G4Media.ro

Clotilde Armand, despre localurile din Herăstrău: Unii nu au nici măcar autorizaţii…

sursa foto: Facebook

Clotilde Armand, despre localurile din Herăstrău: Unii nu au nici măcar autorizaţii de funcţionare pentru activităţi de alimentaţie publică / Topul contravenţiilor, condus de Clubul Nuba/ Activitatea a opt localuri, suspendată până la obţinerea documentelor necesare

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, luni, că multe dintre localurile din Parcul Herăstrău nici nu au autorizaţii de funcţionare pentru activităţi de alimentaţie publică, topul contravenţiilor fiind condus de Clubul Nuba. Armand anunţă că activitatea a opt localuri a fost suspendată până la obţinerea documentelor necesare.

”O parte dintre patronii barurilor şi restaurantelor din parcul Herăstrău nu au înţeles că trebuie să respecte legea şi că a trecut vremea în care ignorau prevederile legale, normele sanitare şi cele ale bunului-simţ. Ştiţi care este culmea? Sunt cluburi care nu au nici măcar autorizaţii de funcţionare pentru activităţi de alimentaţie publică”, a scrs, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.

Primarul din Sectorul 1 anunţă că ”topul contravenţiilor date de Poliţia Locală este condus de Nuba (ISN Entertainment), firmă în care unul dintre patroni este fiul primarului din Cornu, apropiat de fostul deputat Sebastian Ghiţă”.

”În acest an, am suspendat de două ori activitatea comercială a acestui club, în aprilie şi în noiembrie, pentru funcţionare fără a deţine autorizaţie emisă de Sectorul 1 şi pentru încălcarea Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Clubul a fost amendat repetat pentru nerespectarea normelor de protecţie sanitară, pentru fumat în spaţii închise şi pentru difuzarea muzicii la intensitate ridicată”, a mai afirmat Armand.

Primarul precizează, însă, că situaţia nu este singulară.

”Anul acesta, am decis suspendarea activităţii, până la obţinerea autorizaţiei de funcţionare, pentru un număr total de opt baruri şi restaurante din parcul Herăstrău. Societăţile care deţin aceste cluburi au depus dosare la Primăria Sectorului 1, pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare, însă nu au îndeplinit condiţiile emiterii acestora aşa cum sunt prevăzute în regulamentul aprobat de Consiliul Local”, a mai declarat Armand.

Primarul a precizat că regulile pentru combaterea pandemiei, în general, sunt respectate.

”Trebuie să vă mai spun că în timpul controalelor în Herăstrău, poliţiştii locali au constatat că majoritatea unităţilor de alimentaţie publică respectau măsurile de siguranţă sanitară dispuse de autorităţi, dar la unele dintre acestea, s-au descoperit şi nereguli: gradul maxim de ocupare, stabilit de normele de combatere a COVID-19, era cu mult depăşit, iar fumatul în corturile acoperite, de tip igloo, devenise o practică. Am dat dispoziţii Poliţiei Locale să intensifice controalele în această perioadă, pentru a ne asigura că toţi patronii cluburilor din acest parc au înţeles că în Sectorul 1 nimeni nu este mai presus de lege”, a mai scris primarul din Sectorul 1.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Inca nu a disparut Printesa gunoaielor?

  • Mai tii minte cand Sarmea promitea ca elimina toate chioscurile si amenajarile ilegale din parcuri? A facut ceva?

  • Te isterizeaza nu?

   😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 2. Inca nu au disparut sobolanii rosii, din pacate. Sectorul 1 colcaie de sobolani scarbosi, unii dintre ei chiar scriu pe forum.
  Rusine, PSD-PNL!

  • Clotilde a deranjat toată colcaiala de șobolani roșii care jefuiesc bugetul de 30 de ani.

  • Dacă te bazezi pe poliția locală atunci e clar , rezultatul va fi zero!

 3. E timpul ca toti postacii PSD sa vina sa se isterizeze pe aicea si mai cu foc ca va vedem obositi doar dupa cateva saptamani de propaganda inutila, mai aveti inca trei ani de rezistenta.

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 4. Bandiții ăștia sunt șerpi veninoși icter galben și guzgani rozalii pesedari. Hai cu deratizarea fraților că ne-au năpădit șobolanii!