G4Media.ro

Comisia Europeană: TikTok aderă la Codul de conduită al UE privind combaterea…

Comisia Europeană: TikTok aderă la Codul de conduită al UE privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online

Platforma de socializare TikTok a luat decizia de a adera la Codul de conduită al Uniunii Europene privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online, transmite Comisia Europeană într-un comunicat de presă.

„Prin aderarea la codul nostru de conduită, TikTok a demonstrat că se angajează ferm să combată discursurile ilegale de incitare la ură din mediul online. UE are nevoie de cooperare solidă cu astfel de actori importanți pentru a face mediul digital un loc sigur pentru toți”, a declarat Comisarul pentru Justiție Didier Reynders.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cu alte cuvinte, tiktok se aliniază directivelor pcc și UE. Când îți iei un șut in cur peste ocean, vii cu pălăria in mâna și te dai politicaly corect in Europa.

  2. vorbim despre aplicatia controlata de partidul comunist chinez? se aliniaza la directivele impotriva discursului ilegal de incitare la ura? pai comunistii doar asta fac: instiga la ura. comisia e naiva.

  3. O tampenie tipica pentru stangistii care conduc UE. Problema nu era „discursul urii” care in parenteza spus este cenzura curata, ci faptul ca spionajul chinez, controleaza informatiile vehiculate de aceasta aplicatie.

  4. UE se face ca nu vede ca TikTok proceseaza data private, face propaganda pro-chineza si distribuie materiale video cu impact emotional puternic, care dau dependenta si reduc IQ.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.