G4Media.ro

CNAIR a redeschis circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului. Transfăgărăşanul…

CNAIR a redeschis circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului. Transfăgărăşanul mai aşteaptă

Compania de Drumuri a redeschis, astăzi, circulaţia pe DN 67 C – Transalpina, şoseaua care atinge cea mai înaltă altitudine din ţară, 2.145 metri, în Pasul Urdele.

Pe tronsonul de altitudine, între Rânca şi Obârşia Lotului, traficul rutier este permis în următoarele condiţii: circulaţia se poate face exclusiv pe timpul zilei, între orele 07.00 – 21.00, cu restricţie pentru camioane şi cu limitare de viteză de 30 de km/h pe serpentine, informează Poliţia Română. Transalpina are o lungime de 150 de kilometri, face legătura între Oltenia şi Ardeal, porneşte din Oraşul Novaci, judeţul Gorj, şi ajunge la Sebeş, în judeţul Alba.

Pe a doua cea mai înaltă şosea din ţară, DN 7 C – Transfăgărăşan, circulaţia încă nu poate fi redeschisă. Regionala de Drumuri Braşov, care administrează tronsonul Cârţişoara – Bâlea Lac din judeţul Sibiu, mai are de deszăpezit aproximativ un kilometru, stratul de zăpadă de la 2.000 de metri fiind, încă, foarte mare, pe alocuri o grosime chiar de 4-5 metri. Conform Regulamentului de Funcţionare, DN 7 C (tronsonul Cabana Capra – Bâlea Lac- Bâlea Cascadă) ar putea fi redeschis complet la începutul lunii iulie.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Scrieți bre : Știre în curs de editare , că debitați orori rutiere .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.