G4Media.ro

Cluj: 300.000 de persoane sunt așteptate la UNTOLD / Participă persoane din…

Cluj: 300.000 de persoane sunt așteptate la UNTOLD / Participă persoane din peste 100 de ţări / Siguranța e asigurată de 1.000 de jandarmi, polițiști, pompieri și medici

Aproximativ 300.000 de persoane sunt aşteptate să intre, începând de joi, pe porţile Festivalului UNTOLD, cumulat în cele patru zile de desfăşurare, anunță Agerpres.

Organizatorii au anunţat că în fiecare zi sunt aşteptate câte 70.000-75.000 de persoane din peste 100 de ţări. „Participă persoane din peste 100 de ţări. Anul acesta avem o limită de 75.000 de persoane zilnic impusă de autorităţi. În 2019 am avut circa 100.000 de persoane zilnic. Deci, în anul acesta va fi 70-75% din participarea de la ediţia precedentă”, a declarat managerul UNTOLD, Bogdan Buta.

Pentru buna desfăşurare a festivalului, organizatorii solicită, în premieră în România, certificatul digital european COVID-19 sau testarea rapidă antigen pentru toţi participanţii, care vor fi supravegheaţi de aproximativ 1.000 de jandarmi şi poliţişti. ”Zilnic, aproape 1.000 de jandarmi şi poliţişti, pompieri, medici, voluntari SMURD, peste 600 de agenţi ai firmei de pază şi 75 de poliţişti locali vor fi implicaţi în asigurarea siguranţei şi protecţiei participanţilor şi acordarea asistenţei medicale de primă urgenţă”, se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile din Cluj-Napoca.

Participanţii la Festivalul UNTOLD pot dona pentru proiectul „Spitale publice din bani privaţi”, iniţiat de actorul Codin Maticiuc şi de Fundaţia Metropolis, şi au avut ocazia să doneze sânge pentru bilete de intrare la festival.

La ediţia din acest an sunt aşteptaţi să concerteze, printre alţii, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, The Script, Parov Stelar, Tyga, Sam Feldt, dar şi naistul Gheorghe Zamfir.

sursa foto: Untold

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  • Cam 10 zile dureaza pana devine epicentrul infectarilor cu covid. Vor arata Romaniei ca tot Ardealu-i fruncea.

 1. Doamne ferește ce inconștienți….cu toate masurile lor, o sa explodeze cazurile de covid…..dar totuși ce rahat e untold ăsta? Eu am auzit doar de David Gueta și Zamfir iar amândoi sunt expirati, Zamfir e oribil și Gueta nu a avut o melodie în „Top 10” de ani de zile…. restul nici nu am știut ca există până am citit articolul ăsta.

 2. Se stie ca si cei vaccinati transmit varianta Delta a virusului. De ce nu sunt testati toti participantii? Daca cei cu certificate de vaccinat nu vor fi testati inseamna ca nu se doreste terminarea pandemiei. Organizatorii ar trebui trasi la raspundere pentru zadarnicirea combaterii Covid.

 3. Nu sunt sănătoși. În plină pandemie cu o creștere a cazurilor, ăștia fac festival cu atâția oameni. Se pare că banul bate pandemia.

  • Blindatele armatei ies inaintea cetatenilor care ies din case pt asigurarea hranei familiei! Aici vorbim de alte specimene, USR iste , care sunt deasupra legii, Si nici Arafat , Gheorghita Mhoelnar nu se pot impotrivi! Ca asa trece vintul din vest prin mioritica si nu mai exista neaosi care sa decida pt noi!

 4. Covid party, cam ultimul pe acest an
  Apoi cu fituica cand iesim afara.

 5. Unii n-au inteles mesajul divin al fenomenului Covid. Unul din mesaje – nu va mai plimbati ca bezmeticii prin toată lumea disperati, ca oricum nu veti găsi liniștea si pacea.

 6. Rusine , primar Boc! Ne distrugi viata si sanatatea pt un pumn de bani si bucuria personala de a sta la spectacole alaturi de un „stalp” al imfamiei , prietenul Catu, surogat de prim ministru. Peste 300000 de oameni din peste 100.de tari, sa -i aduci la Cluj in.plina pandemie, e totala iresponsabilitate. Regret ca te am votat.