G4Media.ro

Co-fondatorul Tesla, Martin Eberhard, vine în România pentru a participa la lansarea…

Co-fondatorul Tesla, Martin Eberhard, vine în România pentru a participa la lansarea Momentum, primul concept de supercar electric dezvoltat integral în România

Co-fondatorul Tesla, Martin Eberhard, vine în România pentru a participa la lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat integral în România, anunță un comunicat al companiei CryptoData Tech

Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice. Prin acest proiect, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare.

Compania românească CryptoDATA Tech organizează evenimentul Decentralized Connectivity Redefined în București, în data de 19 martie 2022, în cadrul căruia vor fi prezentate o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare.

Potrivit unui comunicat al companiei CryptoData Tech, pe scenă vor urca oameni de știință, autori, arhitecți de tehnologii, regizori și directori de top din întreaga lume pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanților, cât și invitaților posibilitatea de a interacționa cu experți și profesioniști din industria tehnologiei și industria automotive.

Martin Eberhard, unul dintre speakerii principali, a cofondat compania Tesla Motors în anul 2003, deținând funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Acesta va vorbi despre filosofia din spatele Tesla şi despre cum a reuşit prin lansarea acestei companii, să revoluţioneze industria automobilelor electrice.

“Vă invităm la un eveniment care își propune să dezvăluie tehnologii noi, servicii inovatoare și un nou concept de supercar electric care va revoluționa conectivitatea dintre dispozitive smart, tehnologii, sisteme și oameni. Evenimentul nostru îl va aduce în premieră în România pe fondatorul Tesla, Martin Eberhard, ca speaker principal. Pasiunea noastră comună pentru mașini și tehnologie ne-a adus în acest punct important în evoluția companiei CryptoDATA și de aceea ne dorim să invităm vizionari și dezvoltatori de succes alături de noi. DCR2022 se adresează tuturor utilizatorilor de dispozitive smart, care se pot înscrie pe site-ul companiei pentru a participa la eveniment în limita locurilor disponibile”, a transmis Ovidiu Toma – CEO CryptoDATA Tech.

Proiectele prezentate în cadrul Decentralized Connectivity Redefined:

  • Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice.
  • XIDEN Blockchain este o rețea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor smart să îndeplinească sarcini în mod automat și autonom. Platforma rețelei va putea facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain cu scopul de a asigura utilizarea optimă și eficientă a tuturor resurselor disponibile.
  • Ethernytree – un proiect axat pe repopularea domeniilor forestiere în colaborare cu autorități locale, cu posibilitatea de extindere la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeței pădurilor , diminuarea amprentei de carbon rezultată din utilizarea energiei electrice necesară utilizării funcționării sistemelor tehnologice și, implicit, a schimbărilor climatice care au loc în întreaga lume.

Agenda evenimentului DCR2022 va prezenta o serie de discursuri cu privire la impactul tehnologiei asupra societății moderne, discuții interactive și studii de caz bazate pe soluții privind tehnologia blockchain, integrarea dispozitivelor inteligente în sisteme inovatoare, industria automobilelor electrice și multe altele.

De asemenea, sunt așteptați 1.000 de participanți, printre care personalități din întreaga lume – CTOs, inovatori și antreprenori din industria tehnologiei blockchain, fintech, reprezentanți ai sectorului auto, investitori și mulți alții.

CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domeniul tehnologiei de peste 10 ani, vizând în special dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetică și utilizarea aplicabilității extinse a tehnologiei Blockchain în domenii multiple care pot pune servicii și produse inovatoare la dispoziția publicului larg.

Compania românească CryptoDATA a lansat în iulie 2020, în stratosferă, primul ansamblu de echipamente pentru a testa comunicarea globală encriptata Voice Over Blockchain Protocol.

Detalii aici VIDEO Moment istoric: Compania românească CryptoDATA a lansat cu succes în stratosferă un satelit experimental purtat de un balon meteo. Miza: un nou internet ”utilizabil fără restricții sau aprobări”

Foto: CryptoDATA – Momentum electric supercar concept

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. no asta da!!! wow!

  2. Pe cand paine cu blockchain?

    • Nu intelegi tu conceptul de meleon pt betece. Dacă îți explic ti-o ia creierul razna! 😂😂😂

  3. 🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣👍