G4Media.ro

Compania românească Megatitan donează 100 de sobe pentru mai multe familii din…

Sursa foto: Megatitan

Compania românească Megatitan donează 100 de sobe pentru mai multe familii din Ucraina

Compania românească Megatitan a anunțat joi că va dona și livra 100 de sobe mai multor familii din Ucraina.

„Sub sloganul «Fapte bune, împreună!», compania românească Megatitan devine Moș Crăciun pentru familiile greu încercate de evenimentele acestui an, în Ucraina. Megatitan, care este cel mai mare procesator cu laser, având cea mai mare capacitare de debitare cu laser din Sud-Estul Europei, a realizat 100 de sobe  pe care le transportă în Ucraina pentru a le dona mai multor familii încercate de război, astfel încât să treacă iarna cu bine”, se arată într-un comunicat emis G4Media.ro.

Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri care au făcut posibil acest lucru și să știți că vom continua! Le sunt foarte recunoscător colegilor mei, pentru că au lucrat la ele în timpul lor liber și s-au implicat în realizarea lor. Niciunul dintre noi nu poate opri frigul dar fiecare poate oferi o soluție ca un copil să poată primi o mâncare caldă sau să doarmă într-o tindă încălzită…

Așa că cei care doresc să ni se alăture mai departe în această acțiune, pot să comande câte o sobă de la Megatitan. Acestea pot fi utilizate cu lemne, iar cei interesați să contribuie pot alege una dintre cele două variante: o sobă de dimensiuni mai mici care costă 75 de euro bucata sau una de dimensiuni mai mari, care costă 100 de euro/bucata, iar noi vom asigura livrarea în Ucraina. Informațiile de contact și mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook Megatitan”, a declarat Ioan Daniel Bălan, proprietarul Megatitan, se mai arată în comunicat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Trebuia sa doneze 1000 de sobe fas. cistilor, atunci erau siguri ca dădeau faliment imediat dobi. tocii! Dușmanii veșniciei României, au ajuns eroii voștri! Vac. cinul lucrează în voi!

  2. 👍🏻
    👏🏻👏🏻👏🏻