G4Media.ro

Clotilde Armand anunță modernizarea tuturor toaletelor publice aflate în administrarea primăriei. ”Le…

Sursa foto: Facebook. / Clotilde Armand

Clotilde Armand anunță modernizarea tuturor toaletelor publice aflate în administrarea primăriei. ”Le vom dota cu uşi antivandalism şi antifoc, termopane, lumini led cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule”

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că vor fi modernizate toate toatele publice pe care le administrează administraţia locală, iar acestea vor fi dotate cu uşi antivandalism şi antifoc, termopane, lumini led cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule, anunță News.ro. Edilul a dat exemplu zona părăsită din Calea Griviţei cu Strada Theodor Aman, unde au fost realizate lucrări de modernizare.

„Cine nu ştia locul părăsit din Calea Griviţei intersecţie cu Strada Theodor Aman? Aici a fost un focar de infecţie unde existau două toalete publice abandonate de peste 20 ani. În centrul Capitalei. Am schimbat abordarea. Modernizăm toate toaletele publice pe care le administrăm. Şi pe aceasta am dotat-o cu uşi antivandalism şi antifoc, termopane, lumini led cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule etc. Are două intrări separare, guri de ventilaţie şi grup sanitar separat pentru persoanele cu dizabilităţi. Într-un cuvânt, tot ceea ce este necesar pentru o funcţionare în condiţii civilizate”, a scris Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Se anunță vremuri c@c@cioase in sector

  2. pe alea ecologice desfiintate cu zecile din sector in mandatul ei a uitat sa le mentioneze…

  3. Uita ca nu traieste in Paris. Nu vor functiona mai mult de 3-6 luni. Mioriticii le vor strica, infunda si vor fura cam tot ceea ce s-ar putea fura. Zero sanse sa reziste in Muntenia.

  4. Pe ruuumani nu-i mai educi decat cu pedepse. Toaleta ideala pt ruman e un seif cu o oala sudata de sol.Evident si seiful cu fundatie in beton,altfel sunt sanse sa ajunga la fier vechi

    • Un seif cu o oala batuta de un gagiu caldarar, pe muzica lui madalin,mo?