G4Media.ro

CNAIR: Circulaţia pe sensul Râmnicu Sărat – Buzău de pe DN 2,…

Sursa Foto: Cititor G4Media

CNAIR: Circulaţia pe sensul Râmnicu Sărat – Buzău de pe DN 2, deblocată / Se circulă controlat, în convoi

Circulaţia pe sensul Râmnicu Sărat – Buzău de pe DN 2 a fost deblocată şi se circulă controlat, în convoi, informează sâmbătă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Intervenţia continuă a drumarilor a făcut posibilă deblocarea circulaţiei pe calea 2, între Râmnicu Sărat şi municipiul Buzău. Circulaţia pe acest sector de drum se va face organizat, în convoaie de autovehicule însoţite de utilajele de deszăpezire şi de echipaje de la Poliţia Rutieră pentru a tranzita zona afectată de condiţiile meteorologice. Precizăm că organizarea convoaielor de tranzit se face doar pentru cei aflaţi în zona afectată”, spune CNAIR.

În acest moment, se lucrează şi pentru deblocarea căii 1 de circulaţie pe direcţia Buzău – Râmnicu Sărat.

„Reamintim că circulaţia este deschisă cu restricţie de tonaj (3,5 t) pe DN 2 de la limita judeţului Ialomiţa până la Poşta Câlnău. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, atrage atenţia compania de drumuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau pot fi accesate paginile de Facebook şi Twitter ale companiei.

Judeţele Vrancea şi Buzău se află, până duminică, la ora 10:00, sub avertizare Cod portocaliu ce vizează cantităţi însemnate de precipitaţii sub formă de ploaie şi ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului. Şi zona de sud a ţării se află sub Cod galben de precipitaţii însemnate ce se vor manifesta sub formă de ploaie şi ninsoare, dar şi de viscol şi vânt puternic.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pe drumul ala prostimea nu stie circula, cine circula regulamentr e claxonat agresat i se franeaza in fata pentru ca prostimea vrea ca tu sa folosesti acostamentul ca banda 1