G4Media.ro

Coadă la Institutul Regional de Oncologie din Iași, unde sute de pacienți…

Coadă la Institutul Regional de Oncologie din Iași, unde sute de pacienți vin zilnic pentru tratamente și testare

Zeci de oameni se înghesuiau, luni dimineață, la intrarea în Institutul Regional de Oncologie din Iași, unde sute de pacienți vin zilnic pentru tratamente și testare.

Mirela Grosu, managerul institutului, a precizat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că zilnic vin la IRO Iași circa 400 de pacienți pentru tratamente și internare și încă 200 pentru testare PCR înainte de diversele tratament.

La institutul onclogic din Iași sunt tratați pacienți din toate județele Moldovei și din Republica Moldova.

„Dimineața, pacienții trebuie să treacă prin triajul epidemiologic, apoi sunt repartizați la analize, la cabinetele de ambulatoriu, la internări. Au fost sărbătorile de iarnă și o parte din pacienți au amânat. Lunea în general e mai aglomerat. Este aglomerat dimineața, jumătate de oră – o oră. Încercăm să facem față fluxului de pacienți, să facem astfel încât să se respecte circuitele”, a explicat mirela Grosu.

Acesta a precizat că trajul pacienților care vin la institut este asigurat de 7-8 persoane, însă este o singură intrare, trebuie respectate circuitele epidemiologice, însă numărul de spații nu s-a modificat în ultimul an, în schimb numărul de pacienți a crescut.

sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. De ani de zile practica aceasta este menținută la Spitalul din Iasi. De ce nu se fac programări? De ce oamenii sunt umiliți in fiecare zi? De ce managerii nu reorganizează activitatea? Se plâng toată ziua. Sunt plătiți sa găsească soluții! Mergeti intr-o dimineața la Spital – va îngroziți! Și,pare,sa nu intereseze pe nimeni. Oamenii sunt cobai in acest spital!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.