G4Media.ro

Clotilde Armand: Voi convoca o nouă ședință de Consiliu Local pentru marți…

Clotilde Armand: Voi convoca o nouă ședință de Consiliu Local pentru marți având ca obiect rezilierea contractului cu Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că va convoca din nou pentru marţi o şedinţă de Consiliu Local privind mandatarea ei pentru promovarea unei acţiuni legate de rezilierea contractului cu Romprest.

„Voi convoca din nou pentru mâine o şedinţă de urgenţă având pe ordinea de zi acelaşi proiect de hotărâre ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. Sper ca de data asta consilierii PNL şi PSD să se prezinte”, a scris Clotilde Armand, luni, pe Facebook.

Ea a afirmat că instanţa a decis şi i-a dat dreptate, anume că primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest în justiţie, pentru că parte din acest contract este Consiliul Local, nu primarul.

„Ce au spus consilierii PNL după şedinţa de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Că nu trebuie acordul Consiliului Local”, a adăugat Clotilde Armand.

PNL Sector 1 postat, vineri, pe Facebook, că primarul Sectorului 1 nu are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului cu Romprest.

„Nu sunt întrunite condiţiile legale pentru reziliere. (…) înainte de reziliere în instanţă, trebuie definitivată negocierea directă”, menţiona PNL Sector 1.

Conform sursei citate, rezilierea ilegală înseamnă prejudicii de sute de milioane de euro pentru Sectorul 1. „Proiectul propus de primar este complet iresponsabil”, afirma PNL Sector 1.

Şedinţa Consiliului Local Sector 1 de vineri care avea pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind mandatarea primarului Clotilde Armand în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului cu Romprest nu s-a ţinut din lipsă de cvorum.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Haii la combinatii sa faca si clotilda transparenta si corecta un comision ca doar nu e mai fraiera ca tudorache diamante sau altii 🤮
  USR =PSD = PNL = AUR

 2. Dacă nu vin la ședință, consilierii locali ar trebui poate înlocuiți cu mafioți italieni. Mă gândesc și io. Trebuie găsită o soluție de deblocare.

 3. La Sectorul 1 al Capitalei actuale a României, se cam decide viitorul, fiindcă salubrizarea ajutată de partide poate domina peste tot bugetele locale, neglijându-se muzeele, patrimoniul, bibliotecile şi alte necesităţi spirituale, până se obţin fără investiţii rezultatele dorite de guvern în cercetare, educaţie, sănătate, sport şi fotbal.

 4. mafia este prea puternică pentru a se lăsa dusă de bună voie, iar instituțiile statului corupt sunt pline de dobitoci slugarnici și profitori…

 5. vine august maine, poimaine…asa trece anul…la primaria asta a noastra se mai face si altceva inafara de „problema” romprest care nici nu era inainte de clotilde?! adica nimeni n-avea nicio problema cu romprest si cu gunoiul, asta e o problema adaugata in sector de noul primar la cele deja existente care n-au fost nici alea rezolvate! ati auzit in campanie de la locale de mafia romprest?!nu?! nici eu! totul se stia si era la vedere, clotilde a fost consilier local!

  • Mergea brici inainte, intrau rublele in buzunare ca la robinet. Dar acum, asta este. Mai putine ruble.

  • Noi suntem foarte multumiti, in sector avem de toate din abundenta: gunoi, sobolani, gandaci, tantari, buruieni, gropi. Bravo Madame!

  • Avem la sectorul 1 de toate, mai ales niște șobolani grași, obraznici: sunt șobolanii roșii, cu dungi gălbui de bancorex. Au inserții de diamante in colți.

 6. Plâng postaci PSD. Plâng mă plâng. Gata sa terminat cu PSD. M.u.e. PSD.

 7. Hai cu deratizarea! Prindeți șobolanii roșii!
  Hai cu dezinsecția! Curățați limbricii galbeni!

 8. Sperietoarea de pwle convoaca sedinte.Ahahahahaa!

 9. In sectorul 5 noi platim 10 lei pentru o persoana, pe luna(cu ridicarea celui menaj saptamanal si a celui selectiv la doua saptamani ) ! Gunoiul stradal e asigurat de primarie ! Si inca foarte bine. Rebu a fost dat afara din sector si acum actioneaza firma primariei. (Nu e meritul lui piedone)Romprest a venit la putere pe o relationare fix mafiota, sau de de profunda, evidenta coruptie, care a permis primarilor sa prosteasca cetatenii spunandu-le ca El, Stapanul sectorului, face o magie si ridicatul gunoiului devine gratuit, in fapt petrecandu-se jaful de care vorbeste dna Primar ! Adica cel mai bogata diviziune administrativa din Romania, sectorul 1, avea nevoie de pomana de ca si cum era o zona defavorizata ! Praduirea e vizibila cu ochiul liber ……….