G4Media.ro

Clotilde Armand a cerut suspendarea autorizaţiei de construire a complexului din curtea…

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand a cerut suspendarea autorizaţiei de construire a complexului din curtea sediului PSD Sector 1 / UPDATE Liderul PSD Sector 1: Construcţia din curtea sediului nu are nicio legătură cu noi. PSD e chiriaş

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că a trimis prefectului Capitalei, Toni Greblă, şi Inspectoratului de Stat în Construcţii o solicitare de suspendare a autorizaţiei de construire a complexului rezidenţial din curtea sediului PSD Sector 1, transmite Agerpres.

UPDATE: Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a declarat vineri că social-democraţii nu au nicio legătură cu construcţia din curtea sediului organizaţiei de sector, ei fiind doar chiriaşi acolo.

„În primul rând trebuie să clarificăm o chestiune. PSD Sectorul 1 este chiriaş în clădirea respectivă. Acolo a fost şi este şi un teren în jurul clădirii, o curte, la un moment dat curtea aceea s-a împărţit în două părţi, chestiune pe care nu un chiriaş, ci doar proprietarul poate să o facă. (…) Noul proprietar care nu este nici PSD, nici de la PSD, nici prieten cu PSD, nici membru PSD, noul proprietar a făcut demersuri pentru autorizarea unei construcţii. Nu are nicio legătură cu noi, absolut nicio legătură”, a declarat Manole pentru Agerpres.

El a adăugat că PSD nu este afectat în niciun fel de decizia anunţată de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a anunţat că a trimis prefectului Capitalei şi Inspectoratului de Stat în Construcţii o solicitare de suspendare a autorizaţiei de construire a complexului rezidenţial din curtea sediului PSD Sector 1.

„Nu are cum să dezmembreze acel imobil şi să construiască decât proprietarul. Sediul USR este peste drum de noi, la propriu, pe aceeaşi stradă. Sunt şi ei, ca şi noi, vecini cu această construcţie. Ce responsabilitate au vecinii în legătură cu o construcţie? Decizia primarului Sectorului 1 nu are relevanţă pentru noi, nu ne deranjează. Pentru noi subiectul ăsta nu există. Doamna primar poate să facă orice demers referitor la clădirea respectivă, cu orice rezultat, nu este treaba noastră, pentru că noi suntem nişte chiriaşi într-o clădire vecină cu construcţia aia. (…) Cine face acolo construcţia nu este aceeaşi persoană care ne-a închiriat nouă. Noi avem închiriat de la RAPPS. Proprietar pe acea parte de teren este altcineva. RAPPS are o construcţie acolo şi avea o curte mare. După ce a existat un proces, o vânzare, nu ştiu ce metodă, acolo există în continuare clădirea unde noi suntem chiriaşi, dar curtea pe care a avut-o RAPPS s-a împărţit în două. O parte care a rămas sub imobilul în care noi suntem chiriaşi şi o altă parte pe care construieşte cineva, acest nou proprietar al acelei jumătăţi de teren”, a conchis Manole.

Știrea inițială: Edilul Armand a scris, vineri, pe Facebook, că sediul este la câţiva metri apropriere de Parcul Herăstrău, în zona protejată nr. 60 – Parcelarea Docenţilor.

Potrivit lui Clotilde Armand, „social democraţii” stau în chirie în această locaţie de peste şapte ani, iar în acest timp s-a edificat un complex rezidenţial în curtea lor.

”<Social democrații> stau în chirie aici de peste 7 ani. În tot acest timp a răsărit un complex rezidențial în curtea lor. Autorizația de construire – 146/1807695 din 25 februarie 2020 – a fost emisă de fostul primar al Capitalei… nimeni alta decât dna. Firea – actuala șefă PSD București.

PS:  Doamnelor și domnilor socialiști de caviar din PSD, aștept linșajul vostru mediatic plătit din bani publici. Mai puteți?”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Câtă modestie..de la cine are cerceluși…doar pe la Sintești se poarta așa ceva.

 2. socialisti de caviar, de vile si limuzine de lux au soricu gros…mai gros ca la p.o..r..c..i…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  • socialistii..sint boieri ma.fi.oti cu acte in re..gu.la…pus.ca.ria si confiscarea extinsa i-ar putea vindeca…‼️‼️‼️‼️‼️‼️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

 3. Nu va puneti cu P$D ca pierdeti.
  PNL s-a aliat cu câștigatorii.
  Restu pot fi impartiti in sarakii si reper usr

 4. „Construcţia din curtea sediului nu are nicio legătură cu noi”, minte Manole (PSD).
  Pai PSD si Firea i-au dat autorizatiile, cu ignorarea legilor, deci constructiile de acolo au legatura cu PSD si cu mafia imobiliara care distruge Bucurestiul!

 5. rydes- tie iti plac diamantele ?