G4Media.ro

Cluj: Vița de Vie a deschis programul de concerte în aer liber,…

Cluj: Vița de Vie a deschis programul de concerte în aer liber, după perioada de lockdown. Scena e amplasată în Piața Unirii, iar spectatorii stau distanțați

Concertele cu maxim 500 de spectatori au început la Cluj. Primii organizatori sunt reprezentanții Form Days Festival, care obișnuiau să organizeze în fiecare an un festival la Castelul de la Gilău. Anul acesta, festivalul era programat în intervalul 2-4 iulie, însă din pricina epidemiei de Coronavirus a fost reprogramat pentru anul 2021.

Organizatorii nu s-au mulțumit cu această situație și au pus repede pe rol un alt eveniment, care să corespundă cerințelor privind combaterea epidemiei de Coronavirus. Așdar sub umbrela, FORM my Days a început seria concertelor în Piața Unirii, chiar de sâmbătă seara, de la ora 19.00, cu trupa Vița de Vie.

„Ne dorim o serie de 4 concerte în Piața Unirii. Avem sprijinul Primăriei Cluj. O sa postăm pe Facebook un link si cine dorește, accesează, va primi invitație la concert în limita a 500 de locuri, conform legii. Nu ne adresăm doar celor care au bilet la festivalul Form Days, ci tuturor clujenilor. Vrem sa redăm vibe-ul de concert în oraș, să repornim și evenimentele culturale/ concertele”, a declarat Teodor Negrea, organizator, pentru Clujulcultural.ro

După cum se poate observa în imaginea de mai sus, spectatorii stau așezați păstrând regulile de distanțare.

 

Sursa Foto: Facebook/captură

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Asta nu e concert. Cica „reda vibe-ul in oras”. Mai bine stau in pat si ma uit pe net la concert.

    • pai stai in pat,n-are nimeni nevoie de tine:-)

    • Inteleg sa-ti fie mila de artisti si sa vrei sa mergi la concert ca sa aiba si ei venituri. Dar sa spui ca iti place un astfel de concert e ipocrizie.

  2. #ghiorlaitoribugetari

  3. Parca sunt la priveghi ! :((

    PS. Sa nu-mi spuneti ca asa va fi de-acum incolo ! :((