G4Media.ro

Coadă de tiruri lungă de 30 de kilometri la vama Siret /…

sursa foto: captura video

Coadă de tiruri lungă de 30 de kilometri la vama Siret / Timpul de așteptare depășește 11 ore

O coadă lungă de TIR-uri de circa 30 de kilometri s-a format, marţi, pe drumul naţional DN 2, spre vama Siret, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, relatează Agerpres.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Suceava-Vama Siret, judeţul Suceava, este semnalată coloană de autovehicule de aproximativ 30 de kilometri, între localitatea Dănilă şi Vamă Siret, formată preponderent din autotrenuri înmatriculate în Ucraina, care se îndreaptă spre Vama Siret. Pe fondul părăsirii coloanei de către unii şoferi, se înregistrează blocaje temporare de circulaţie”, precizează sursa citată.

În zonă se află echipaje de poliţie pentru fluidizarea circulaţiei, se arată în informarea menţionată.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, poliţiştii fac conducătorilor auto mai multe recomandări: creşterea distanţei de siguranţă între vehicule; evitarea depăşirilor riscante, în special ale coloanelor de autovehicule; manifestarea respectului faţă de ceilalţi participanţi la trafic, semnalizând orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie sau a direcţiei, manevre ce vor fi efectuate doar după o asigurare corespunzătoare.

Potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, camioanele aşteaptă 700 de minute pentru ieşirea din ţară prin Vama Siret, 260 pentru a ieşi prin Vama Albiţa, 720 de minute la Halmeu şi 270 la Petea, relatează News.ro.

Şi la Borş, Nădlac, Giurgiu sau Negru Vodă este aglomeraţie, dar timpul estimat de aşteptare nu depăşeşste 110 minute.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...