G4Media.ro

Comisia Europeană, prognoză mai pesimistă decât a guvernului Cîțu legată de creșterea…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Comisia Europeană, prognoză mai pesimistă decât a guvernului Cîțu legată de creșterea economică

Potrivit previziunilor economice din iarna anului 2021 ale Comisiei Europene, PIB-ul va crește cu 3,8% în acest an, o previziune mai pesimistă decât cea a guvernului Cîțu, care lucrează bugetul acestui an plecând de la o creștere de 4,3%.

Comisia Europeană prognozează că economia zonei euro va crește cu 3,8 % atât în 2021, cât și în 2022. Potrivit previziunilor, economia UE va crește cu 3,7 % în 2021 și cu 3,9 % în 2022.

În ceea ce privește România, PIB-ul va crește cu 3,8% în 2021, respectiv cu 4% în 2022. În privința inflației, în cazul României, în 2021 se va înregistra o ușoară creștere la 2,6%, fiind urmată de o ușoară scădere la 2,4% în 2022.

Comisia Europeană preconizează că economiile din zona euro și din UE vor atinge nivelurile de producție anterioare crizei mai devreme decât se anticipase în previziunile economice din toamna anului 2020, în mare parte din cauza ritmului de creștere peste așteptări preconizat în a doua jumătate a anului 2021 și în 2022.

Riscurile legate de previziuni au devenit mai echilibrate din toamnă, deși rămân ridicate. Acestea sunt legate în principal de evoluția pandemiei și de succesul campaniilor de vaccinare.

Previziunile economice din iarna anului 2021 oferă o actualizare a previziunilor economice din toamna anului 2020, care au fost prezentate în noiembrie 2020, concentrându-se pe evoluția PIB-ului și a inflației în toate statele membre ale UE.

(Foto: Pixabay)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. CAT AU CRESCUT IN ULTIMA LUNA PRIVILEGIILE SPECIALILOR SI ESENTIALILOR ?

  2. MF al Romaniei are o lunga traditie de jonglat cu cifrele, face din gaura, crestere… doar ca Uniunea nu e interesata de cifrele de partid si aplauzele frenetice comuniste…

  3. Da, am înțeles că o să crăpam pe capete pentru ca Elon Musk, Bill Gates, Bildenberg, Rothschild, Zuckerberg, Rockefeller și cu toți acoliții și slugile lor colaborationiste, de peste tot, să faca tartitele mari. NON PROBLEM. Mostenirea lor e pe pământul satanizat si in curând condus de Lucifer via Antihrist susținut de un Papa fals, eretic care va forma noua religie draceasca New Age Ecumenic Mondial. Toți se vor cipa de bună voie dandu-se diavolului. Noi, in schimb, cei liberi vom scapa definitiv de voi, chiar pierzând viața trupului, inviind ca Domnul Iisus Hristos Dumnezeu pentru o viață veșnică și plina de bucurii. Amin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.