dispoziția IGPR suma de bani necesară plății transportului Jakarta — București.
Procurorii din cadrul SIIJ au mai reținut că la data de 10.04.2017, pe parcursul procedurilor judiciare efectuate într-un dosar penal instrumentat de PÎCCJ – Secția de urmărire penală și criminalistică, magistratul menționat anterior a fost audiat, în calitate de martor, prilej cu care acesta ar fi declarat în mod nereal că relația pe care a avut-o cu persoana vătămată a fost o relație pur instituțională, negând existenta unei relații private, deși această relație ar fi constituit o împrejurare esențială pentru cauza penală.
Menționăm că în aceeași cauză, printr-o ordonanță din data de 14 februarie 2019, procurorii SIIJ au dispus extinderea urmăririi penale și începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de favorizarea făptuitorului, prev. de art. 269 Cod penal, și fals în declarații, prev. de art. 326 Cod penal, constând în aceea că, la data de 9 ianuarie 2017, PÎCCJ, prin Biroul de informare și relații publice, ar fi comunicat, în mod nereal, faptul că procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică ar fi dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă într-o cauză penală.

Foto: Adina Florea, procurorul de caz (InquamPhotos / Octav Ganea)

Secția pentru anchetarea magistraților extinde cercetarea penală în legătură cu un comunicat al Parchetului General din ianuarie 2017 în care se spunea că a început urmărirea penală după afirmațiile făcute de Ghiță / SURSE: Este vizat Augustin Lazăr

AddThis Sharing Buttons

Share to RedditShare to WhatsApp

Secția pentru anchetarea magistraților a anunțat, prin comunicatul în care precizează acuzațiile împotriva Laurei Codruța Kovesi, că extinde cercetarea penală în legătură cu un comunicat al Parchetului General din ianuarie 2017, care ar fi comunicat, în mod nereal, faptul că procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică ar fi dispus începerea urmăririi penale după afirmațiile lui Sebastian Ghiță. Surse judiciare au declarat pentru G4Media.ro că vizat este chiar procurorul general, Augustin Lazăr.

„Menționăm că în aceeași cauză, printr-o ordonanță din data de 14 februarie 2019, procurorii SIIJ au dispus extinderea urmăririi penale și începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de favorizarea făptuitorului, prev. de art. 269 Cod penal, și fals în declarații, prev. de art. 326 Cod penal, constând în aceea că, la data de 9 ianuarie 2017, PÎCCJ, prin Biroul de informare și relații publice, ar fi comunicat, în mod nereal, faptul că procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică ar fi dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă într-o cauză penală“, se arată în comunicatul Secției de anchetare a magistraților în care sunt anunțate acuzațiile împotriva lui Kovesi.

În această anchetă vizat ar fi procurorul general, Augustin Lazăr, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro

Procurorul general a făcut următoarea precizare: „În calitate de procuror general, am exercitat atribuțiile de comunicare publică conform dispozițiilor legale în vigoare. Orice insinuări privind încălcări ale legii de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sunt neavenite și urmăresc destabilizarea Ministerului Public”.

În 9 ianuarie 2017, Parchetul general a dat publicității următorul comunicat:

„Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie au dispus prin ordonanță începerea urmăririi penale cu privire la faptă, respectiv infracțiunea de abuz în serviciu, în cauza având ca obiect informațiile făcute publice prin intermediul unor înregistrări difuzate în mass-media cu privire la o serie de afirmații făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță. Cercetările în acest dosar vizează toate aspectele prezentate opiniei publice de către persoana anterior menționată prin intermediul înregistrărilor difuzate.

În acest context, precizăm că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că aducerea în țară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliția Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituție.

Cercetările se vor efectua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept“.

Foto: Augustin Lazăr (Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește și

EXCLUSIV Kovesi, apreciată pentru ”rezistența la presiune considerabilă” de comitetul de selecție a procurorului european. Cum au motivat experții independenți clasarea pe primul loc a fostei șefe DNA

COMUNICAT Secția pentru anchetarea magistraților o acuză pe Kovesi că ar fi mințit despre relația cu Sebastian Ghiță într-o audiere ca martor din aprilie 2017: Ar fi avut o relație privată cu acesta

SURSE Timmermans i-a transmis lui Dăncilă că OUG pentru contestația în anulare e ”linie roșie”. Semne de întrebare legate de posibila adoptare a ordonanței în ședința de guvern de azi

Secția pentru anchetarea magistraților extinde cercetarea penală în legătură cu un comunicat al Parchetului General din ianuarie 2017 în care se spunea că a început urmărirea penală după afirmațiile făcute de Ghiță / SURSE: Este vizat Augustin Lazăr

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

72 comentarii

 1. mita pentru ce? e in costa rica? madagascar? si-a luat bmw seria 7 fara itp? case in brazilia?

  acuzatia asta e la fel de tampita ca procurorul propus de dorel si la fel de nenorocita ca ghita it-istul nr 1 al tarii abonatul la contractele statului cu teamnet, care a furat cat s-a putut si acum e revolutionar in serbia, bientneels pentru el si buzunarul lui , nu prea vreun scop nobil

  • prin absurd sa presupunem ca ar fi fost asa, cel mult ar putea fi acuzata de haiducie, ca a luat de la grofu ghita si a dat la saraca politie romana :))

  • ce mi mai „place” cum incercati sa gasiti „argumente” pt a o apara pe slujirea, zeita, isis, sufragerista, plagiatoarea aka lck

   daca draknea, tradiceanu sau veorika ar fi fost acuzati de exact aceleasi fapte, mama, maiculita ce de placute suedeze erau pe aici

   sunteti cu totii in starea de negare

   de ce nu aveti incredere in judecatori ?

   oare in doar doi ani draknea & Co au reusit sa ii convinga pe judecatori sa tradeze cauza nobila a luptei anticoruptie ??

   cum a reusit ? cu bani ? telepatic ? SRI si STS nu ar fi trebuit sa identifice / sa contracareze / sa documenteze aceste metode ?

   asa glezne si grisine subtiri au judecatorii de le tremura cand vad un psd-ist in sala de judecata ?

   sa inteleg ca procurorii DNA nu au reusit sa ii decapeze pe toti juzii corupti ?

   pai inseamna ca si unii si altii sunt incompetenti (apropo de modul in care au fost instrumentate dosarele grele: furtul protocolului devoalat de valcov, de Kolectiv, de dosarul Gigina, de barbierirea muntilor etc. – EADS, MICROSOFT, APANOVA, ALRO)

  • Cat de bine sa fii stapan pe sine, cand citesti dejectiilor prostilor, hotilor de teapa fmmdraknea, fmmflorea, fmmtariceanu1001neveste, fmmpzd, fmmalde, fmmccr, fmmdormiteanu, fmmcapdeplutacodrin ??

  • Au pus o suma ca mita cu virgula ca see para cat mai credibila acuzatia. CE vrajeala au astia!

 2. Suntem in comunism.

  Also tovarasa procuror florica… datele dosarului nu sunt private?

 3. Extraordinar , nemaipomenit , gata domne e vinovată 100% . Daca zice Ghiță că ia dat banii așa e domne ce sa mai zicem , daca zice Ghiță că a cardit o așa e domne . Pe cine sa cred pe violator sau pe victima ??? Cam greu numai Adina Florea sa nu fi acuma e grea decizia . Cred că trebuie să l întrebe pe Tudorică ce face ? Trece strada sau așteaptă verdele . Pe boschetara de Adina Florea parca o vad exclusă din magistratură peste 1 an 2 sigur . Nu se mai aude nimic cu protocolul ăla secret de serviciu furat de la parchet unde activa ea ???? Nimic mucles ??? A zburat singur documentul ăla ???? A făcut picioare singur ??? A prins viață hârtia și a ajuns la Valcov că e băiat valabil .

  • Sigur, cuvantul unui condamnat este mai presus decat cel al unui procuror. Doar in Romania! /rant

   Toti ca&catii astia cu ochi, cu averi facute prin furt, ar trebui aruncati la munca in folosul comunitatii cu nopti de cazare la puscarie.

   O povestioara, care confirma increngatura hotilor pzdisti.
   Vara trecuta, pe 10 august, seara, am dat intamplator de un cretin rezident pzdist in zona str Paris. Proprietarul unei vile/case, sa fim intelesi. Un bosorog (in maiou) ajuns acolo din Timis pe filiala pzd, imediat dupa revolutie – dupa cum s-a dat de gol fraierul, in timp ce discutam.
   Tocmai parcasem. Nici nu m-am dat bine jos din masina, ca a venit la mine sa ma avertizeze ca „vecinii zgarie si taie cauciucurile masinilor parcate”(legal!), ale protestatarilor. „Toti vecinii sunt pzdisti, sa stii” – zise bamse, inainte de a se da de gol ca e pe statul de plata pzd. Ii compatimea pe fraierii de merg la protest, ca ei n-au habar ptr ce protesteaza, sunt naivi – „saracii de ei, nici nu stiu pentru ce protesteaza”. Asta, in timp ce jandarmii se pregateau sa bataie.
   Cum sa-i explici boului ceea ce se intampla, cand jegosul a primit ditamai vila in zona ultracentrala, are-n curte masini scumpe si probabil isi trage bani pe spinarea prostilor de mergeau la proteste. El, ca si vecinii lui de ra&&hat. Asta e realitatea! Nu-s povesti.

   Si mai mult ca sigur, pe langa trollii platiti sunt si astfel de specimene, care cred cu tarie in religia pzdeului, ca fac parte din secta sau au legaturi cu ea. Combinatori, hoti, penali.

  • @jj Subscriu pe 10 seara, pe la 20 00, la ultimul etaj al clădirii din partea dreapta Guvernului ( stânga, cum privești spre Guvern din piață) pe 2 fotolii se odihnea 2 BO$$-i, serviți de o tanti, cu băuturi presupun, pe o tavita. Nu știu ce clădire este, sau cine erau cei doi BĂRBAȚI.

  • @ JJ
   Cuvantul unui condamnat este egal cu cel al unui procuror, adica zero, daca nu exista si probe.

 4. Cam apă de ploaie, cum era aducerea unui condamnat contrar obligaţiilor de serviciu? Plus că din toate abuzurile invocate doar atât au găsit, că a adus ilegal un urmărit în ţară? Nu chiar ceva grav. Nu e ca şi cum a primit mită ca să-şi facă o casă.

 5. Fix la ce ma asteptam. O mizerie ceausista.

 6. pasul urmator ar fi sa faca o perchezitie acasa la Laura, sunt sigur ca securistii vor gasi si acolo ceva grenade si o sticla de „noviciok”, vor zice ca e terorista. iar TT si cu acritura de Adina Florea vor primi medalii pentru apararea patriei.

 7. Baietii astia care pana mai ieri interziceau divulagrea detaliilor din dosarele aflate in curs de cercetare,care vorbeau cu atata patima despre prezumtia de nevinovatie ,uite ca brusc au uitat de toate astea cand „inculpatul” nu este Ghita,Bombonel ,Mazare sau nu face parte din gasca lor de infractori pesedisti.Doamna Adina Florea nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase.Ati vazut ca are si ea pierderi de memorie ? Ghita , fugarul nostru,stapanul nostru-vedeta nationala.In loc sa puna interpolul pe urmele lui si sa-l aduca in tara fugarul da interviuri pe la televiziuni.Televiziunea nationala,televiziuni de toate felurile il intervieveaza pe Ghita in direct de dragul audientei fara sa-si dea seama ca toti il favorizeaza pe infractor si ca se divulga date dintr-un dosar aflat pe rol.

 8. Pai, dna Florea, daca e asa cum sustineti dvs, nu-l aducem putin pe dl Ghita in Romania, sa depuna marturie?

 9. E o glumă sau ce??? Pt asta o acuzați, pt asta vreți să facă ani grei de pușcărie?
  Băi tâmpito, dar voi care aveți relații de prietenie și chiar încuscrire cu interlopii și pușcăriașii dovediți??că apărați toți cocalarii?
  Băi tâmpito, ani grei de puscarie in timp ce Draknea și Valcov , condamnați și definitiv și în prima instanță, fac legile și împart bugetul in țară asta???
  Este de noaptea minții cum faceți acuzații f grele pe baza reclamațiilor primite de la niște tâlhari grav certați cu legea…
  Cine o sa va ancheteze pe voi pt abuzurile pe care le faceți acum???

 10. Buna seara!Vreau sa i transmit doamnei Kovesi ca oamenii simpli sunt alaturi de ea,ca sunt satui de atatea denigrari ,ca sunt satui de cloaca asta politica,si ca ii dorim sanatate ,putere de munca si sa- i doboare pe mafiotii astia!Credem in oameni destepti, ,profesionisti ,de onoare si cinstiti!Si nu credem deloc in ghita,udrea etc astia la reciclare sunt mincinosi rau de tot

 11. Ne impotrivim telejustitiei, dar dam comunicat de presa dupa prima audiere si pe un subiect paralel ?

 12. pina la urma toata istoria asta le va exploada mafiotilor drept in fata, au ridicat temperatura prea tare, acuma toti din exterior stiu cine sunt psd si cum miroase de la ei. nu sapa groapa pentru cineva ca la urma singur vei cadea..

 13. Acuzatiile nu au logica. Cum l ar fi putut favoriza pe Ghita aducerea in tara a unui infractor din gasca acestuia? Femeia a facut exact ce trebuia sa faca. Cand l au depistat pe Popa, l au adus in tara pentru a raspunde pentru faptele sale si pentru a fi interogat. Popa era la acel moment un fugar condamnat.

 14. De când procesele se judecă în presă?
  De când un inculpat da in judecată și are credibilitate deplină?
  De ce fugarul Sebastian Ghiță nu a fost adus în tara, are drepturi. In schimb ne grăbim să o condamnăm pe șefa DNA, într-o zi daca se poate.
  De ce Dragnea poate să își modifice legile după care e judecat, alta persoană nici de prezumpția de nevinovăție nu mai are parte.
  Pare că se transmite în presă: să o omoram cu pietre.
  Reforma sistemului judiciar pare că a depășit orice limită.trebuie sa ne oprim.
  Referendum pe justiție e imperios necesar!!!

 15. Este o facatura ordinara evidenta! Astia ii tot dau inainte ca a luat bani de la ghita pt extradarea lui Popa dar Politia a prezentat deja acte si facturi din care reiese ca de fapt extradarea a fost platita de Ministerul de Interne. Ce dracu ii tot dau ca surdu’n clopot cu mita, cu relatii, etc? Este ca in anii 50 cand te saltau de pe strada ca n-ai basca de proletar ci palarie. Azi 15 februarie 2019, la 100 de ani de Romania, tocmai am intrat probabil ireversibil pe panta totalitarismului. Iar daca va uitati inapoi in istorie, veti vedea ca nimic bun nu s-a intaplat in tara asta fara varsare de sange. Ar trebui sa mergem acasa la Kovesi si sa facem lant uman in jurul casei asa cum au facut timisorenii in ’89 cu Laszlo Tokes.

 16. Am fost la DNA ca martor dar nu aveam nici o legatura cu cauza. Timp si bani irisiti. In dosare sunt acte fara nicio relevanta dar sunt munti de dosare in sediul DNA. Unul te chestioneaza si 3 se uita la televizor. Martorii trebuie sa explice legalitatea. sau ilegalitatea. DNA este o institutie compromisa. Daca nu credeti va urez sa aveti ocazia sa fiti citat.

 17. Hopa si nuti ca i-a dat flori!!!
  Marineru ce i- o fi dat ei!

  • Întrebi ce i-a dat lui Nuți? Păi i-a dat ce i-a dat și probabil că i-ar fi dat in continuare, dacă nu ar fi fost oceanul care-i ține la distanță….

  • …daca nu ar fi oceanul…

 18. Dar de ce să se spună că ai mințit atunci când ai refuzat a accepta prietenia cuiva? Ce, dacă eu m-am șicanat cu @Titișor pe G4m înseamnă că automat suntem și prieteni, chit că actiunea s-a desfăsurat oarecum intr-un cadru privat…?! Așa s-o fi întâmplat și in cazul lui Ghiță: Băgăcios din fire, pe tiparul „îl scoți afară pe ușa iar el îți intră pe fereastră” s-o fi…învârtit de vreo fotografie făcută în vreun moment când Laura Codruța își punea în farfurie la vreun dineu oficial, iar acum se dă drept : „Ghița – cel ce găsește o portiță ca să-i facă scăpați pe infractorii mustăcioși și cu dinții variați…”…!

  • Firește am vrut să zic…dinții cariați…

  • Guitza are echipă de IT-sti și TV. Mare minune daca nu vine cu fotografii sau filmulețe trucate.

  • Pentru ca ai devenit un pudic voi spune in locul tau:
   dinti- variati- regulati
   Deci nu ai gresit.
   Dar ma gandesc ca si reciproca este valabilă în sensul că JanneD’arc carpatin ar spune adevarul ca si viteazul favorizat de mafioți, si asa s-ar explica de ce nu se întoarce în țară in conditiile in care justiția e confiscată de prietenul său de petreceri prin vii si sufragerii.

  • @scara, oblio
   A apărut fotografia ,,doveditoare” că Codruța a fost la ghiță acasă. Un fals cât casa !!
   De tot râsul, ghițișor și anteana 3 !!!
   1. Dacă ăsta este nivelul serviciilor informatice furnizate de ghiță Statului înseamnă că avem dovada unei fraude la adresa Statului de dimensiuni enorme
   2. Adinuța poate face pe proasta, cel mai convenabil pentru ea, dar.o persoană atât de proastă nu-și are locul în Procuratură !!
   3. Dacă adinuța proasta a observat, știa, avem dovada fizică-documentală a legături dintre grupul infracțional psd-alde-udmr și putregaiul din Justiție
   Consecință, imediată și evidentă;
   Arestări la grămadă. !!!!
   Că nu ne ajunge metri pătrați din închisori ?!? Cu atât mai bine !!!

 19. ce e aia : au avut o relatie privata????
  cand morar se intalneste cu ciordache la masa nu au o relatie privata, desi CCR ia decizii pro psd. aha. dar avea kovesi o relatie privata cu ghita. hai, ma lasi! nici copiii nu cred asa inventie.

 20. „A pretins si a obtinut 268 689.36 lei”. Mmm.. o fi venit cu 36 de bani marunt, sau i-a dat Kovesi restul?

 21. si ca ce chestie dau comunicatul asta de presa???? pai nu ziceau ca nu e voie cu telejustitie???
  sa o cheme si sa ii prezinte acuzatiile. dar azi de ce nu i-au prezentat si asta? penibili.

 22. Este clar! Criminala si penala de clasa!
  A cerur suma de: xxxxxx,36 lei mita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nu este clar daca ghita i-a dat si cei 36 de bani sau numai suma rotunda!

 23. Toata tevatura asta cu relatii private, etc imi aduce aminte de „O noapte furtunoasa!”

 24. Cred ca fata asta e răpusă de invidie.
  Nu stie de unde sa apuce ancheta.
  Ma surprinde cat de repede au descoperit

  Se poate pune semnul egalității între SIIJ si GHIȚĂ.
  Ordin pe unitate îndeplinit cum a zis partidul.

 25. Ce golaneala pe cucuaoan asta!
  Ea care i-a lasat ani si ani pe infracctorii draknea, constantinescu s.a. in libertate, sa fure aia pana-n panzele albe, acum executa un comando la ordinul lui slugarel!
  Ea care are dosare penale in lucru!

 26. programul infractorilor care va fi dus pana la capat si dicolo de el. singurul din romania.

  subjugarea justitiei.
  albirea cazierelor infractorilor
  razbunare
  despagubiri
  hotie fara de pedeapsa

  va pot da amanunte felix & asociatii

 27. Sectia daca nu are sef la comunicare sa-l ia pe bscalbasa.E si aratos si guraliv!!!

 28. Nu iese fum fara foc.

 29. Vai de tine Românie, ma bufneste rasul cand vad cum se fabrica dosare, adevarul intotdeauna va iesi la iveala, stau si ma intreb din banii cui se fabrica toate astea? Procesele castigate la CEDO din banii cui se fac despagubirile? Se pare ca nu esti cu sistemul ai dosar!
  Tara asta are o singură varianta! Iesit in strada si dati jos complet…e prea de tot, varianta din Islanda se potriveste, o resetare TOTALĂ. Cine a facut politica pana azi sa nu mai poata candida in veci. Oameni noi altfel…singura solutie rămâne sa migram. Trist dar…

 30. Si ” fereasca dumnezeu de mai rau” In zicale poporul asta e cel mai tare.

 31. …si cormoranul invelea ciocolata in staniol

 32. N-am simpatie pentru Kovesi. Dar sa vii Madam Floreo si sa incerci sa ne prostesti cu asa-zisa mita de nici mai mult nici mai putin decat 268.689,36 lei (poate trebuia si cu perioada x, daca stii matale despre asa ceva), este prea de tot. Duduie si leprele tale de stapani (Dragnea, Toader si restul putorilor PSD, ALDE. UDMR), ar fi bine pentru hoiturile voastre care mai imprastie miasme politice (cat mai puteti, ca vi se apropie funia de gat) sa va restartati mintea voastra incalcita si sa va dumiriti ca nu transmiteti unor neica-nimeni niste informatii pe care sa le digeram ad litteram. Bai bolunzilor, aveti de a face si cu oameni educati pe bune asa cum suntem noi, nu ca voi niste ratati profesional, niste rame cu ifose de mamifere. Pe noi incercati sa ne pacaliti, borfasi nenorociti!? Deja e prea mult, ati depasit orice limita. De acum asteptati-va la ce poate fi mai rau pentru voi. Feriti-va sa mergeti pe strada, alergati cat puteti de mult cu babuini dupa voi sau nu , spuneti-va rugaciunile in fiecare moment ca nu se stie niciodata, faceti-va testamentul, dormiti imbracati! Daca veti scapa doar scuipati si cu suturi in cur de la unii, trebuie sa multumiti Domnului si sa va ascundeti. Cu astia nu mai merge cu domnia. Si-au luat-o prea mult in cap. Pai, au ajuns hotii si nemerncii sa ne considere pe noi anormali?!

  • Acuzati o persoana in rol de papuse si uitati papusarul,tartorul care diabolic insceneaza dupa
   experienta de fost Procuror PCR-ist toata comedia.

 33. Tot nenorociți ați ramas bolșevicilor,cine vorbește și cine judeca? Totul este sa crezi!

 34. Da, au avut o relație privată iar Adina Florea le-a ținut lumânarea.
  O gașcă de infractori pe aceași lungime de undă cu așa ziși procurori de la Secția Specială Politbüro nr.4 închegată la îndrumarea ticălosului sinistru al justiției.
  O să vină și vremea lor, fiți siguri.

 35. „Meserie” pe adinutza! si daca ar fi mintit ce, guita este vreo instanta cumva?! Rusine!
  madame savonea nu vede?! helou

 36. adino, maica, esti tot o vasilca. adica o mana cu care dragnea, tariceanu, felix & asociatii isi fac treaba. ca ei nu se murdaresc, maica. ca de aia si-au luat slugi.

 37. Ok, inteleg ca sunt si lichele printre procurori, ca aceasta sluga, progenitura unui comunist scârbos si inhaitata cu găștile de hoti psd, dar de ce nu-i ajunge sa fie slugă si trebuie sa fie si idioată?

 38. Nici daca ar fi adevarat, n as crede. Oricum, cine crede in Adina Florea? Liviu si Tudorel, vedea-i-as incatusati!

 39. Sa vedeti voi ce relatii a avut Olgutz,Birchal si alte gheise de pe ls parlament.Parca am fi in 1948 cu tortionarii.Incepe instaurarea pumnului in gura.

 40. Sa vedeti voi ce relatii a avut Olgutza ,Birchilutza si alte gheise de pe la parlament.Parca am fi in 1948 cu tortionarii.Incepe instaurarea pumnului in gura.
  Din pacate astia au acaparat statul, punandu-si acolitii in functi si posturi.
  Daca ar incerca in viitor altii sa depolitizeze institutiile practic v-a fi imposibil. Pur si simplu au dublat personalul si daca vreti sa dea afara pe cineva ghiciti cine vor fi cei indisponibilizati.

 41. Uitati-va bine la poza nesimtitei de florea! Nu vi se pare ca are o mutra de femeie anormala, ceva intre schizofrenica si oligofrena? Cred ca asta e cauza ca pana acum nu s-a auzit de ea, adica nu a „performat” in activitatea de procuror, deoarece s-a straduit sa stea de sase, monitorizand succesele tandemului nicusor & mazare in retrocedarile fictive plus alte hangarale.
  Prostia si uratenia ei morala, mai multa si mai grava decat uratenia fizica, n-a fost valorificata decat acum, cand a ajuns bubosul ticalos mare sinistru la justitie si a gasit-o pe lesinata asta sa o puna intr-o functie cheie pentru ticaloasele lor atacuri . Toanta de adina care n-are nici un fel de expertiza, ca procuror, si-a bagat singura capul in latzul pritocit de trio-ul penal dragnea- rudotel – guitza impotriva d-nei LCK. Asa ii trebuie, in capul ei se vor sparge toate oalele fiindca ea va fi gasita responsabila pentru esecul campaniei de compromitere a fostei sefe DNA. Cine este mohoanda asta care e pusa sa taie si sa spanzure procurorii si judecatorii, ce nu recunosc psd-ul drept forta politica conducatoare in Romania(cititi pe orizontala si descifrati pe acrostih):
  A iurita si acritura
  Dubioasa si fatarnica
  Irascibila si paranoica(sau, mai precis, schizofrenica?)
  Nevolnica si slugarnica fata de sefi, sau non-independenta, dupa propriile declaratii
  Amorala si impertinenta, pesedista tupeista(vorba ceea: „ce naste din pisica, soareci mananca”).

  Ati inteles ce fel de „oameni” si-a ales ticalosul de slugoi comunist, cu tare de procuror ceausist in ADN? (raportul lui de ievaluare este mai degraba un rechizitoriu politienesc, tipic perioadei comuniste)

 42. Scrie peste tot pe acest comunicat ca e fabricat, tras de par, aiurea in tramvai. Bai baieti pana si comunistii erau mai artisti decat voi.

  Adino forteaza-te mai tare ca poti mai mult…eu spun sa zici ca tu chiar il crezi pe cuvant pe Ghita ca doar e ‘ínfractor fugit ilegal’. Screme-te mai tare, hai ca poate iese si nu pute asa tare.

 43. Pana mai ieri inculpatul/fugarul Ghita era omare problema pentru tara noastra.
  De miercuri a devenit brusc salvatorul acestei tari si salvatorul justitiei.
  Dragnea, pentru ce faci acum…vai vai. Cu siguranta dupa urmatoarele alegeri ajungi la puscarie, cel putin jumatate din cei ce protestam, vom plati, oricat ar fi, ca sa te indese baietii cu morcovi dupa fiare. O sa fi cel mai mare gaozar mai cariatule!
  Boschetarule ! …curand

 44. Infractorii se țin cu dinții de libertate si de averile furate dar nu mai e mult pana departe.

 45. Interesant ca o acuza exact de fapte pe care se chinuie de 2 ani sa le dezincrimineze: abuz in serviciu, luare de mita in folosul altcuiva, marturie mincinoasa.
  De fapt, acum ca au aceasta noua jucarie, sectia pentru magistrati, pot in sfarsit sa dea caracter oficial tuturor calomniilor de la a3 si rtv.

 46. Cand va fi exclusa din magistratura jigodia asta?

 47. Uitați dovada ….
  Codruța în crama privată a lui ghiță ….
  Uitati-vă numai cit sunt de proști…
  Uitati-vă ce dovezi au

  :))))))
  Muie gio dragnea

 48. Slugile deopotriva cu sefii lor au intra in trepidatiile disperarii, caci teama a pus stapanire pe acestia Asta este dovada cea mai concludenta a vinovatiei lor de furt din banii bugetului Tarii si al UE . Programele de stiri ale televiziunilor proprietate a celor incriminati, dar si a celor partizani, platite de catre incriminati, ziare, sit-uri etc, de dimineata si pana noaptea tarziu , lovesc in Dusmanul Comun , DNA KOVESI. Condamnati sau urmariti penali ,fugari de teama puscariei, sunt adusi ca martori sau sa fac plangeri penale impotriva Dnei Kovesi. La acestea se adauga si institutii ale asa zisului sta democratic( CCR, CSM, IJ, AV. Pop. CNA, care s-au
  transformat in vasnice aparatoare ale banditilor , folosindu-se de autoritatea functiilor. Aici suntem si daca UE nu ne sprijina, Romania va fi pulverizata ca stat de sine statator.” In plus „Agenturile” isi fac treaba din plin , prin reprezentantii sub acoperire din presa sau din randul infractorilor etc. Trebuie depistati toti si acuzati de tradarea intereslor Romaniei si de tradarea propriului popor.

 49. procuroarea-carpa florea n-a avut nicio legatura cu clanul mazare-nicusor constantinescu!

 50. Dar pe procurorii din Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) unde-și face mendrele, plină de ifose și de gaze, tanti Adina, în aplauzele PSD-ului, și pe hiper-mega- feno-formi-magistrații (?) din CCR , înfipți exclusiv politic în gâtul justiției din aceasta țară, cine-i investighează, cine-i trage la răspundere, respectiv cine “ievaluează” ?

 51. Aduceti-l pe fugarul plangacios ,( cu sarcina speciala , trasata de catre prietenii nostri din rasarit) in tara, sa plateasca tot ce a furat , cercetati-i pe toti urmaritii penali, care striga cat pot impotriva Codrutei, precum si pe banuitii acoperiti s-apoi dati comunicate . Altfel , sunteti acuzati de abuz de functie in Sectaie speciala ptr. cercetarae abuzurior magistratilor , infiintata contrar legilor europene Restul este mai mult decat evident cum condamantii, urmaritii penali , hotii de anvergura ataca pe toate canalele lor de acces , pe Dan Kovesi , decredibilizand , procurorii si indirect , deciziile justitiei, care-i vizeaxza direct.

 52. Legal serviciile secrete au in compunere firme comerciale sub acoperire care produc fonduri si fac plati in cadrul activitatilor specifice. Identitatea acestora si utilizarea fondurilor nu pot fi facute publice.

 53. Legal serviciile secrete au in compunere firme comerciale sub acoperire care produc fonduri si fac plati in cadrul activitatilor specifice. Identitatea acestora si utilizarea fondurilor nu pot fi facute publice.

 54. Sa-ntelegem ca fugarii , condamnatii penal ptr. coruptie , sunt creditati de aceasta sefa , ca spun adevaru, iar dna Kovesi, nu. Ati innebunit cu totii. Frica infractorilor si a celor care-i protejeaza , prin legi, decizii , afirmatii mincinoase a atins apogeul , iar concentarea antidemocratica , aflata sub o coordonare „vigilenta” a intrat in sevraj. Hai Codruta , nu te lasa … Dorinta romanilotr onesti si corecti va invinge ticalosii , banditii si sutinatorii lor.

 55. Acesta procuroare este pusa acolo, ptr.ca poate sa execute diverse ordine dela sefii politici.. ea fiind santajabila, prin acutatia ca asustras un document dintr-un dosar secret , prin intermediul unei grefiere,document care l-a pus la dispozitia Vulcovului,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.