G4Media.ro

Clotilde Armand: ”Construirea a 42 de staţii de încărcare pentru maşini electrice…

Sursa foto: OMV

Clotilde Armand: ”Construirea a 42 de staţii de încărcare pentru maşini electrice cu bani europeni a fost blocată de PNL şi PSD”/ ”PNL Sector 1 a venit cu alt proiect prin care să se dea cu dedicaţie unui SRL părţi din domeniul public”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că un proiect care prevedea accesarea de bani europeni pentru a construi 42 de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice a fost blocat de consilierii PNL şi PSD. „Mai mult, PNL Sector 1 a venit cu un alt proiect prin care vrea să se dea cu dedicaţie unui SRL părţi din domeniu public al Sectorului 1 pentru a se construi astfel de staţii de încărcare, pentru ca acea societate să facă afaceri pe banii cetăţenilor Sectorului 1”, acuză Armand.

„PNL şi PSD au blocat să accesăm bani europeni pentru a construi staţii de încărcare destinate autovehiculelor electrice! În şedinţa de astăzi de Consiliul Local al Sectorului 1, consilierii PNL PSD au refuzat să accesăm bani europeni pentru a construi 42 de staţii de încărcare destinate autovehiculelor electrice. Proiectul este astăzi pe ordinea de zi a Consiliului Local respins de PNL şi PSD vine într-o perioadă în care Guvernul (adică tot PNL şi PSD) depune eforturi pentru a mări numărul de staţii de încărcare pentru maşinile electrice cu ajutorul PNRR”, a afirmat Clotilde Armand, marţi, într-o postare pe Facebook.

Ea a menţionat că România şi-a asumat, într-o ordonanţă de urgenţă a Guvernului, să construiască în următorii 4 ani peste 15.000 de staţii de încărcare pentru maşini electrice cu bani alocaţi prin PNRR.

Publicitate electorală

„La Sectorul 1, însă, PNL şi PSD blochează demersurile noastre de a ajuta comunitatea locală. Amintesc că pe străzile din Bucureşti circulă peste 8.000 de vehicule electrice, iar peste 2.000 sunt înregistrate în Sectorul 1. Mai mult, PNL Sector 1 a venit cu un alt proiect prin care vrea să se dea cu dedicaţie unui SRL părţi din domeniu public al Sectorului 1 pentru a se construi astfel de staţii de încărcare, pentru ca acea societate să facă afaceri pe banii cetăţenilor Sectorului 1. Proiectul PNL încalcă flagrant OUG 57/2019 Art. 349 care stabileşte clar cum un bun public se poate da în folosinţă gratuit. De altfel, proiecte similare au fost respinse de mai multe consilii locale pe motive de nelegalitate. Adică ce ne-a propus PNL se numeşte simplu: conflict de interese!”, a susţinut primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand a mai afirmat că proiectul a fost blocat „pentru a nu face primarul capital de imagine”.

„Iată stimaţi cetăţeni cum au blocat PNL şi PSD un nou proiect de dezvoltare locală doar pentru că nu le-a ieşit nimic profitabil, pentru a nu face primarul capital de imagine (ferească Dumnezeu de aşa ceva!), pentru că asta ştiu ei să facă de 32 ani. Vă rog să nu uitaţi aceste episoade. Eu voi reveni din nou cu proiectele până când toţi aceşti consilieri vor pricepe că nu mai este cale de întors iar schimbarea este inevitabilă. De asemenea, rog comunitatea posesorilor de maşini electrice să ne susţină în următoarea şedinţă şi să le scrie liderilor PNL şi PSD că este nevoie ca de aer de staţii electrice în Capitală”, a subliniat Armand.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

21 comentarii

 1. USL2 nu poate fura din banii europeni?

 2. PNL e o mafie imobiliară.

 3. Dacă nu poate să facă nimic să își dea demisia! Cine un primar care poate! Oricum sectorul nostru nu a arătat niciodată atât de jalnic. E o rușine!

  • Tudorache de la tine din PSD a provocat un prejudiciu de 200 de milioane de euro.

  • cum sa faca bai broasca daca flegmele din consiliu se pun mereu dea curmezisul?

  • Ionut e clar ca habar nu ai cum functioneaza lucrurile intr-o primarie

  • @Ionuț
   Ba să fie realeasă cu un consiliu care să-i permită să elimine furăciunile şi să-şi pună în aplicare proiectele.

  • Ionut, precum vezi, Clotilde poate! Consilierii PSD si PNL sunt cei care nu pot…
   Cetatenii din sectorul 1 sa vada asta.

 4. Nu mai este mult pana când votanții vor face in asa fel încât sa nu mai fie scandal ci numai liniște. PSD si PNL sa fure bine!

 5. Mai avem pe lume bechteluri care sa necesite experienta ei in Oceanografie de la MIT.

  • Daca domnii aia impotenți nu pot sa fie de acord cu nimic ca li se apleacă, domnii sa plece.

 6. Bravo! Exact asa! Mafia rusa a acaparat majoritatea spectrului politic. Traim de 32 de ani tot in umbra comunismului bolsevic, creatia lui Ilici sub influenta lui Gorbaciov.

 7. Unui SRL sau unui SRI ?

 8. BOR e o Mafie Imobiliara ! (includem si Biserica Catolica)

 9. Mafie e un cuvant potrivit, tinand cont ca au Premium identic cu al lui Buffett. 0% TAXE, ALL INCLUSIVE ! „Dai un ban dar iei ceva bun.” „Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii Place”.

 10. PNL de la sectorul unu i a întrecut la furăciuni pe ăștia de la PSD…Au devenit capitaliști pe banii contribuabililor… Spre să-i pună cu botul pe labe Clotilde!

 11. Oare cind s a inscris in cursa pentru primarie nu stia la ce fel de activitate se inhamă?

 12. Automobilele electrice nu mai sunt de actualitate cu actuala criza a energiei. Eu nu vad cine ar mai da azi curent gratis la stațiile de încărcare în condițiile în care trebuie redus consumul cu 15%.
  O mașină electrică are 14 kw, deci în trei ore, cât durează drumul Bucuresti-Brasov, consuma 42 kwh, adică de 42 de lei la un leu kwh.
  Deci nu e nici măcar ieftin drumul, doar daca încarci gratis.
  Altfel e aproape la fel de scump ca și cu o mașină pe benzina și tot atât cât un bilet de tren.
  Este evident că la ora actuala o mașină electrică e doar un moft, iar problema va deveni din ce in ce mai puțin actuala din cauza lipsei materiilor prime pentru baterii.

 13. Hai mai ca astia de la USL cand aud ca trebuie sa se modernizeze ceva totul distrug ca astia vor sa tina tara doar cu dosare cu sina. Auzi la ei modernizare si digitalizare cand la astia le e frica de cipuri mai.😀😀😀😀😀😀