G4Media.ro

„Clubul vaccinaților”: Campanie nocturnă de imunizare anti-COVID-19 pe muzică house în Alba…

„Clubul vaccinaților”: Campanie nocturnă de imunizare anti-COVID-19 pe muzică house în Alba Iulia

Peste 130 de persoane, majoritatea tineri, s-au vaccinat anti – COVID-19 în cadrul unei acţiuni nocturne inedite, denumite generic „Clubul vaccinaţilor”, organizată la acest sfârşit de săptămână în Alba Iulia şi unde atmosfera a fost asigurată, pe muzică house, de un MC local.

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, a declarat, duminică, că la maratonul vaccinării organizat la centrul amenajat la Sala de Sport a Liceului „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 20:00 – 03:00 s-au prezentat 134 de persoane, marea majoritate tineri, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Alexandru Sinea, în prima seară s-au vaccinat 70 de persoane, iar sâmbătă 64 de persoane. Alte 263 de persoane s-au vaccinat vineri şi sâmbătă în timpul zilei la centrul menţionat.

Monotonia timpului de aşteptare de după vaccinare a fost alungată de organizatori prin crearea unei atmosfere de distracţie. Astfel, MC Kotto a întreţinut atmosfera cu muzică de club şi jocuri de lumini.

Şi în municipiul Sebeş a fost organizat, vineri şi sâmbătă, un maraton de vaccinare de către Primărie, în colaborare cu DSP Alba şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Sebeş. Aici s-au vaccinat în cele două zile 148 de persoane, a precizat Alexandru Sinea.

În total, în Alba s-au vaccinat sâmbătă 1.559 de persoane, din care cu doza 1 – 766, cu doza 2 – 172, cu doza 3 – 272 şi cu Johnson & Johnson – 349.

Ritmul de vaccinare a scăzut la jumătate faţă de marţi, când s-a înregistrat un record în Alba. Atunci au fost administrate 3.417 de doze, din care 1.837 au fost cu Doza I.

Rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Alba era duminică de 10,54 la mia de locuitori, cu 3.946 de cazuri depistate în ultimele 14 zile, potrivit DSP Alba.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Eii, uite o campanie tintita perfect!!! Numai batrani vaccinati!! Bv bv, ati golit ati urile!!!🙄🙄
  Cu siguranta, eficienta imunizarii este de 150%!!!
  Aveti incredere in autoritati, va vor binele!!😉😉

 2. Parca erau interzise:nuntile,botezurile,petrecerile de ori ce fel,cluburile..

 3. Bravo , Alba Iulia !
  Bravooo !

 4. mai bine spuneati ,, clubul celor care gindesc ,,

 5. Clubul imunizatilor natural, că a cam fost aglomerație la 134 de persoane în intervalul 20.00 la 3.00