G4Media.ro

Compania românească Softronic Craiova va livra 100 de locomotive în Suedia în…

Compania românească Softronic Craiova va livra 100 de locomotive în Suedia în următorii 10 ani

Producătorul Softronic Craiova va livra în următorii 10 ani 100 de locomative companiei de stat Green Cargo, din Suedia, scria Economica.net.

„S-a semnat un contract pe 10 ani, cu livrarea a 10 locomotive/an”, declarat Ion Gîrniță, unul dintre proprietarii Softronic Craiova, potrivit pentru Economica.net. Softronic a mai livrat alte opt locomotive în 2017 şi 2018 pentru Green Cargo, de tipul Transmontana.

Jan Kilström, CEO-ul Green Cargo, declara în 2018 că au fost alese aceste locomotive pentru că se potrivesc specificului climactic din nord, dar şi pentru că au un impact redus asupra mediului – una dintre caracteristicile cele mai importante pentru compania de stat suedeză.

Green Cargo deserveşte 300 de locaţii din Suedia, Norvegia şi Danemarca.

Sursă: Economica.net // sursă foto: Green Cargo

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. in romania inca mai merg astea ce le avem . f bine . daca e poate cumparam de la turci nu de la astia .

  2. Iar compania nationala de stat CFR cumpara locomotive de la turci asa-i? Mama ei de tara si de politicieni hoti si impostori.

  3. Este cel mai frumos eveniment.Nu toti oltenii sunt „zombificati”.Spiritul lui Brancusi nu moare niciodata.Dupa cum nici cel care genereaza atatea bancuri sau strazi cu „granita”pe mijlocul lor.Pote Zidul Berlinului mai granituia in felul asta.
    Nu stiu daca suntem in stare sa pretuim acest eveniment la justa lui valoare.Imaginati-va ce bine ar fi daca in toate orasele noastre ar fi cate o astfel de industie,care sa si exporte in Occident.Atunci am putea spune ca suntem mandri ca suntem romani.Pana atunci strigam hai Craiova,ca iata in industria autohtona „e fruncea”.

    • Bravo Craiova. Aveti nu doar industrie ci si echipa de fotbal buna. Va lipseste diar un primar modern si european asa ca poate dats viitoare nu mai votati PSD si Olguta

  4. Poate cumpara si cfr sa nu mai mearga cu astea de 50 de ani…

    • Cineva lauda Clujul lui Boc dar Clujul lui Boc cumpara tramvaie de la polonezi in timp ce pana si Firea la Bucuresti s-a decis sa cumpere tramvaie romanesti de la Adtra Arad

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.