G4Media.ro

Colegiile şi liceele care organizează Bacalaureatul nu pot organiza admitere în clasa…

Colegiile şi liceele care organizează Bacalaureatul nu pot organiza admitere în clasa a V-a, potrivit unei adrese oficiale a Ministerului Educaţiei

Colegiile şi liceele care organizează Bacalaureatul nu pot organiza admitere în clasa a V-a, potrivit unei adrese oficiale publicată de educaţieprivată.ro. Documentul a fost trimis de la Ministerul Educaţiei către toate inspectoratele, potrivit sursei citate.

„Unitățile de învățământ care organizează și desfășoară proba de admitere în clasa a V-a nu pot fi centre de evaluare pentru examenul național de Bacalaureat 2020”, se arată în adresa ministerului.

Informaţia apare în contextul în care anul acesta Bacalaureatul se organizează în aproape fiecare liceu, iar acolo unde sunt mulţi elevi, este posibil ca o parte dintre elevi să fie duşi în şcoli din vecinătate pentru a susţine examenul, fiind impuse măsuri speciale de distanţare, cu un număr limitat de elevi în clase.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cred ca titlu articol e gresit
    In text e altceva.

    • Daca examenul ptr cl a cincea nu se poate organiza atunci evaluarea nationala si bacalaureatul de ce se organizeaza? Unde sunt drepturile tuturor copiilor? Cei de clasa a cincea se pot imblonavi si ceilalati nu?

  2. Nu vad de ce admitere este nevoie ptr clasa a Va. Normal clasa a Va este clasa de gimnaziu si deci ar trebui sa ramana la gimnaziu. De ce fuga asta a paruntilor spre liceu a copiilor din clasa a Va. Poate nu stiu ca si profesorii de generala au acelesu studii ca cei de liceu. Cei de la liceu nu au alte studii. In plus chiar cei de gimnaziu au alta metodica ptr cei mici decat cei mari. Nu ii inteleg pe parinti de ce doresc sa isi duca copii mici intr-un mediu mult mai plin de tentatii nu tocmai bune ( ca sa nu zic mai mult) care este in liceu decat sa ii lase la gimnaziu cu copii de varsta lor si de preocuparea lor. Si se mai mira ca se „matrizeaza” mai repede. ( cititi printre randuri)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.