G4Media.ro

Clotilde Armand dă mai multe exemple de procese verbale modificate în favoarea…

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand dă mai multe exemple de procese verbale modificate în favoarea candidatului PSD: Ce vedeți aici este halucinant / Anunță că-l dă în judecată pe Toni Greblă, șeful AEP / Acesta recunoaște greșeli în aproximativ un sfert de secțiile din Sectorul 1

”Sunt sute de voturi dispărute de la mine, din pix”, se plânge pe Facebook primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, publicând mai multe procese verbale în care fie cifrele sunt corectate, fie sunt transmise greșit ori întregul proces verbal pare măsluit, difderit față de cel semnat anterior de reprezentantul USR.

”Alt proces-verbal, altă fraudă. Ce vedeți aici este halucinant. Un proces verbal semnat de reprezentantul USR nu este identic cu cel transmis de președintele de secție și urcat pe site-ul AEP. Și evident că s-a umblat și la voturi. Din pix. S-au mai luat câteva zeci de voturi de la noi. Iată cum fraudează PNL PSD alegerile.

Așteptăm renumărarea votului. Ceea ce a plănuit Ciolacu și Ciucă cu această fraudă este o pată neagră asupra democrației”, scrie Clotilde pa Facebook.

”Un nou proces-verbal, o nouă fraudă. La Secția de Votare nr. 31, de la Școala Gimnazială nr. 6, un număr de 195  de voturi pe care le-am primit de la locuitorii Sectorului 1 au fost transferate din pix către candidatul Blocului Suveranist Român. De asemenea, Dan Tudorache apare cu 0 voturi deși el are în secția respectivă zeci de voturi care au ajuns tot la reprezentatul PNL PSD.  Renumărarea este singura soluție prin care putem să aflăm adevărul”, continuă primarul USR într-o altă postare. Și dă și alte exemple, cu fotografii făcute unor procese verbale greșite.

”Voi depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals.

Se dau indicații pe linie politică ca procesele – verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor.

Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă”, precizează Clotilde.

Președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă,  a declarat, într-o intervenție la Digi24, că la aproximativ un sfert dintre secţiile de votare de la sectorul 1 sunt procese-verbale cu erori mai mici sau mai mari.

„Procesele-verbale cu erori nu pot fi încărcate în sistem pentru că acesta refuză înregistrarea lor dacă există inadvertențe. De încărcat în sistem intră întotdeauna corectate. Aproximativ 25% din secții apar cu greșeli mai mici sau mai mari. (…)  În înghesuiala de acolo nu ai luciditatea necesară să completezi întotdeauna corect”, a spus președintele AEP.

Legat de plângerea penală anunțată de Clotilde Armand, Toni Greblă spune că nu ar avea temei.

„Atribuțiile AEP se opresc în momentul în care operațiunea din secția de votare s-a încheiat. Apoi este în competența primarilor de sector să asigure condiții bune de lucru pentru membrii birourilor electorale. Se știa din vreme că va fi caniculă, dar nu a luat nici o măsură pentru a asigura condiții normale de lucru”, a precizat Toni Greblă.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand și George Tuță, candidatul PSD-PNL, sunt separați de doar câteva zeci de voturi în cursa pentru Primărie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. ESTE EXTREM DE GRAV !!!!!

 2. Daca in Bucuresti la sectorul 1 s-a intamplat asta, va dati seama in tara, pe la orase mai mici si la comune ca s-a furat la greu 🙁

 3. Cea mai nedemocratica tara din Uniunea Europeana o avem noi.
  URaaaa!!! Ouraaaaaaa!

 4. Mafia roșie a avut grijă să o discrediteze pe candidata USR înainte de alegeri, la fel cum a avut grijă să instaleze la butoanele autorității electorale un vechi comunist, fesenist etc, scăpat din arest și pensionar care nu mai poate răspunde pentru infracțiunile sale… cum este posibil ca obositul mustăcilă să intervină cu dispoziții ilegale, inexistente în legislație pentru ca să dea timp haitei de partid să jongleze cu procesele verbale?

 5. Dacă Greblă recunoaște greșeli în 25% din secțiile de votare din sect. 1, îmi dau seama de dezastrul patronat de omul psd aflat în fruntea AEP. Cu bună știință. Și o să se întâmple fix nimic.

  • Deci „În înghesuiala de acolo nu ai luciditatea necesară să completezi întotdeauna corect” – Cum adica? Tu, ca stat, ca autoritate ai la indemana cel putin patru ani ca sa pregatesti niste amarate de alegeri, dar in ziua alegerilor toate funcitoneaza defectuos, oamenii sunt surmenati etc.?

 6. Deci astia i-au furat voturile lui Clotilde Armand, dovedit cu procese verbale false, si tot ea e de vina. Va dati seama daca au avut curajul sa faca asta in sectorul 1 si 2, unde stiau ca sunt multe priviri atintie asupra lor, ce au facut in restul tarii? Ce s-a intamplat in locurile unde candidatii aveau scoruri apropiate?
  Este foarte greu de crezut ca PSD si PNL, rodate deja de guvernare au avut scorul asta asa de mare. Luati ca esantion comentariile de la reportajele Recorder de pe youtube, oamenii sunt scandalizati de atata coruptie PSD si PNL si totusi harta s-a colorat in rosu si galben. Alt lucru greu de crezut e ca ADU, opozitia, a luat atat de putin, cand suma procentelor USR, PMP, FD e mult mai mare de 9%.

  Presa trebuie sa se mobilizeze si sa mearga in tara sa verifice procesele verbale, fara presupuneri, cu verificari. Daca alegerile sunt fraudate, oamenii trebuie sa stie.

 7. Aceasta venetică, cu compartament isteric şi cu aroganţe facute la zi, vrea să mai ste puţin la Sectorul unde şi a cumpărat voturile cu vouchere… Dar cred că va fi dată afară…constituţional!