G4Media.ro

Clotilde Armand, după ce a fost acuzată că „riscă un scandal diplomatic”…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Clotilde Armand, după ce a fost acuzată că „riscă un scandal diplomatic” pentru că a publicat datele unui sondaj: S-au supărat câțiva de la SRI că le-am zis că n-au ce să caute în politică

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost acuzată la Antena3 că „riscă un scandal diplomatic”, după ce a prezentat datele unui sondaj de opinie care-l vizează și pe contracandidatul ei George Tuţă, care a lucrat trei ani în SRI ca funcţionar public (în poziția de șef de cabinet al fostului director al SRI).

„Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, care mai vrea încă un mandat, riscă să stârnească un scandal diplomatic pentru a-şi alimenta ambiţiile electorale.  Aceasta a publicat rezultatele unui sondaj prin intermediul căruia încearcă să îşi pună în lumină proastă unul dintre contracandidaţi, atacând în acelaşi timp o instituţie fundamentală a statului: Serviciul Român de Informaţii. Pentru că este şi cetăţean francez, Armand intră astfel pe un teritoriu periculos pentru relaţiile diplomatice dintre cele două ţări. Dincolo de întrebările despre şansele la vot ale candidaţilor la Primăria Sectorului 1, în sondaj există şi o întrebare (foto jos( despre persoanele care au lucrat în trecut pentru Serviciul Român de Informații. Potrivit sondajului publicat de Clotilde Armand, 72% dintre respondenţi cred că aceste persoane ar trebui să stea în afara politicii.  Antena 3 arată că „actualul primar pierde din vedere un aspect foarte important: atacul merge dincolo de persoana lui George Tuţă, chiar dacă şi acesta poate fi considerat o discriminare, având în vedere că propune interzicerea ocupării unei funcţii publice pe considerente legate fostele locuri de muncă ale unei persoane” – transmite Antena3.

Argumentele expuse de Antena 3 au fost imediat comentate de Clotilde Armand care a subliniat că nu este prima oară când Antena o atacă. Clotilde Armand concluzionează că s-au supărat câțiva de la SRI pentru că le-a spus că n-au ce căuta în politică.

„Știați că eu am creat un conflict intergalactic? După ce am tăiat internetul în București, după ce au dat năvală urșii în capitală din cauza mea, după ce șobolanii înghit pisicile în sectorul 1, a sosit momentul adevărului! S-au supărat câțiva de la SRI că le-am zis că n-au ce să caute în politică. Și că peste 70% dintre românii întrebați într-un sondaj realizat de USR au declarat că securici trebuie să stea cu securicii. Nu în politică”, a transmis Clotilde Armand.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Orice persoana acuzata la Antena 3 este, in mod absolut, o persoana demna de toata stima!
    Despre SR I sau secooristi nu mai zic nimic, altfel comentariul nu trece de cenzura AI.

  2. Clothilde is No. 1!