G4Media.ro

Clotilde Armand susține că primăria Sectorului 1 nu mai are bani de…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Clotilde Armand susține că primăria Sectorului 1 nu mai are bani de funcționare: „Consilierii locali PNL-PSD au luat banii și i-au dat la Catedrala Mântuirii / Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget / De astăzi nu vom mai avea internet în instituție”

„Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD”, susține pe Facebook primarul Clotilde Armand: „Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel”.

„Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți”, mai susține Armand.

Primarul Sectorului 1 mai spune că „de astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. votam usl, votam firea, sa vina diamante. Jos Clotilda

  2. Ca de obicei, pesedeneleaua tot pentru ei, pentru afacerile și combinațiile lor cu 0 interes pentru cetățean. Nimic nou.

  3. PCR face orice sa pună mana din nou pe primărie. Nu dau doi bani pe bucureștenii din Sectorul 1, nu le iese din minte ca au pierdut și vad rosu când e vorba despre Clotilde Armand. Dacă ar putea sa întrerupă apa și curentul oamenilor, doar ca sa-i asmuta pe ea, ar face-o. Nu uitați, i-au înecat pe oameni în gunoaie atâta timp, fără sa le pese de vreun focar de molima, doar ca să spună că dna primar nu vrea sa rezolve problema.

  4. Sfanta Spaga se da cel putin odata la 4 ani (alegeri 😉), de peste 30 de ani.
    Dar este ok, cu singuranta in acest an fa vi gata.

  5. Nobila? Pentru cine, ca pentru mine nu?!?