G4Media.ro

Clotilde Armand, după ce DNA i-a deschis fostului primar Tudorache un nou…

sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand, după ce DNA i-a deschis fostului primar Tudorache un nou dosar cu prejudiciu de aproape 1 miliard de lei: În perioada următoare vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că în perioada următoare va face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în dosarul deschis de DNA împotriva fostului primar, Daniel Tudorache, acuzat că a produs un prejudiciu de aproape 1 miliard de lei. Prejudiciul calculat de procurori în legătură cu aprobarea noilor tarife Romprest nu a fost confirmat însă de nici o instanță.

Daniel Tudorache, fostul primar PSD din Sectorul 1, este urmărit penal de DNA într-un dosar legat de aprobarea noilor tarife ale Romprest, potrivit unui comunicat DNA. Procurorii susțin că prejudiciul creat Sectorului 1 din București este de 944 milioane de lei, un prejudiciu-record.

Redăm mai jos postarea primarului Clotilde Armand:

Am citit comunicatul DNA în legătură cu acuzațiile din dosarul Romprest, confirmă 100% tot ce am dezvăluit public în ultimii ani despre marele furt din perioada administrațiilor conduse de Andrei Chiliman și de Dan Tudorache. Prejudiciul record de 1 miliard de lei, bani furați de la locuitorii Sectorului 1, explică foarte bine de unde aveau resurse financiare PSD și PNL pentru campaniile mediatice demarate împotriva mea. De asemenea, dezvăluie mizele pentru care o parte dintre consilierii locali PNL și PSD din Sectorul 1 s-au transformat în avocați ai firmei Romprest, atunci când se discuta despre modificarea sau rezilierea contractului cu compania de salubrizare.

Asta nu veți auzi la televiziunile care ne linșează mediatic de aproape 2 ani de zile pentru că ne-am permis să ne luăm de firmele transpartinice, asta înseamnă să impui reforme adevărate. La începutul luptei noastre au fost mulți jurnaliști de bine care au încercat să transforme demersul nostru împotriva acestui grup infracțional organizat de la toate nivelurile (administrativ și politic) în ceva banal. S-a încercat banalizarea răului, s-a dus în derâdere lupta noastră cu Mafia. În perioada următoare vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vom investi în reconstrucția Sectorului 1.”

Context

Tudorache mai are un dosar de corupție, în care a fost deja trimis în judecată.

În noul dosar, Daniel Tudorache e acuzat de DNA că în 2012 ar fi acceptat ilegal să plătească facturi nejustificat de mari către Rompres, în ciuda unei decizii executorii a Curții de Conturi care ceruse recuperarea sumelor achitate în plus anterior.

Alături de Tudorache mai sunt urmăriți penal patru foști directori din Primăria Sector 1, dar și trei directori de la Rompres (Adimi, Velicu și Necula).

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Si cand te gandesti ca 40% dintre romani vor sa voteze PSD,10% hAUR si nu in ultimul rand 24% PNL i-mi vine sa vomit….

  • Nație de masochisti cu iq mic. Cum sa evoluezi cu ei, când ieși în afara și vezi cum alții sunt la ani lumină și la noi se moare în fose…

  • si mie imi este scarba ca acesti oameni care voteaza psd/pnl, nu doar ca traiesc printre noi, dar sunt majoritari. nu inteleg cum poate exista atata prostie.

 2. Bun bun și în urma acestor „reforme adevărate” cine strânge în momentul de față gunoiul în sectorul 1?

 3. Doamna Clotilde: cum vă permiteți să aruncați așa vorbe de ocară unor oameni cinstiți și corecți? Ei, aleșii, în frunte cu domnul Tudorache s-au sacrificat dezinteresat pentru acest sector ani la rând. În schimb, dumneavoastră ați furat voturile. V-am văzut eu cu ochii mei la A3 și RTV cum fugeați cu sacul de voturi. Așa mi-au spus domnii Gândea, Badea și Ciuvică precum și cel cu bale de la RTV. Nu mi-a explicat de ce fugeați și după atâtea ore pierdute ca prostul în fața televizorului, am rămas ca la început. Acum am și eu ocazia ca să mă lămuresc. Bineînțeles dacă vreți să-mi explicați pe înțelesul meu. Dacă nu…, rămân așa și voi vota în continuare pe domnul Tudorache, chear dacă nu sunt din capitală.

  • Subscriu, oameni de mare caracter acești psdei.

 4. Asa este cu Psd si cu pnl niste hotiChiliman si Tudorache au furat sectorul 1!

 5. Clotilde je t’aime…

 6. Serios, vorbește ” ciorditoarea” de voturi,care ar fi trebuit să fie în pușcărie acum??? Rușine maximă, acestei ” hoațe” și care prin frauda și ciordeala de voturi împreună cu soțul și consilieri ei au FURAT voturile oamenilor! La Pușcărie!!!!!!

  • Las-o ca macane! S-a fumat etapa asta!

  • La puscarie va merge primaru diamant…🤣🤣🤣🤣🤣