G4Media.ro

Colegiul Economic din Buzău trece în scenariul roşu după ce un cadru…

Colegiul Economic din Buzău trece în scenariul roşu după ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus

Colegiul Economic din Buzău trece în scenariul roşu după ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus. Este a doua şcoală din Buzău care îşi mută cursurile exclusiv online după confirmarea cu COVID 19 a unor cadre didactice, relatează News.ro.

Consiliul de Administraţie al Colegiului Economic s-a întrunit după confirmarea cu coronavirus a unui cadru didactic şi a decis să transmită spre aprobare Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă propunerea ca şcoala să fie închisă timp de 14 zile.

Începând de joi, elevii vor rămâne acasă, urmând ca în scurt timp să se întrunească şi CJSU Buzău care să-şi dea acordul final pentru această variantă, chestiunea fiind una de procedură, care nu poate schimba decizia ca şcoala să treacă în scenariul roşu.

Profesorul depistat pozitiv a predat la mai multe clase şi a intrat în contact şi cu colegii de cancelarie.

Colegiul Economic din Buzău este a doua şcoală care trece în scenariul roşu. Zilele trecute, un profesor de la şcoala din Izvoru Dulce, comuna Merei, a fost descoperit bolnav de COVID-19 iar autorităţile au decis trecerea unităţii din scenariul verde în scenariul roşu.

Sursa: News.ro

Foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Posibilitatea de a-ti lua vacanta e irezistibila. Si va fi folosita din plin.

  2. Deci asta e tinta finala; invatamantul online. Este imposibil sa nu fie nimeni infectat, deci vor urma si restul scolilor acest trend pana vor zice stop la aceasta alba-neagra scoala fizica-online, si vor decide in unanimitate si ‘nefortati’ de nimeni pentru scoala online. Doar o disparitie brusca, ‘miraculoasa’ a virusului ar mai salva scoala clasica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.